Sohbet Sahibinden Get İle Satış Yapacaklar; yapmayın!!

• Konbuyu başlatan TeAmo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 118
  • Görüntüleme 8K

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Fatura malesef mevcut değil. Sahibinden üzerinden yaptık işlemi şu an her şekilde ben haklıyım. Sadece parayı almak biraz zaman sürecek
BTK'yı ara ve faturanı kaybettiğini, telefonun da çalındığını beyan ederek, imei üzerinden çalıntı kaydı ver, o şerefsiz telefonu çalmadığına dair uğraşsın, en kestirme yol bence bu. ;)

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
BTK'yı ara ve faturanı kaybettiğini, telefonun da çalındığını beyan ederek, imei üzerinden çalıntı kaydı ver, o şerefsiz telefonu çalmadığına dair uğraşsın, en kestirme yol bence bu. ;)
Sahibinden üzerinden satış olduğu için bu durum beni zora sokar hocam. Paramızı alamazsak o şekilde yaparız.

Son düzenleme:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Sahininden üzerinden satış olduğu için bu durum beni zora sokar hocam. Paramızı alamazsak o şekilde yaparız.
Bütün deliller senin lehine olduğu için telefonu çalmış oluyor zaten, ben olsam ya gider evini arabasını taşa tutar gelirdim, ya da bu yöntem ile telefonumu çaldı diye imei'den telefonu kullanıma kapatırdım. Diğer yollar hakkaniyetli ve kısa vadede çözüm üretemez maalesef... :(

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Bütün deliller senin lehine olduğu için telefonu çalmış oluyor zaten, ben olsam ya gider evini arabasını taşa tutar gelirdim, ya da bu yöntem ile telefonumu çaldı diye imei'den telefonu kullanıma kapatırdım. Diğer yollar hakkaniyetli ve kısa vadede çözüm üretemez maalesef... :(
Hocam ben Konya dayım arkadaş Trabzon da :)

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Her türlü suçlu biz oluruz hocam, elbet bulurlar bir yolunu.

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
Öncelikle geçmiş olsun, ben de zamanında gitti gidiyor'dan iki adet aynı ilanda s3 mini satmıştım ve alıcıya ürünleri yolladım her neyse alan kişi bana mailden resim çekip yollamıştı cihazın vidalarıyla oynamış ve bana resmini çekip göndermiş, bu cihazlar hani tamir görmemişti vida izleri var falan diye, böyle şerefsizler var malesef ve o zamanlar pek bu işlerle uğraşmadığım için üstüne düşmemiştim ve fiyatı düşürüp vermek zorunda kalmıştım. Geçmiş olsun tekrar.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
sizde onaylamayin ve gelen kargonun tutanagini tutun alan kisi telefonun kargodan kirik geldigine dair tutanak gonderemezse neyi nasil ispat etsin.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Öncelikle geçmiş olsun, ben de zamanında gitti gidiyor'dan iki adet aynı ilanda s3 mini satmıştım ve alıcıya ürünleri yolladım her neyse alan kişi bana mailden resim çekip yollamıştı cihazın vidalarıyla oynamış ve bana resmini çekip göndermiş, bu cihazlar hani tamir görmemişti vida izleri var falan diye, böyle şerefsizler var malesef ve o zamanlar pek bu işlerle uğraşmadığım için üstüne düşmemiştim ve fiyatı düşürüp vermek zorunda kalmıştım. Geçmiş olsun tekrar.
Teşekkürler hocam sağolun. Yazın böyle şeyleri diğer arkadaşlar da görsün mağdur olmasınlar.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Sahibinden.com aradı bugün. Savcılığa verdiğiniz dava sonuçlanınca siz haklı bulunursaniz para size aktaracak. Şu an sorunlu işlemlerde bekliyor. Paranız havuzda diyor. Dedim dava 3 ay sürerse ne olacak!
3 ay sonra aktarıriz diyor.
Dedim beyefendi adam ürünü 10 gün elinde tutmuş, iade ederken sahte kod kullanmış, elimde ses kaydı kargo tespit tutanağı var. Daha ne yapmam gerekiyor bumu güvenli ticaret dedim. Sizin sağlam yolladığınızi nerden bileceğiz diyor. Benim bozuk gönderdiğim ürünü alıcı neden günlerce elinde tutsun dedim. Susuyor müşteri hizmetleri. Onlarında işine geliyor paranın havuzda kalması. Bugün tüketici haklarına sahibindenide şikayet edeceğim.

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
şikayet var a da yazın donanım haber de de konu açın

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi