Sohbet Sahibinden Get İle Satış Yapacaklar; yapmayın!!

• Konbuyu başlatan TeAmo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 118
  • Görüntüleme 8K

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Hocam bir bilgisayarcıdan CD'ye yazdırabilirsiniz ya da kendiniz boş bir cd almanız ve yazdırmanız gerekiyor, delillerin toplam boyutu 600 MB'ı geçiyor ise 4.7GB'lık yazılabilir bir cd almalısınız. Geçmiyor ise 700 Mb'lık cd işinizi görecektir. Benim kullandığım bir programım vardı gayet memnunum, adını hatırlayamıyorum sorunuz cevaplanmadan eve gidersem hemen size bildireceğim programın adını. Muhtemelen 2-3 TL olması gerekiyor Cd'nin.
Öncelikle teşekkür ederim evde boş CD ve bilgisayar da yazıcı var.
Sadece WhatsApp konuşmasını hangi format da atmam gerekiyor onu bilmiyorum

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Öncelikle teşekkür ederim evde boş CD ve bilgisayar da yazıcı var.
Sadece WhatsApp konuşmasını hangi format da atmam gerekiyor onu bilmiyorum
"TXT" formatında saat, tarih, isim ve mesaj bilgilerini çıkartabiliyorsunuz hocam, isterseniz makale'den bilgi alabilirsiniz hocam.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
"TXT" formatında saat, tarih, isim ve mesaj bilgilerini çıkartabiliyorsunuz hocam, isterseniz makale'den bilgi alabilirsiniz hocam.
Hocam çok teşekkür ederim çok sağol.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Sinirimden kudurdum... Kendimi senin yerine koydum... Hiç uğraşmadan adresini bulup arabasını veya evini dükkanını taşa tutar döner gelirdim... Yine de nefretim geçmezdi.

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Yazışmalar duruyor hocam. Keşke aradı konuşmayı kayıt etseydim. Ettiği küfürler tehditleri.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Umarım zararsız bir şekilde kapanır bu konu sizin için.

Bu arada yukarıda alıntı yaptığım konuya değinecek olursak (farklı bir arkadaş değindiyse affedin) Türkiyede yasalar gereği bir bireysel kullanıcının telefon görüşmelerini kayıt altına alması suç olduğu gibi, herhangi bir anlaşmazlık konusunda da hiç bir delil niteliği taşımamaktadır.

Bilginize

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Sinirimden kudurdum... Kendimi senin yerine koydum... Hiç uğraşmadan adresini bulup arabasını veya evini dükkanını taşa tutar döner gelirdim... Yine de nefretim geçmezdi.
Hocam o zaman biz suçlu oluruz malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Umarım zararsız bir şekilde kapanır bu konu sizin için.

Bu arada yukarıda alıntı yaptığım konuya değinecek olursak (farklı bir arkadaş değindiyse affedin) Türkiyede yasalar gereği bir bireysel kullanıcının telefon görüşmelerini kayıt altına alması suç olduğu gibi, herhangi bir anlaşmazlık konusunda da hiç bir delil niteliği taşımamaktadır.

Bilginize
Tam üstüne değinmişsiniz. Arkadaş şu an beni aradı tencere sapı gönderdiğini itiraf etti. Bunları neden yaptığını vs. Hepsinin ses kaydını aldım ama bizim aldığımız kayıt ise yaramıyor. Savcılık isterse kendisi çıkarıyor.

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Direkt karakola yada savcılığa gidin, elinizdeki tüm kayıtlarla sunarak şikayetçi olun.

Hocam o zaman biz suçlu oluruz malesef

Tam üstüne değinmişsiniz. Arkadaş şu an beni aradı tencere sapı gönderdiğini itiraf etti. Bunları neden yaptığını vs. Hepsinin ses kaydını aldım ama bizim aldığımız kayıt ise yaramıyor. Savcılık isterse kendisi çıkarıyor.

Sizi telefonla aradığında açmayın, karşılığında mesaj atın. Yaptığını mesajlao ile itiraf ederse yada mesaj ile tehdit ederse elinizde geçerli bir kanıt olur.

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Telefonun faturasi varsa ve yollamadiysan calinti ihbari yapsaydin yada imei iptali

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Telefonun faturasi varsa ve yollamadiysan calinti ihbari yapsaydin yada imei iptali

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatura malesef mevcut değil. Sahibinden üzerinden yaptık işlemi şu an her şekilde ben haklıyım. Sadece parayı almak biraz zaman sürecek

Üst Alt