Haber Sokağa Çıkma Yaşağı geldi!

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 2 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Yasağın Açıklanmasıyla ,Virüs ve Sosyal mesafe dinlemeksizin ,insanlar marketleri Fırınları ve Tekel ,Küçük işletmeleri İşgal etmiş durumdadır , Lütfen duyarlı olup evimizde kalalım,Bu şekilde davranırsanız Yasağın hiç bir anlamı yok

Son düzenleme:

Bastonluİhtiyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
11
Herşey çok güzel lakin bunu 3 gün önceden falan haber vermeleri gerekirdi

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Video bana ait değil. Ekmek kavgası eden bu insanlara bir şey demiyorum, ben ailemle şu an evimde mutluyum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bence virüs bulaştırma kavgası demeliydik

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Bence virüs bulaştırma kavgası demeliydik
Buyrun hocam yeni bir kavga videosu. Arkada polis siren sesleri çalıyor ama hiç bir kimsenin umurunda değil. Ben anlamıyorum bu milleti.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Buyrun hocam yeni bir kavga videosu. Arkada polis siren sesleri çalıyor ama hiç bir kimsenin umurunda değil. Ben anlamıyorum bu milleti.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bunların hepsi kıyamet alameti ortalık dahada kötü olucaktır bu gidişle ama bunların yaptığı gerçekten cahillik bir ekmek için bu kadarıda fazla yani ne saygı var nede sevgi bana sorarsan 90'lardan sonra insanlar Teknolojiyle birlikte daha çok değişti bir ekmek için kavga edilmez yani ben açıkcası haber izlemekten soğudum ülkede ne kavgası bitiyor nede suçlar ben virüsten öncede evdeydim virüsten sonrada kafam rahat kimseyle takılmıyorum arkadaş ortamı yok toplumdan uzak olunca böyle durumlardanda uzak olabiliyor insan Dağ evinde kalmak isterdim sakinlik ve huzurun olduğu bir yer.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Bunların hepsi kıyamet alameti ortalık dahada kötü olucaktır bu gidişle ama bunların yaptığı gerçekten cahillik bir ekmek için bu kadarıda fazla yani ne saygı var nede sevgi bana sorarsan 90'lardan sonra insanlar Teknolojiyle birlikte daha çok değişti bir ekmek için kavga edilmez yani ben açıkcası haber izlemekten soğudum ülkede ne kavgası bitiyor nede suçlar ben virüsten öncede evdeydim virüsten sonrada kafam rahat kimseyle takılmıyorum arkadaş ortamı yok toplumdan uzak olunca böyle durumlardanda uzak olabiliyor insan Dağ evinde kalmak isterdim sakinlik ve huzurun olduğu bir yer.
Haklısınız. Adam bir Luppo için markete gelmiş.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Şaka gibi. Yayılımı önlemek için yasak konuyor insanlar fırınlara marketlere koşuyor. Ekmek yeme 2 gün yeme kardeşim ölmezsin. Al 3 5 kilo un otur aşağı. Ekmek de yaparsın poğaça da. Yok yahu cidden anlamıyorum ben bu tip insanları. Bunlar yüzünden hiç alakasız insanlara bile taşınma durumu var ona üzülüyorum. Keşke omuzlarımızın üzerinde taşıdığımızı kullanmayı bilse insanlar.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Haklısınız. Adam bir Luppo için markete gelmiş.

Aynı adam bir paket sigara için gelseydi konuşulur muydu ? Hiçkimsenin maddi durumunu bilemeyiz düşük bir ihtimal olsa bile belki de parasızlıktan onu almış olabilir. Yargılamamak gerek. Yargılanacak tek şey bu şekilde saçma sapan şekilde davranmak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Aynı adam bir paket sigara için gelseydi konuşulur muydu ? Hiçkimsenin maddi durumunu bilemeyiz düşük bir ihtimal olsa bile belki de parasızlıktan onu almış olabilir. Yargılamamak gerek. Yargılanacak tek şey bu şekilde saçma sapan şekilde davranmak.

Bir tek bu değil ki? Ekmek alan da, Kola alan da aynı şekilde. Ekmeği torbaya doldurup sırtına yükleyen bir adam var gördünüz mü? Bunu geçiyorum.
1 Torba patatesi sırtına alıp götüren var bunu gördünüz mü? Peki, sosyal mesafeden bahsederken milletin tekme tokat birbirine girdiğini gördünüz mü? Sadece haberleri izlemeyin. Maddi durumu kötü diye Luppo mu alıyor? Yahu Allah aşkına beni güldürmeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca sigara ile Lupponun aynı şey olduğunu mu zannediyorsunuz? Sigara ihtiyacı vardır buna benim değil kimsenin lafı olamaz. Doğru ya, adam Luppo krizine girmiş. Evine Luppo götürüyor. Çok acil ihtiyaç zaten Luppo.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Bir tek bu değil ki? Ekmek alan da, Kola alan da aynı şekilde. Ekmeği torbaya doldurup sırtına yükleyen bir adam var gördünüz mü? Bunu geçiyorum.
1 Torba patatesi sırtına alıp götüren var bunu gördünüz mü? Peki, sosyal mesafeden bahsederken milletin tekme tokat birbirine girdiğini gördünüz mü? Sadece haberleri izlemeyin. Maddi durumu kötü diye Luppo mu alıyor? Yahu Allah aşkına beni güldürmeyin.

Dediklerinizin hepsini gördüm eksiksiz evet. Sadece haberleri izlediğim kanısına nereden vardınız ? Ne yazık ki millet olarak eğitimsiz ve eğitimi reddeden bir yapıdayız çoğunluk olarak. Bu bahsettiğiniz görüntüleri görünce ne yazık ki üzülerek söylüyorum ama hiç şaşırmadım. Yazdıklarınızda haklısınız , eleştiri amaçlı bir mesaj değildi yazdığım bilginiz olsun. Sadece fikrimi dile getirdim.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca sigara ile Lupponun aynı şey olduğunu mu zannediyorsunuz? Sigara ihtiyacı vardır buna benim değil kimsenin lafı olamaz. Doğru ya, adam Luppo krizine girmiş. Evine Luppo götürüyor. Çok acil ihtiyaç zaten Luppo.

Kusura bakmayın da sigara içmeyen biri olarak sigara içenlere ve sigara almak için kuru kalabalık yapan insanlara laf etme hakkım var. Sigarayı temel ihtiyaç gibi görüyorsanız konuşmanın pek de bir anlamı yok. Sadece İrade meselesi , iyi forumlar.

Üst Alt