Yardım Şarj aşırı hızlı bitiyor

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 109
  • Görüntüleme 6K
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.4 Eu
Telefon Modeli
POCO X3 PRO VAYU
Bootloader Kilidi
Açık
Sorunun magisk modüllerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum . Hızlı şarj amaçlı bir modül yükledim önceden daha az gidiyordu şarjım şimdi ise bir saat içerisinde nerdeyse %25 e yakın bataryam gidiyor . Bu aospta asla olmuyor . Bana en hafif miui rom u önerir misiniz ? Miui go plus , Miuimix , eu , pulse bunlardan hangisini kullanmam gerekir . Kernel mi değiştirmem gerek yada ne yapmam gerek . Ayrıca forumda bu konudan ikinci kez açtığım için hepinizden özür dilerim .

Galaxy Yıldızı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10 t
Konular
3
Hocam bende daha sürüm yok zaten :D . Ne geldiyse öyle kullanıyorum
Son sürüm kurmuşsun 😅 12.5 oncesi son surum bence cok iyi benim cihaz mi 10t ondan dolayi ayni surum olmayabilir. Ama poco x3 proyla yanyana karsilastirdim 100de 5 fark ancakti yani

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Root atmamın tek amacı ekranın kontrastını yani doygunluğunu arttırmaktı. Ve gerçekten baya iyi duruyor böyle . Ve MIUI çin kasası global rom da yok :( .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son sürüm kurmuşsun 😅 12.5 oncesi son surum bence cok iyi benim cihaz mi 10t ondan dolayi ayni surum olmayabilir. Ama poco x3 proyla yanyana karsilastirdim 100de 5 fark ancakti yani
Onu özellikle ben kurmadım ki rom da ne geliyorsa öyle bıraktım

Ekli dosyalar

• IMG_20220321_024036.jpg
    IMG_20220321_024036.jpg
    273,5 KB · Görüntüleme: 13
Oyla:

Galaxy Yıldızı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10 t
Konular
3
Bunları kurarak düzelttim zaten telefonu yoksa normalde 5 saat ekran süresi alıyordum . Şuan 9 saate çıktı . Yazdırma gibi servisler kapalı . Herşey kapalı . Telefon kasmıyor zorlanmıyor . Ama herşey indirme yapmaya başlayınca başlıyor
İmei attirdin mi imei derdin yoksa fastboot rom kurunca her sey sifirlanmiyor mu. Fastboot rom kurarken mi flashta modem dosyası flashliyor. Ama persist atiyor mu bilmiyorum.

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
İmei attirdin mi imei derdin yoksa fastboot rom kurunca her sey sifirlanmiyor mu. Fastboot rom kurarken mi flashta modem dosyası flashliyor. Ama persist atiyor mu bilmiyorum.
Kaç defa fastboot rom attım hala düzelmedi . Bu arada kazayla MIUI güvenlik uygulamasının sürümünü düşürücem diye komple sildim onunla uğraşıyorum şuan 🤣

Başa bela olmadan geri getirdim . Sürümü düşürünce açılmıyor onu farkettim

Oyla:

Galaxy Yıldızı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10 t
Konular
3
Root atmamın tek amacı ekranın kontrastını yani doygunluğunu arttırmaktı. Ve gerçekten baya iyi duruyor böyle . Ve MIUI çin kasası global rom da yok :( .

Onu özellikle ben kurmadım ki rom da ne geliyorsa öyle bıraktım
P3 secincede renkler cok doygun oluyor.amolede benziyor biraz.ama root atmadigim icin rootlu nasıl oluyor bilmiyorum. Widgetli kullanmak istiyorsan oyle yapabilirsin. Ben widget hic sevmem. Cihazi kurunca ilk isim hava durumu widgeti ve google arama widgetini kaldırmak oluyor. Bence senin kernelde sorun var. İslemci yük altinda calisip wifi de dosya indirince cihaz yaniyor. İkiside guc gerektiren islemler. Normal stock yazilimda bile en fazla saej yiyen islem. Kernel cok stabil olmadigindan dosya indirirken cihaz yanıyor.bu iki secenegin boyle olsun.

Kaç defa fastboot rom attım hala düzelmedi . Bu arada kazayla MIUI güvenlik uygulamasının sürümünü düşürücem diye komple sildim onunla uğraşıyorum şuan 🤣

Başa bela olmadan geri getirdim . Sürümü düşürünce açılmıyor onu farkettim
Sürümünü dusurmene gerek yok. Romda hangi versiyon geliyorsa o dursun bence. 😂😂Bootlop oluyor diye biliyorum güvenliği silince iyi kurtarmissin. Bence widget ve renk cok onemli degil diyorsan stock begendigin fastboot kur ayarlarımı atarım

P3 secincede renkler cok doygun oluyor.amolede benziyor biraz.ama root atmadigim icin rootlu nasıl oluyor bilmiyorum. Widgetli kullanmak istiyorsan oyle yapabilirsin. Ben widget hic sevmem. Cihazi kurunca ilk isim hava durumu widgeti ve google arama widgetini kaldırmak oluyor. Bence senin kernelde sorun var. İslemci yük altinda calisip wifi de dosya indirince cihaz yaniyor. İkiside guc gerektiren islemler. Normal stock yazilimda bile en fazla saej yiyen islem. Kernel cok stabil olmadigindan dosya indirirken cihaz yanıyor.bu iki secenegin boyle olsun.

Sürümünü dusurmene gerek yok. Romda hangi versiyon geliyorsa o dursun bence. 😂😂Bootlop oluyor diye biliyorum güvenliği silince iyi kurtarmissin. Bence widget ve renk cok onemli degil diyorsan stock begendigin fastboot kur ayarlarımı atarım
Renk ve widget onemliyse ona gore çözüm bulunur

Ekli dosyalar

• IMG_20220321_024824.jpg
    IMG_20220321_024824.jpg
    418,1 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest

Renk ve widget onemliyse ona gore çözüm bulunur
Herşey için teşekkür ederim yardımlarına ihtiyacım var gerçekten ve ayarlardan doygun seçsen bile o kadar etkisi olmuyor . Bunun etkisi mucize bişey kendi gözlerinle görmen gerek . Ve kernel değişsem de aynı gibi . İstersen kernel öner kurayım .

Widgetlar baya dikkatimi çekiyor duvar kağıdını foruma ss atıcam diye değiştirdim 🤣

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Anlaşılan mıuı 13 sizin cihaza iyi gelmemiş.mıuı 12 de devam o zaman.yada 13 güncellemelerini bekliceksiniz.

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
yapmanız gereken yeni rom beklemek o zaman
yapacak bişeyiniz yok

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Hocam sizin cihaza diyorsunuz da diğer arkadaşlarda bu yok . Tek bende var
Önceki sürümleri denediniz ve sorun düzeldiyse o zaman yazılımsaldır..yok yine aynısıysa donanımsaldır.
Bir çok öneri sunulmus sonucda bunu siz test edeceksiniz.
Not tüm konu ve yapılanları detaylı okumadım.Olabilecek şeyleri yazmaya calıstım.

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt