Sohbet Sahibinden Get İle Satış Yapacaklar; yapmayın!!

• Konbuyu başlatan TeAmo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 118
  • Görüntüleme 8K

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Mübarek Ramazan ayında olanlara bak. Hayretle okudum tüm mesajları. Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun hocam Ctnnali inşallah paranızı fazlasıyla geri alırsınız o rezil varlıktan..

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Mübarek Ramazan ayında olanlara bak. Hayretle okudum tüm mesajları. Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun hocam Ctnnali inşallah paranızı fazlasıyla geri alırsınız o rezil varlıktan..
İnşallah hocam teşekkür ederim.
İnsanlar böyle olmuş. Get ile alışveriş yapacak arkadaşlar bir kez daha düşünsünler. Durduk yere avukat vs uğraşıyoruz..

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Arkadaşlar durum bu. Tencere sapı göndermiş. Bide indirimli göndermiş kargo ücretinden bari kurtulduk. Kargoyu video eşliğinde açtım. Kargocu tutanak tuttu. Sahibinden i aradım tüketici haklarına git diyor bu kısım hakkında detaylı bilgi verebilecek varmı?
Şerefsiz köpek nasıl bi insanlık bu ya, nasıl bi vicdandır. Allah ıslah etsin böylelerini, şaka gibi yazık.

Blacklist64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkut
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Akademisyen
Konular
2
ben de aynı doladırıcılıktan 2015 yılında dolandırıldım ve 650 lira gitti ve gittim şikayetçi oldum 2018 yılında kamu adına dava açıldı ve hala sürüyor peşini bırakmıcam sonuna kada hakkınızı arayın biraz uzun sürüyor dava falan ama olsun bir gün ....haha--

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
ben de aynı doladırıcılıktan 2015 yılında dolandırıldım ve 650 lira gitti ve gittim şikayetçi oldum 2018 yılında kamu adına dava açıldı ve hala sürüyor peşini bırakmıcam sonuna kada hakkınızı arayın biraz uzun sürüyor dava falan ama olsun bir gün ....haha--
Hocam tüketici haklarına mi gideceğim savcılığa mi gideceğim? Bir bilgi verir misiniz Sahininden bilgi vermiyor.

Blacklist64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkut
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Akademisyen
Konular
2
ben direk karakola gitiim şikayetçi oldum zaten inceleyip savcılığa aktarılıyor savcılık harekete geçip kamu adına dava açıyor ama siz direk savcılığa gidip şikayetçi olabilirsiniz. benim dolandırıcılar aynı suçtan cezaevindeler ama sonuç sürekli her 2 ay da bir dava görülüyor sadece haha--

Erdem388

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Allah kolaylık versin size inşallah. Kendime yapılmış gibi hissettim kıl kaptım şuan. Böyle bir konuyu bizimle paylaştığınız, bilgilendirdiniz için teşekkür ederim.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Arkadaşlar Sahibinden üzerinden olaya itiraz ettim gerekli belge videoları gönderdim. Kendileri incelemeye aldılar.
Savcılık üzerinden kişiye şahsi olarak dava açtım. Savcı bey benimle gayet kibar ilgilendi ve olayın üstüne düştü. Başından atmadı. Dolandırıcılik olayları geçte olsa sonuçlanır siz merak etmeyin dedi. Alıcı arkadaştan şikayetçi oldum.
Aynı zamanda Sahihinden.comda hakkım yenildiği için bir de tüketici haklarından hakkımı talep ettim.
Yani erinmedim her yerden hakkımı aramaya devam ediyorum. Sahibinden üzerinden paramı alsam bile adam beni dolandırdıgi için davayi geri cekmeyecegim.
Savcılık benden kargo tutanak fotokopisi ürünü alırken çektiğim videoyu ve kişi ile olan WhatsApp konuşmalarını cd ye atmami söyledi. CD ye WhatsApp konuşmaları nasıl atılır yardım eder misiniz

Son düzenleme:

Blacklist64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkut
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Akademisyen
Konular
2
Arkadaşlar Sahininden üzerinden olaya itiraz ettim gerekli belge videoları gönderdim. Kendileri incelemeye aldılar.
Savcılık üzerinden kişiye şahsi olarak dava açtım. Savcı bey benimle gayet kibar ilgilendi ve olayın üstüne düştü. Başından atmadı. Dolandırıcılik olayları geçte olsa sonuçlanır siz merak etmeyin dedi. Alıcı arkadaştan şikayetçi oldum.
Aynı zamanda Sahininden.comda hakkım yenildiği için bir de tüketici haklarından hakkımı talep ettim.
Yani erinmedim her yerden hakkımı aramaya devam ediyorum. Sahininden üzerinden paramı alsam bile adam beni dolandırdıgi için davayi geri cekmeyecegim.
Savcılık benden kargo tutanak fotokopisi ürünü alırken çektiğim videoyu ve kişi ile olan WhatsApp konuşmalarını cd ye atmami söyledi. CD ye WhatsApp konuşmaları nasıl atılır yardım eder misiniz
en iyisini yapmışsınız hocam inşallah kısa sürede sonuç alırsınız clap~~ ekran görüntülerini cd ye atabilirsiniz hocam

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Arkadaşlar Sahininden üzerinden olaya itiraz ettim gerekli belge videoları gönderdim. Kendileri incelemeye aldılar.
Aynı zamanda Sahininden.comda hakkım yenildiği için bir de tüketici haklarından hakkımı talep ettim.
Yani erinmedim her yerden hakkımı aramaya devam ediyorum. Sahininden üzerinden paramı alsam bile adam beni dolandırdıgi için davayi geri cekmeyecegim.
Hocam bir bilgisayarcıdan CD'ye yazdırabilirsiniz ya da kendiniz boş bir cd almanız ve yazdırmanız gerekiyor, delillerin toplam boyutu 600 MB'ı geçiyor ise 4.7GB'lık yazılabilir bir cd almalısınız. Geçmiyor ise 700 Mb'lık cd işinizi görecektir. Benim kullandığım bir programım vardı gayet memnunum, adını hatırlayamıyorum sorunuz cevaplanmadan eve gidersem hemen size bildireceğim programın adını. Muhtemelen 2-3 TL olması gerekiyor Cd'nin.

Üst Alt