Yardım Şarj aşırı hızlı bitiyor

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 109
  • Görüntüleme 6K
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.4 Eu
Telefon Modeli
POCO X3 PRO VAYU
Bootloader Kilidi
Açık
Sorunun magisk modüllerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum . Hızlı şarj amaçlı bir modül yükledim önceden daha az gidiyordu şarjım şimdi ise bir saat içerisinde nerdeyse %25 e yakın bataryam gidiyor . Bu aospta asla olmuyor . Bana en hafif miui rom u önerir misiniz ? Miui go plus , Miuimix , eu , pulse bunlardan hangisini kullanmam gerekir . Kernel mi değiştirmem gerek yada ne yapmam gerek . Ayrıca forumda bu konudan ikinci kez açtığım için hepinizden özür dilerim .

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Geçmiş olsun hocam gayet iyi bir değer.
Sağolun telefonu ilk aldığımda da ve youtube incelemelerinde de 9 saat şarjının gittiğini söylemişlerdi . Ya bataryam ölü olduğu için güncellemeler fazla fayda etmedi yada miui kendini geliştiremedi :D .

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
He görmemişim kusura bakma yapabilirsin bi zarari olmaz ama arayüzde veya aşırı yükte kitlenmeler olabiliyor yapmıştım bı ara
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam batarya sağlığım 2 yani iyi gözüküyor bu arada . Şaşırdım açıkça . Şarjımı %100 yapıp tekrar bakacağım .Umarım daha düşük çıkmaz .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bir dakika ben korkmaya başladım . Charge counter kısmında olan sayıdan bataryanın asıl kapasitesini çıkarınca kaç mah kayıp olduğunu görüyormuşuz ve benimki öyle oluyor ise ölmüş oluyor .

Hocam bana birşeyler oluyor hocam .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93

Hocam batarya sağlığım 2 yani iyi gözüküyor bu arada . Şaşırdım açıkça . Şarjımı %100 yapıp tekrar bakacağım .Umarım daha düşük çıkmaz .

Ama bir dakika ben korkmaya başladım . Charge counter kısmında olan sayıdan bataryanın asıl kapasitesini çıkarınca kaç mah kayıp olduğunu görüyormuşuz ve benimki öyle oluyor ise ölmüş oluyor .

Hocam bana birşeyler oluyor hocam .
😁 Geçmiş olsun

Oyla:

Eycpa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüpcan
Cihazım
Not 8 pro
Konular
25
Hocam kalp krizi geçirecektim.

Bataryayı %100 doldurdum ve kayıp 230 mah civarı
Valla bende sevindim :D neyseki modül fazla zarar vermemiş

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
AdeLa burucu08 Save_Mi son durum resimlerdeki gibi 12.0.4 non hlos ve persist flashlandı . Gms doze ve MIUI enhancer modülü kuruldu . Bir şey indirmedim . Ve kangaroox kernel kurulu .
neden modem ve persist flashladınız, orayı anlamadım. :) Gsm doze google play hizmetlerini sınırlıyor. Hocam franko kernel manager ile pil takibi yapın en doğru sonuçları alırsınız.

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
neden modem ve persist flashladınız, orayı anlamadım. :) Gsm doze google play hizmetlerini sınırlıyor. Hocam franko kernel manager ile pil takibi yapın en doğru sonuçları alırsınız.
Bir şey indirdiğim zaman sürekli google play store yada hangi uygulamadan ne indiriyorsam hepsi aşırı pil tüketmeye başladı . Bataryamda pek bir sorun yok ama anakartımda da sorun olabiliceğini yazdılar ve ne kadar fastboot ile temiz rom atarsam atayım diğer insanların yaşamadığı sorunu yaşıyorum .

Bide fkm kullanmayı profil oluşturmayı vs hiç bişeyi bilmiyom

Save_Mi fkm de bunları nasıl yapabilirim neler yapabilirim ? Biraz anlatabilir misiniz ? Mesela oyuna geçtiğimde bir profili oyun oynamadığımda da başka bir modu kullanmak istiyom

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt