- Adım
- Emirhan
- Cihazım
- Xiaomi 12T
- Meslek
- Siber Güvenlik Uzm
- Konular
- 25
İnşallah hocam teşekkür ederim.Mübarek Ramazan ayında olanlara bak. Hayretle okudum tüm mesajları. Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun hocam Ctnnali inşallah paranızı fazlasıyla geri alırsınız o rezil varlıktan..
Şerefsiz köpek nasıl bi insanlık bu ya, nasıl bi vicdandır. Allah ıslah etsin böylelerini, şaka gibi yazık.Arkadaşlar durum bu. Tencere sapı göndermiş. Bide indirimli göndermiş kargo ücretinden bari kurtulduk. Kargoyu video eşliğinde açtım. Kargocu tutanak tuttu. Sahibinden i aradım tüketici haklarına git diyor bu kısım hakkında detaylı bilgi verebilecek varmı?
Hocam tüketici haklarına mi gideceğim savcılığa mi gideceğim? Bir bilgi verir misiniz Sahininden bilgi vermiyor.ben de aynı doladırıcılıktan 2015 yılında dolandırıldım ve 650 lira gitti ve gittim şikayetçi oldum 2018 yılında kamu adına dava açıldı ve hala sürüyor peşini bırakmıcam sonuna kada hakkınızı arayın biraz uzun sürüyor dava falan ama olsun bir gün ....
en iyisini yapmışsınız hocam inşallah kısa sürede sonuç alırsınız ekran görüntülerini cd ye atabilirsiniz hocamArkadaşlar Sahininden üzerinden olaya itiraz ettim gerekli belge videoları gönderdim. Kendileri incelemeye aldılar.
Savcılık üzerinden kişiye şahsi olarak dava açtım. Savcı bey benimle gayet kibar ilgilendi ve olayın üstüne düştü. Başından atmadı. Dolandırıcılik olayları geçte olsa sonuçlanır siz merak etmeyin dedi. Alıcı arkadaştan şikayetçi oldum.
Aynı zamanda Sahininden.comda hakkım yenildiği için bir de tüketici haklarından hakkımı talep ettim.
Yani erinmedim her yerden hakkımı aramaya devam ediyorum. Sahininden üzerinden paramı alsam bile adam beni dolandırdıgi için davayi geri cekmeyecegim.
Savcılık benden kargo tutanak fotokopisi ürünü alırken çektiğim videoyu ve kişi ile olan WhatsApp konuşmalarını cd ye atmami söyledi. CD ye WhatsApp konuşmaları nasıl atılır yardım eder misiniz
Hocam bir bilgisayarcıdan CD'ye yazdırabilirsiniz ya da kendiniz boş bir cd almanız ve yazdırmanız gerekiyor, delillerin toplam boyutu 600 MB'ı geçiyor ise 4.7GB'lık yazılabilir bir cd almalısınız. Geçmiyor ise 700 Mb'lık cd işinizi görecektir. Benim kullandığım bir programım vardı gayet memnunum, adını hatırlayamıyorum sorunuz cevaplanmadan eve gidersem hemen size bildireceğim programın adını. Muhtemelen 2-3 TL olması gerekiyor Cd'nin.Arkadaşlar Sahininden üzerinden olaya itiraz ettim gerekli belge videoları gönderdim. Kendileri incelemeye aldılar.
Savcılık üzerinden kişiye şahsi olarak dava açtım. Savcı bey benimle gayet kibar ilgilendi ve olayın üstüne düştü. Başından atmadı. Dolandırıcılik olayları geçte olsa sonuçlanır siz merak etmeyin dedi. Alıcı arkadaştan şikayetçi oldum.
Aynı zamanda Sahininden.comda hakkım yenildiği için bir de tüketici haklarından hakkımı talep ettim.
Yani erinmedim her yerden hakkımı aramaya devam ediyorum. Sahininden üzerinden paramı alsam bile adam beni dolandırdıgi için davayi geri cekmeyecegim.
Savcılık benden kargo tutanak fotokopisi ürünü alırken çektiğim videoyu ve kişi ile olan WhatsApp konuşmalarını cd ye atmami söyledi. CD ye WhatsApp konuşmaları nasıl atılır yardım eder misiniz