Sohbet Sahibinden Get İle Satış Yapacaklar; yapmayın!!

• Konbuyu başlatan TeAmo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 118
  • Görüntüleme 8K

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
şikayet var a da yazın donanım haber de de konu açın

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Donanım haberde konum var onu güncelleyecegim. Şikayetvara yazayım hocam o güzel fikir

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Hayırlı ramazanlar.
Sanıyorum ki savcılık alıcı arkadaş ile iletişime geçti. Alıcı arkadaş beni aradı iban numarası gönder dedi. Neden göndereyim dedim. Ürün bedeli için dedi.
WhatsApp üzerinden iban numarası gönderdim. Senin adın değil mi başkasının adına ise göndermem dedi. Benim adıma dedim.
Yarın paranı gönderiyorum bir daha da iletişim kurmayalım parayı alınca sahibinden üzerinden iade onayı ver bende paramı alayım şikayetini de çekersin dedi.

Bu durumda ne yapmamız gerekiyor arkadaşlar?

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Sanıyorum ki savcılık alıcı arkadaş ile iletişime geçti. Alıcı arkadaş beni aradı iban numarası gönder dedi. Neden göndereyim dedim. Ürün bedeli için dedi.
WhatsApp üzerinden iban numarası gönderdim. Senin adın değil mi başkasının adına ise göndermem dedi. Benim adıma dedim.
Yarın paranı gönderiyorum bir daha da iletişim kurmayalım parayı alınca sahibinden üzerinden iade onayı ver bende paramı alayım şikayetini de çekersin dedi.

Ben yerinde olsam kabul etmem hukuki süreci devam ettirirdim. Bunu ona da söylerdim.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Ya da iki katı para isterdim... :P
Ürün 365 tl. Arkadaş 70 tl para istiyordu benden. Ben kesintisiz istedim. Tamamını atar mi bilmiyorum ama ürünün değerinden bir kuruş aşağısı gelirse cihazımi gönder der geçerim.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Ürün 365 tl. Arkadaş 70 tl para istiyordu benden. Ben kesintisiz istedim. Tamamını atar mi bilmiyorum ama ürünün değerinden bir kuruş aşağısı gelirse cihazımi gönder der geçerim.
Düz hesap 700 gönder bu işi tatlıya bağlayalım derdim... ;)

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17

Parayı alın hiç muhattap olmayın derim, ama hukuki süreci devam ettirebilirsiniz ki uğraşılır mı size kalmış :)

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20

Öncelikle tekrar geçmiş olsun. Uğraşlarınızın karşılığını aldığınızı görmek çok güzel. Keşke herkes sizin gibi hakkının peşinde koşsa da, bu tür dolandırıcı haysiyetsizler azalsa.

Benim tavsiyem paranızı ne eksik ne de fazla alın ve savcılığa durumu iletin. Savcılık hukuksal prosedüre uygun şekilde zaten ne yapmanız gerektiğini iletecektir. Bana kalırsa fazla para istemek gibi bir yanlış yapmayın. Haklıyken fırsatçılık yapıp haksız duruma düşmeyin. Uğraştığınız kişiden bir farkınız olsun.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Öncelikle tekrar geçmiş olsun. Uğraşlarınızın karşılığını aldığınızı görmek çok güzel. Keşke herkes sizin gibi hakkının peşinde koşsa da, bu tür dolandırıcı haysiyetsizler azalsa.

Benim tavsiyem paranızı ne eksik ne de fazla alın ve savcılığa durumu iletin. Savcılık hukuksal prosedüre uygun şekilde zaten ne yapmanız gerektiğini iletecektir. Bana kalırsa fazla para istemek gibi bir yanlış yapmayın. Haklıyken fırsatçılık yapıp haksız duruma düşmeyin. Uğraştığınız kişiden bir farkınız olsun.
Fazla para talep etmek fırsatçlık olmaz, bilakis günümüz mevzuatında uzlaşma adımlarından biridir... ;)

Üst Alt