Haber Sokağa Çıkma Yaşağı geldi!

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 2 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Yasağın Açıklanmasıyla ,Virüs ve Sosyal mesafe dinlemeksizin ,insanlar marketleri Fırınları ve Tekel ,Küçük işletmeleri İşgal etmiş durumdadır , Lütfen duyarlı olup evimizde kalalım,Bu şekilde davranırsanız Yasağın hiç bir anlamı yok

Son düzenleme:

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
Peki hocam polisler niçin var? 2 Çocuk kavgasını ayırmak için mi acaba? Eğer bir öldürme, yaralanma durumu söz konusu ise bunun sorumlusu o ekip. Tek başlarına müdahale edemiyorlarsa da ekip çağırsınlar. Yani bilmiyorum, bana mı böyle geliyor hiç anlamadım. Ne yaparlarsa yapsınlar ne halleri varsa görsünler ben evimdeyim Allah'a şükür.

Hocam haklısınız ordaki polis ekibinin bırakıp gitmesi yanlış en azından köşede bekleyip yardımcı ekip çağırması gerekirdi lakin şöyle bir sıkıntıda var ordaki kalabılığa bizim kanunlarımizin el verdiği ölçüde o arabadaki 2 polisin müdahele etmeye gücü yetmez ordaki silahlı kavgayı jop ve biber gazıyla dagıtamazsın(2 kişiyle) iyice birbirlerine girerler silah kullanmaları gerekecek kullandığı takdirde hem devlet hemde millet tarafından suçlanıp işini kaybedecek ayrıca hapis cezası bile alabilir polisler ayrıca orda kavga eden şahısları toplayıp karakola götursen birbirlerinden şikayetçi olmayacaklarına yüzdeyüz eminim en fazla idari para cezası verilip gönderilecek çünkü hukuk sistemimiz berbat

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam haklısınız ordaki polis ekibinin bırakıp gitmesi yanlış en azından köşede bekleyip yardımcı ekip çağırması gerekirdi lakin şöyle bir sıkıntıda var ordaki kalabılığa bizim kanunlarımizin el verdiği ölçüde o arabadaki 2 polisin müdahele etmeye gücü yetmez ordaki silahlı kavgayı jop ve biber gazıyla dagıtamazsın(2 kişiyle) iyice birbirlerine girerler silah kullanmaları gerekecek kullandığı takdirde hem devlet hemde millet tarafından suçlanıp işini kaybedecek ayrıca hapis cezası bile alabilir polisler ayrıca orda kavga eden şahısları toplayıp karakola götursen birbirlerinden şikayetçi olmayacaklarına yüzdeyüz eminim en fazla idari para cezası verilip gönderilecek çünkü hukuk sistemimiz berbat
Sadece aşağı inip bir nebze de olsa gergin ortamı korku ile sakinleştirebilirlerdi bence. Zaten o görüntülerde ortada kesiliyor. Yani o kalabalık bir anda toplanmıyor. Ekip çağırsalar yetişebilirlerdi bence. Peki böylelikle iyi mi oldu? Hayır kesinlikle.

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
Sadece aşağı inip bir nebze de olsa gergin ortamı korku ile sakinleştirebilirlerdi bence. Zaten o görüntülerde ortada kesiliyor. Yani o kalabalık bir anda toplanmıyor. Ekip çağırsalar yetişebilirlerdi bence. Peki böylelikle iyi mi oldu? Hayır kesinlikle.

Haklısınız hocam kesinlikle orayı terk etmemelilerdi o konuda hem fikiriz oradaki şahıslar 2 polisin inmesiyle korkacak değiller bu tarz şahısları tanıyacak tecrübeye sahibim buna dayanarak konuşuyorum bu tarz kavgalarda polisi görünce genelde daha da şiddetlenir kavga ve şuna eminimki polis arabasının uzaktan geldiğini görûpde tartışan kalabalık kavgaya başlamıştır. Ben ordaki polisleri savunmak için yazmıyorum bunları, zor bir durum ama mutlaka inmelilerdi o arabadan, o kadar çok sıkıntı varki çözülmesi gereken meslekte ve kanunlarda buraya yazmaya kalksam roman olur Allah sonumuz hayır etsin.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
buraya yazmaya kalksam
Bir tek burası değil, aslında burası derken MiuiTurkiye forumuna özgü olarak değil bu. Yediden yetmişe heryerde hep böyle. Gerçekleri yazarsanız, ihbar edilirseniz soruşturma açarlar hakkınızda. Hayırlı geceler hocam.

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Haklısınız hocam kesinlikle orayı terk etmemelilerdi o konuda hem fikiriz oradaki şahıslar 2 polisin inmesiyle korkacak değiller bu tarz şahısları tanıyacak tecrübeye sahibim buna dayanarak konuşuyorum bu tarz kavgalarda polisi görünce genelde daha da şiddetlenir kavga ve şuna eminimki polis arabasının uzaktan geldiğini görûpde tartışan kalabalık kavgaya başlamıştır. Ben ordaki polisleri savunmak için yazmıyorum bunları, zor bir durum ama mutlaka inmelilerdi o arabadan, o kadar çok sıkıntı varki çözülmesi gereken meslekte ve kanunlarda buraya yazmaya kalksam roman olur Allah sonumuz hayır etsin.
Bu konuda haklısınız gruptan birisi aşağıdan alici ve kavgaya tutuşacak bir cesareti yoksa polisi görerek köşede, gaza gelerek saldiraya geçiyorlar ki polis var orda kurtarir nasilsa birsey olursada bizi edasıyla davranıyor bilinç alti

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
issizdim is aramaya cikayim desem dukkanlarin bir cogu kapali ben ise evdeki faturalari nasil odeyecegim diye kafayi yemek uzereyim bide bu yasak geldi ne yapayim dostlar sizce hayattan oyle bir sogudumki anlatamam 24 yasindayim bu yasima kadar sadece 18"ime kadar mutlu olabildim.sonraki yillar hep dert sikinti vs bunaldim faturalarimin bir cogunu elimdeki bosta duran esyalari satarak cikariyordum simdi onlarda satilmiyor vuris yuzunden ticaret diye birsy kalmadi

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Yarından kastım 12 Nisan yani kuluçka süresinin bittiği gün
Yarin falan hikaye sen burdaki topluluğa iyi bak hepsi enfekde oldu kesinlikle ve hepsi suan evlerinde ates oksuruk kontrolü yapiyor sürekli ama hic birisinde birsey olmayacak ve bu geri kafali toplum bende birsey yok diye etrafa yaymaya devam edecek artik önce ailelerine aileleri baskalarina derken milyonlara gider bu durum Allah korusun, semptomlar kimisinde 3 gun kimisinde 5 gun kimilerinde 14 gunu bile geçtiği oluyor kisaca bu meydandaki şahıslar önümüzdeki 3 gün 5 gun icinde birsey olmayacaklari içinde ben birsey yok edasiyla etrafda gezecek ve binlerce yayilama geçecek kisaca 12 nisanı falan birak 1 ay sonrasina bak artik derim.. Geçmiş olsun hepimize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

issizdim is aramaya cikayim desem dukkanlarin bir cogu kapali ben ise evdeki faturalari nasil odeyecegim diye kafayi yemek uzereyim bide bu yasak geldi ne yapayim dostlar sizce hayattan oyle bir sogudumki anlatamam 24 yasindayim bu yasima kadar sadece 18"ime kadar mutlu olabildim.sonraki yillar hep dert sikinti vs bunaldim faturalarimin bir cogunu elimdeki bosta duran esyalari satarak cikariyordum simdi onlarda satilmiyor vuris yuzunden ticaret diye birsy kalmadi
Kendini yıpratıp üzme ve olmayacak işlere kalkisma bu surecde nede canina kiyma gibi düşüncelere girme..! Evli misiniz öncelikle? Hangimiz 18 inden sonra mutlu olabildi ki ha olmuştur ama 18 indeki gibi olamazsin çünkü askerden gelmissin ve hayat artik senin omuzlarin uzerindedir, diyecegim o ki bizler farklimiyiz? Üzme kendini hersey geçer elimizden birsey gelirse senin içinde başım gözüm üstüne?

Üst Alt