- Adım
- Bayhan
- Cihazım
- Lenovo
- Konular
- 1
Mi8 se telefonum var ama rom yüklemeye korkuyorum , bu romu kurunca modem dosyası gidermi
Modem dosyasını ekte bıraktım. Android 10 daki modem dosyası kullanılabiliyor.Mi8 se telefonum var ama rom yüklemeye korkuyorum , bu romu kurunca modem dosyası gidermi
Anlattığım gibi 1. Seçenek rom zip dosyanız hatalı.emosis arkadaşım bakın mesela (lineage-18.1-20210221-UNOFFICIAL-GMS-davinci) bu rom lineage romunun son versiyonu ben telefonuma lineage romunu hiç flash layamadım önceki sürümümüde kuramamıştım kullandığım twrp nin en son sürümüdür gerçekten twrp nin sürümü fark ediyorsa bu romu hangi twrp yle kurabilirim bu arada bunu orangefox ilede pitch black ilede denemiştim olmamıştı şuan EvolutionX_5.4 kurulu 4 5 gündür kullanıyorum memnunum silmekte istemiyorum ama çözüm olacağını bilsem romu sizin tavsiye edeceğiniz sürümlede kurup deneyebilirim
Hocam bu roma geçmek istiyorum fakat bir sorum var, aod yani her zaman açık ekrandaki saatleri özelleştirme varmı? miui de var fakat aosp romların hiçbirisinde yok sanırım.Otomatik açık geliyor hocam onlar
Hocam saat temaları mevcut ekteki görsellerde bakabilirsiniz.Hocam bu roma geçmek istiyorum fakat bir sorum var, aod yani her zaman açık ekrandaki saatleri özelleştirme varmı? miui de var fakat aosp romların hiçbirisinde yok sanırım.
bir diğer sorum ise aod parlaklığı miuideki gibi ortama göre parlaklık azalıp artıyormu? pixel romda sabit ışıkta kalıyor sürekli.
mi a2 için yapılmış dot rom gördüm aod özelleştirmeleri vardı çok hoşuma gitti fakat mi 8 se için dot rom yok
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çok teşekkürler tam aradığım cevabı verdiniz bu rom baya iyiymiş öyleyse ilk fırsatta geçeceğimHocam saat temaları mevcut ekteki görsellerde bakabilirsiniz.
Aod parlaklığı ayarlıyor hocam ama genelde minimum seviyesine yakın oluyor
Ne demek hocam rica ederim Rom kesinlikle harika kullanın hocam. Ama aşağıdaki recoveryi kurmayı unutmayın Ekteki recoveryde çok daha stabil çalışıyor. ( 2. sıradaki Orange Fox . zip yazanı TWRP rom kurar gibi kurun kendini yeniden başlatır ve tamamdır )Çok teşekkürler tam aradığım cevabı verdiniz bu rom baya iyiymiş öyleyse ilk fırsatta geçeceğim