Yardım Şarj aşırı hızlı bitiyor

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 109
  • Görüntüleme 6K
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.4 Eu
Telefon Modeli
POCO X3 PRO VAYU
Bootloader Kilidi
Açık
Sorunun magisk modüllerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum . Hızlı şarj amaçlı bir modül yükledim önceden daha az gidiyordu şarjım şimdi ise bir saat içerisinde nerdeyse %25 e yakın bataryam gidiyor . Bu aospta asla olmuyor . Bana en hafif miui rom u önerir misiniz ? Miui go plus , Miuimix , eu , pulse bunlardan hangisini kullanmam gerekir . Kernel mi değiştirmem gerek yada ne yapmam gerek . Ayrıca forumda bu konudan ikinci kez açtığım için hepinizden özür dilerim .

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bir şey indirdiğim zaman sürekli google play store yada hangi uygulamadan ne indiriyorsam hepsi aşırı pil tüketmeye başladı . Bataryamda pek bir sorun yok ama anakartımda da sorun olabiliceğini yazdılar ve ne kadar fastboot ile temiz rom atarsam atayım diğer insanların yaşamadığı sorunu yaşıyorum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide fkm kullanmayı profil oluşturmayı vs hiç bişeyi bilmiyom
Fastboot üzerinden temiz kurulum ile sorunların çözülmemesi üzücü. FKM ile profil oluşturmanıza gerek yok, çalıştırın arka planda çalışmasına izin verin, root yetkisi verin. Sonrasında tüm detaylar elinizin altında :)

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Fastboot üzerinden temiz kurulum ile sorunların çözülmemesi üzücü. FKM ile profil oluşturmanıza gerek yok, çalıştırın arka planda çalışmasına izin verin, root yetkisi verin. Sonrasında tüm detaylar elinizin altında :)
Batarya tasafurufu için fkmyi kullanın ayarları yapın diyorlar ama yapılışını bilmiyorum yabancı rehberler vardı çok

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Batarya tasafurufu için fkmyi kullanın ayarları yapın diyorlar ama yapılışını bilmiyorum yabancı rehberler vardı çok
Kernelde dahil olması gerekiyor, bizde ki kerneller de sorun çıkarma ihtimali olduğundan pek uygulanmıyor. Programı sadece takip amaçlı kullanıyoruz. Belki franko kernel ile kullananlar da vardır.

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Kernelde dahil olması gerekiyor, bizde ki kerneller de sorun çıkarma ihtimali olduğundan pek uygulanmıyor. Programı sadece takip amaçlı kullanıyoruz. Belki franko kernel ile kullananlar da vardır.
Farkettim de gms doze yüzünden bu seferde google hizmetleri sanırım tam verimli çalışamıyor ve bildirimler uygulamaya girmeden gelmemeye başladı

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Farkettim de gms doze yüzünden bu seferde google hizmetleri sanırım tam verimli çalışamıyor ve bildirimler uygulamaya girmeden gelmemeye başladı
Gsm doze google hizmetlerini kısıtlıyor ama bildirimlerle alakası olduğunu sanmıyorum, başka bir sebebi olabilir.

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
İşte tamda bundan bahsediyorum . İndirme yapmaya başladım bakın nasıl fırladı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-20-02-49-37-274_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-03-20-02-49-37-274_com.miui.securitycenter.jpg
    270,4 KB · Görüntüleme: 15
Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Hocam bu anakart sorunu falanmı gerçekten korkmaya başladım

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Hocam bu anakart sorunu falanmı gerçekten korkmaya başladım
Valla bu poco cihazlar biraz sıkıntılı olurmu olur valla genel olarak anakart ekran sorunlarının hepsi bu telefonlarda var bide yeni aklıma geldi bu xe pro IMEI için anakarttan direnç değiştiriliyor bunun ile alakalı olabilir ama tam olarak bilmiyorum bu konuyu iyi bilen birine sormak lazım

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Valla bu poco cihazlar biraz sıkıntılı olurmu olur valla genel olarak anakart ekran sorunlarının hepsi bu telefonlarda var bide yeni aklıma geldi bu xe pro IMEI için anakarttan direnç değiştiriliyor bunun ile alakalı olabilir ama tam olarak bilmiyorum bu konuyu iyi bilen birine sormak lazım
imei attırmadım ki daha ve servise de gitmedi . Telefon geldiğinde böyle bişey yoktu yılbaşından sonra başladı sorun .

Oyla:
Üst Alt