- Adım
- enes
- Cihazım
- xiaomi mi5
- Meslek
- telefon tamiri
- Konular
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar.
Siz yaptığınız işi biliyorsunuz. Bu konuda eminsinizdir, buna birşey diyemem.
Konunun ilk sayfasında, video ile desteklediğiniz durumu açıklayan bir bilgi yok. Ben değişimi yaptırdığımda fabrikasyon olarak üretilmiş bir ekran, benim çatlak ekranımın yerini alacak diye düşündüm.
Sizin yaptığınız ise, eski ekranın sadece öndeki cam kısmının el işçiliği ile değiştirilmiş halini takmakmış. Bu bazı açılardan iyi olabilir. LCD ekran orijinal kalır, renk vs. sorunları olmaz. Ama o cam oraya nasıl takıldı, işçilik nasıl yapıldı acaba? Çünkü zor bir işlem diye biliyorum.
Fabrikasyon üretim, yeni bir EKRAN takılsaydı, darbe yokken çatlama durumu tuhaf olurdu. 10 gün önce olmasına rağmen size hiçbirşey yazmadım. Böyle birşey olmasını zor bir ihtimal olarak düşündüm. Mutlaka kızım bir zorlama vs. yapmıştır, kasmıştır vs. diye düşündüm. Ama şimdi yanıldığımı görüyorum.
Ayrıca, bu işlem için sizin bunu yapan cihazlarınız yoksa, Çin'de bu işi yapan insanlar başkasıysa, bu parçalar için "çok iyi yapılıyor, süper haldeler" demenizin zor olması lazım. Çünkü işin içine el işçilği, insan hatası faktörleri giriyor. Bir ekranı daha iyi yaparken, diğerini daha kötü yapmış olabilirler.
Yaptığınız işlemin garantisini veriyoruz demişsiniz. İlk sayfada uzman işçilik garantisi gibi genel bir söylem dışında bir bilgi yok.
Bahsettiğiniz garanti ne kadarlık bir süre için geçerli, benim durumumu (darbe olmadığını gördükten sonra) kapsıyor mu?
iyi çalışmalar.
1 ay garanti kullanıcı hatası dışında sorunlar. Ekran kendiliğinden kırılmaz hocam
Tapatalk kullanarak Mi5s Plus aracılığıyla gönderildi