Haber Sokağa Çıkma Yaşağı geldi!

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 2 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Yasağın Açıklanmasıyla ,Virüs ve Sosyal mesafe dinlemeksizin ,insanlar marketleri Fırınları ve Tekel ,Küçük işletmeleri İşgal etmiş durumdadır , Lütfen duyarlı olup evimizde kalalım,Bu şekilde davranırsanız Yasağın hiç bir anlamı yok

Son düzenleme:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Ben şu manzarayi gördüm ya ana baci din iman ne varsa gidiyorum ve milletin ahi bu meydandakilerin yakasında, bu meydan içinde olan varsa sesimi duyuyorsaniz millet ah etti hepinize bilginiz olsun hani.. Ben haftalardir çoluk çocuğumu eve kapadim kapi önüne bile çıkmıyoruz tedbir alalim bir an önce bitsin hersey diye ama sunu gördüm ya ben sizin ******** yazik ya yazik o meydanlarda bi 10 kiside varsa virüs ki daha fazlasinda var ama 10 kişi diyelim, o 10 kişi meydana yaydi artik bunlarin hepsi enfekde diyebiliriz, bana ve sevdiklerimize sizler yüzünden bir bulaşma olursa ömür boyu beddularimiz sizlerle olacak, ah görünen birsey olsada su virüs olayi sizmisiniz bulaştiran diye kafanizi gözünüzü patlatıp leşlerinizi bi serse bu millet

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Ben şu manzarayi gördüm ya ana baci din iman ne varsa gidiyorum ve milletin ahi bu meydandakilerin yakasında, bu meydan içinde olan varsa sesimi duyuyorsaniz millet ah etti hepinize bilginiz olsun hani.. Ben haftalardir çoluk çocuğumu eve kapadim kapi önüne bile çıkmıyoruz tedbir alalim bir an önce bitsin hersey diye ama sunu gördüm ya ben sizin ******** yazik ya yazik o meydanlarda bi 10 kiside varsa virüs ki daha fazlasinda var ama 10 kişi diyelim, o 10 kişi meydana yaydi artik bunlarin hepsi enfekde diyebiliriz, bana ve sevdiklerimize sizler yüzünden bir bulaşma olursa ömür boyu beddularimiz sizlerle olacak, ah görünen birsey olsada su virüs olayi sizmisiniz bulaştiran diye kafanizi gözünüzü patlatıp leşlerinizi bi serse bu millet

Boşuna kendinizi yormayın, anlamazlar , anlatamazsınız. Umarım sağlıklı bir şekilde atlatırız bu durumu ülke olarak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Sadece haberleri izlediğim kanısına nereden vardınız
Çünkü internette dönüp dolaşan onlarca insanın ne dediğini görmeden, okumadan (en azından gerçek ve acı bilgiler) direkt olarak benim bu gönderdiğim resmi ilk kez görüyorsunuz sandım. Mesajınızdan bunu çıkardım.
Kusura bakmayın da sigara içmeyen biri olarak sigara içenlere ve sigara almak için kuru kalabalık yapan insanlara laf etme hakkım var. Sigarayı temel ihtiyaç gibi görüyorsanız konuşmanın pek de bir anlamı yok. Sadece İrade meselesi , iyi forumlar.

Ben de sigara içmiyorum, temel ihtiyaç olarak da görmüyorum. Ancak ben bir insana al veya alma diyemem. Kendi iradesine sahip çıkamıyor ise benlik bir durum yok hocam. Alma diyeyim, içme diyeyim veya zorla elinden alayım sonucunda adam kafayı yer sigarasızlıktan. Ha şöyle olsaydı, Luppo yerine ekmek alır amenna. Ama Allah aşkına böyle bir anda koladan tutun yumurta stoklama yapanlar var.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hata devlette. Söyleyecek zaman akşamın 9'u mu ? Paşa paşa sabah diyecekti yasak geleceğini insanlar yavaş yavaş alacaktı. Ben şuan yarın ne yiyeceğimi mi düşünmeliyim yoksa virüse yakalanmadan izdihamdan çıkmayı ? Benim yaşadığım yerde bakkal kapalı kaç gündür, nereden alışveriş yapacağım ? Zaten haber verdikleri saatte açık market de yok. Çelişkilerin ülkesindeyiz. Amaç İZOLASYON zaten!

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Çünkü internette dönüp dolaşan onlarca insanın ne dediğini görmeden, okumadan (en azından gerçek ve acı bilgiler) direkt olarak benim bu gönderdiğim resmi ilk kez görüyorsunuz sandım. Mesajınızdan bunu çıkardım.

Ben de sigara içmiyorum, temel ihtiyaç olarak da görmüyorum. Ancak ben bir insana al veya alma diyemem. Kendi iradesine sahip çıkamıyor ise benlik bir durum yok hocam. Alma diyeyim, içme diyeyim veya zorla elinden alayım sonucunda adam kafayı yer sigarasızlıktan. Ha şöyle olsaydı, Luppo yerine ekmek alır amenna. Ama Allah aşkına böyle bir anda koladan tutun yumurta stoklama yapanlar var.

Doğrudur haklısınız diyecek bişey yok.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Merak ettiğim bir şey var. Diğer Avrupa ülkelerine yardımlar gönderdik. Bu gece de böyle bir durum yaşadık. Şimdi biz bu yardımları göndermeli miydik göndermemeli miydik? Kendi altyapımız o kadar sağlam mı yani? Yahu devlet kendi ayağına sıkıyor. Getirsinler de gömeyim.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merak ettiğim bir şey var. Diğer Avrupa ülkelerine yardımlar gönderdik. Bu gece de böyle bir durum yaşadık. Şimdi biz bu yardımları göndermeli miydik göndermemeli miydik? Kendi altyapımız o kadar sağlam mı yani? Yahu devlet kendi ayağına sıkıyor. Getirsinler de gömeyim.

Kendimizi tamamen düzlüğe çıkartmadan neden gönderdik ben de anlamıyorum , bence yanlış karar.

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Video bana ait değil. Ekmek kavgası eden bu insanlara bir şey demiyorum, ben ailemle şu an evimde mutluyum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu insanların tabiki yaptığını desteklemiyorum yalnız bu insanları panik halinde bırakan yetkililere bol
Hata devlette. Söyleyecek zaman akşamın 9'u mu ? Paşa paşa sabah diyecekti yasak geleceğini insanlar yavaş yavaş alacaktı. Ben şuan yarın ne yiyeceğimi mi düşünmeliyim yoksa virüse yakalanmadan izdihamdan çıkmayı ? Benim yaşadığım yerde bakkal kapalı kaç gündür, nereden alışveriş yapacağım ? Zaten haber verdikleri saatte açık market de yok. Çelişkilerin ülkesindeyiz. Amaç İZOLASYON zaten!

İzole olalım maksat izole önemliymiş hocam İzole ulan böyle konularda hep yabancı kelimeler türetiliyor sanırsın Amerika'da yaşıyoruz izole olalım aman ha haha-- haha--

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Şöyle bir video buldum. Polis hiç takmadan yoluna devam ediyor. Ardından silah sesleri..
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Şöyle bir video buldum. Polis hiç takmadan yoluna devam ediyor. Ardından silah sesleri..
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Hakim = Neye gülüyorsun
SANIK = Duvardaki adalet yazısına
Hakim = Atın içeri
Kısa ve öz

Üst Alt