Yardım Sim kart aktivasyon sorunu

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
[font='Open Sans', sans-serif]Merhaba arkadaşlar gün itibari ile avea olan hattımı vodafone taşıdım ve sonrasında ise mi hesabım senkronize etmeyi kesti senkronize etmeya çalıştığımda ise sim kart aktivasyonu başarısız "sunucudan telefon numarası alınamadı" diye bir uyarı almaktayım. Aynı zamanda mi mesajlaşma da aktif edilmiyor. Hesaptan çıkış yapıp yeniden giriş yapabiliyorum fakat bir türlü aktivasyon başarılı olmuyor. Konu hakkında yardımcı olabilecek birileri varsa çok memnun olurum.

[font='Open Sans', sans-serif]Not : Vodafone ile görüşüp yurt dışı olan tüm servisleri aktif ettirdim cihazı fastboot modunda yeniden kurdum sonuç aynı. Sim kartı defalarca çıkarıp yeniden taktım her açılışta sim kartınız değişmiş gibi görünüyor şimdi aktif etmek ister misiniz doğrulama SMS gönderilecek uyarısını aldım aktif et SMS gönder dedim sonuç hala aynı. 

[font='Open Sans', sans-serif]http://i.hizliresim.com/EYO9P9.png

mehmetim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi mi 6
Meslek
elektrik teknikeri
Konular
0
bende aynı dertten müzadaripim burada yazan herşeyi denedim ama çözüm olmadı sim kart etkinleştirilmedi diyor başka bir çözümü olan varmı acaba xiaomi mi 5 32

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
bende aynı dertten müzadaripim burada yazan herşeyi denedim ama çözüm olmadı sim kart etkinleştirilmedi diyor başka bir çözümü olan varmı acaba xiaomi mi 5 32
Dil'i ingilizce yapıp restart yaptıktan sonra tekrar dener misin aktivasyon işini

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ben birkac restart ile hallediyorum bu sorunu yasayinca. Elbet aktivasyon oluyor, ben bu sorunu Xiaomi serverlarina da bagliyorum. Ayni romda ilk kurulumda aktive edebilirken, ikinciye kurdugumda ise 4-5 kere restart yapinca aktive edebildigi de oldu.

Oyla:

taru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
taru
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
Benim hala olmadı bu şekilde kullanıyorum artık yapacak bişe yok, ingilizce, restart, fabrika ayarlarına dönme hepsini denedim pes ettim yapacak bişe yok :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

suatm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suat
Cihazım
mi5
Konular
2
Benim hala olmadı bu şekilde kullanıyorum artık yapacak bişe yok, ingilizce, restart, fabrika ayarlarına dönme hepsini denedim pes ettim yapacak bişe yok :)

para kesiliyormu her aç kapada

Oyla:

taru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
taru
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
para kesiliyormu her aç kapada
Evet kesiliyor, 11₺ fazla geldi gecen ay, bu ayda azcık fazla gelir fatura, her mesaj 40 kuruş filan olması lazım,

Oyla:

suatm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suat
Cihazım
mi5
Konular
2
Evet kesiliyor, 11₺ fazla geldi gecen ay, bu ayda azcık fazla gelir fatura, her mesaj 40 kuruş filan olması lazım,

Bunun bir çözümü olması lazım ya çok saçma bir durum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Sertac73

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orta derece
Cihazım
Redmi note 4
Konular
1
Bende ingilizce çevirip herşeyi denedim olmadı malesef 6 lira yalan oldu.

Oyla:

realfriend

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
realfriend
Cihazım
mi 6
Konular
0
Vodafone'dan Türk Telekom'a geçtikten sonra bende de aynı durum söz konusu oldu. Geçici bir çözüm olarak, uygulamalardaki "Xiaomi SIM Etkinleştirme Servisi" uygulamısının bildirimlerini ve uygulama izinlerini kapattım. Böylece ne ileti geliyor, ne de SMS atabiliyor. Biraz Türk usulü oldu...

Oyla:
Üst Alt