Haber Sokağa Çıkma Yaşağı geldi!

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 2 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Yasağın Açıklanmasıyla ,Virüs ve Sosyal mesafe dinlemeksizin ,insanlar marketleri Fırınları ve Tekel ,Küçük işletmeleri İşgal etmiş durumdadır , Lütfen duyarlı olup evimizde kalalım,Bu şekilde davranırsanız Yasağın hiç bir anlamı yok

Son düzenleme:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Ek genelge ile 22:45'te daha fazla bilgi sahibi olacağız. Benim tahminim her evden 1 kişi dışarı çıkıp alışveriş yapabilecek. 2 Günden uzun sürecek 2 gün yasak olmaz. Devletin böyle durumlarda kimsenin gazını almaya ihtiyacı yok bilin diye söylüyorum. Sağlık bakanlığı ile ortak verilen bir karar olduğu aşikar. Muhtemelen Devletimiz Anadolu'da virüsün yayılma hızından memnun değil. Yine de bazı kaynaklarım SGK'lı çalışanların işinin başında olacağını söylüyor. Yani sokaktan işi olmayanı uzaklaştıracaklar. 4 dakika sonra hep birlikte sorulara cevap bulacağız.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CNN Türk'te şu an telefon bağlantısında konuşuyor. Durumu gayet normal karşıladığını, halkın telaş etmemesi gerektiğini ve fırınların yarın açık olacağını ayrıca fırın sahipleri araçlarıyla ekmek dağıtacağını bildiriyor.
Sokağa çıkılmaması için bütün detaylar düşünüldü diyor ama ben öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Halk sosyal mesafenin içinden geçiyor şu anda.

Anlık halk: Tamam şimdi eve dönüyoruz.
Fırıncılar: Tamam, araç zaten su yakıyor. Kapı kapı dolaşırız.

Güvenlik görevlileri, kargo çalışanları çalışacak. Fırınlar, sağlık kuruluşları ve PTT şubeleri açık olacak.

Büyük Şehirlerde son durum.

:D drunk~~ facepalm~~
Hocam bu şey değil mi?
Dükkanını akşam kapatıp eve giden dükkan sahibi. Ve sonrasında yasağı duyunca koşa koşa dükkan açan. :D

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Şuan ki sıkıntı kararın son gün verilmesi önceden söylense sorun olmayacak ama akşam söyleniyor yarın sokağa çıkma yasağı olduğu. Yasak olduğu günler pek bir şeye rastlamayız ama sonrasında vaka sayısı katlanarak artacak.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Video bana ait değil. Ekmek kavgası eden bu insanlara bir şey demiyorum, ben ailemle şu an evimde mutluyum.

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
101
Fırınların önünde İnsanlar Tekme tokat kavga ediyorlar şuan ,,Ülkece Çok geri bir milletiz insanları bir çoğu egitimsiz ,rezillik diz boyu ,ininalmiz bir reizllik var istanbulda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pendik'te iğne atsan yere düşmez , 2 günlük yasak hiç çıkmasa daha iyiydi

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
bana kalırsa bu yasağı hafta başı söylemiş olsalardı daha sağlıklı olurdu. son 2 saat diye çoğu semt mahşer yeri gibi. ne sosyal mesafe ne kontrollü alışveriş, alınan bütün önlemler yalan oldu. zaten bizim milletimiz genelde bu konularda maalesef sınıfta kalıyor. İnşallah yaşanan izdihamın karşılığı, enfekte artış sayısı olarak geri dönmez.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Ah ulan ah bakkal mı yonetiyorsunuz arkadaş anlamıyorum gerçekten. Bu nasıl bir öngörüsüzlüktür bu nasıl bir mantık hatasıdır. Ülkenin 2 saatte içinden geçtiler. Bir de çıkmış televizyon da şu anki durum için gayet normal diyor. Çıldırmamak elde değil.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Doğru mu bilmiyorum fakat bir ekmek ücretinin 5₺ olduğunu iddia ediyorlar şu an.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Üst Alt