Sohbet Sahibinden Get İle Satış Yapacaklar; yapmayın!!

• Konbuyu başlatan TeAmo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 118
  • Görüntüleme 8K

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
400 lira mevla peşine düşülecek bir rakam değil ama siz inat etmişssiniz emek vermişssiniz peşine düşmüşssünüz sizi bu kadar zor durumda bırakan ve size hakaret eden şahısı artık birazda sizin süründürmeniz gerekmezmi ?

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Öncelikle tekrar geçmiş olsun. Uğraşlarınızın karşılığını aldığınızı görmek çok güzel. Keşke herkes sizin gibi hakkının peşinde koşsa da, bu tür dolandırıcı haysiyetsizler azalsa.

Benim tavsiyem paranızı ne eksik ne de fazla alın ve savcılığa durumu iletin. Savcılık hukuksal prosedüre uygun şekilde zaten ne yapmanız gerektiğini iletecektir. Bana kalırsa fazla para istemek gibi bir yanlış yapmayın. Haklıyken fırsatçılık yapıp haksız duruma düşmeyin. Uğraştığınız kişiden bir farkınız olsun.
Çok teşekkür ederim hocam. Herkes hakkını aradığı sürece alacaktır. Günlük hayatta çok çirkef kavgacı bir insanım yaşım 25. Ama biriyle en ufak problemde kavga eden biriyim. Fakat böyle olaylarda kendimi tutuyorum. En ufak küfür bile etmiyorum. Ve hakkımı yasal yollarla arıyorum. Ki zaten ilk defa başıma geldi.
Üst mesajlardada belirttiğim gibi telefonun hakkını tam alayım yeter bir kuruş fazla istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

400 lira mevla peşine düşülecek bir rakam değil ama siz inat etmişssiniz emek vermişssiniz peşine düşmüşssünüz sizi bu kadar zor durumda bırakan ve size hakaret eden şahısı artık birazda sizin süründürmeniz gerekmezmi ?
Hocam maddi durumum şükür iyi. 400 tl peşinde değilim. Arkadaş param yok telefon benim olsun dese al olsun derim. Ama bana tencere sapı gönderen bir adamda 1 lira param kalmasın.
Bende süründürmek isterim fakat hukuki süreç olarak alıcı parayı ödemek ister biz kabul etmez isek suçlu biz oluruz malesef.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Arkadaşlar herkese iyi forumlar hayırlı ramazanlar.
Konuyu takip eden arkadaşlar varsa öncelikle hepsine teşekkür ederim yardımları için.
Alıcı arkadaş Sahibinden.coma onay vermiş. Sahibinden beni arayıp parayi aktardı. Para 2 iş gününde geçer dedi. Konuyu takip ederseniz kimseye hakkınızı yedirtmeyin arkadaşlar.

Üçe beşe bakan birisi değilim. Alıcı arkadaş pimpirik olduğu halde ilanı onayla 70 tl atayım dedim. Zaten cihazı ucuz veriyorum ama sorun deil dedim. O arkadaş ise ben sana nasıl güvencem ilk paramı gönder dedi. Ben bu arkadaşla 300 tl içinn uğraşmadim. Bana güvenmedi diye uğraştım. Şimdi o 70 tl sinide alamadı üstüne davayida çekmiyorum. Savcı ile konuştum nitelikli dolandırıcılıktan davacı oldum arkadaştan. Kamu dava açacak daha.

Sahibinden get ticareti yapmayın, yaptırmayın!

Son düzenleme:

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
Hayırlı olsun kardeşim hakkını alabilmene sevindim, dediğin gibi burada söz konusu olan para değil, haklı olan senken seni enayi yerine koymaya ve uğraştırıp hak yiyenlerde, tabi ki hakkını sonuna kadar savunacaksın bu gibi durumlarda.. Sevindim çözümlenmesine..

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Hayırlı olsun kardeşim hakkını alabilmene sevindim, dediğin gibi burada söz konusu olan para değil, haklı olan senken seni enayi yerine koymaya ve uğraştırıp hak yiyenlerde, tabi ki hakkını sonuna kadar savunacaksın bu gibi durumlarda.. Sevindim çözümlenmesine..
Çok teşekkür ederim hocam. Sağolun.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Konuyu takip eden arkadaşlar varsa öncelikle hepsine teşekkür ederim yardımları için.
Alıcı arkadaş Sahibinden.coma onay vermiş. Sahibinden beni arayıp parayi aktardı. Para 2 iş gününde geçer dedi. Konuyu takip ederseniz kimseye hakkınızı yedirtmeyin arkadaşlar.

Üçe beşe bakan birisi değilim. Alıcı arkadaş pimpirik olduğu halde ilanı onayla 70 tl atayım dedim. Zaten cihazı ucuz veriyorum ama sorun deil dedim. O arkadaş ise ben sana nasıl güvencem ilk paramı gönder dedi. Ben bu arkadaşla 300 tl içinn uğraşmadim. Bana güvenmedi diye uğraştım. Şimdi o 70 tl sinide alamadı üstüne davayida çekmiyorum. Savcı ile konuştum nitelikli dolandırıcılıktan davacı oldum arkadaştan. Kamu dava açacak daha.

vay arkadas zamaninda beni 100 tl dolandirmislardi savci reddetmisti reddetme.sebebide odeyecem.demismis 10 sene oldu ideyen modeyen yok. savcilarda.cok savsak itiraz icin 15 gun sure vermislerdi o sure icindede tekrar ayni yere gitmemis istiyorlardi bende tstile ailemin yanina gelmistim allah bildigi gibi yapsin dedim mahkemeden bulamayinca allaha havale etmistim

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

Helal olsun size hocam, tebrikler..
Örnek bi konu oldu bu..

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
vay arkadas zamaninda beni 100 tl dolandirmislardi savci reddetmisti reddetme.sebebide odeyecem.demismis 10 sene oldu ideyen modeyen yok. savcilarda.cok savsak itiraz icin 15 gun sure vermislerdi o sure icindede tekrar ayni yere gitmemis istiyorlardi bende tstile ailemin yanina gelmistim allah bildigi gibi yapsin dedim mahkemeden bulamayinca allaha havale etmistim
Aksine benum gittiğim savcı çok ilgilendi, başından savmadı hocam. Sağolsun. Eskiden sizin dediğiniz gibi kimse umursamıyordu. Şimdi sistem öyle değil.

Helal olsun size hocam, tebrikler..
Örnek bi konu oldu bu..

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam sağolun. Burdaki konu da ki ana tema adamın beni dolandırmasindan ziyade Sahibindenin umursamaz tavırları ve güvensiz ticaretidir.
Sahibinden get alışverişi yapmayın, yaptırmayın!

Son düzenleme:

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
Baştan sona her mesajı okudum. Geçmiş olsun hocam . Süreci devam ettirmek oldukça iyi bir davranış olmuş.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Baştan sona her mesajı okudum. Geçmiş olsun hocam . Süreci devam ettirmek oldukça iyi bir davranış olmuş.
Sağol hocam. Benden sonra başına gelen arkadaş olursa süreci aynen okuyup devam ettirir umarım.

Üst Alt