Hocam yenilikleri bilmiyorum ancak android 11 beta kapanmış stable olmuş. Ayrıca PE 11 plus versiyonunu da yapmışlar. İsterseniz yeni konu açabilirsiniz. Stable versiyonunu bekleyen çok kişi vardı. Ben de bugün geçiyorum evo x 5.4 den bakalım neler olmuş.Değişen gelişen var mı hocam ?
Mart güvenlik yaması, yüz kilidi en büyük özellikler.Değişen gelişen var mı hocam ?
İşte tüm yenilikler:Mart güvenlik yaması, yüz kilidi en büyük özellikler.
Saolun hocam konu olarak açtım herkes faydalansınMart güvenlik yaması, yüz kilidi en büyük özellikler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşte tüm yenilikler:
* March security patch
* Implemented new Face Unlock, with support for 3rd apps
* Added ability to select custom ringtone for 2nd sim card
* Added support for NTFS/EXFAT on USB Disks and sdcard
* Improved animations when unlocking
* Add support for Bluetooth SBC Dual Channel * Others improvements
* Kernel upstreamed to 4.9.260
* Merge caf tag LA.UM.9.8.r1-03800-SDM710.0
EvoX deyim değer mi hocam geçmeye? Özellikle sarj konusunda Evo dan çok memnunum.Hocam yenilikleri bilmiyorum ancak android 11 beta kapanmış stable olmuş. Ayrıca PE 11 plus versiyonunu da yapmışlar. İsterseniz yeni konu açabilirsiniz. Stable versiyonunu bekleyen çok kişi vardı. Ben de bugün geçiyorum evo x 5.4 den bakalım neler olmuş.
Hocam değmez bence romlar çok benziyor. Eğer evo x romun kendi kişiselleştirme menüsündeki ayarları kullanmıyorsanız geçebilirsiniz. Ben evox 5.4 de kaldım. O ayarlarla oynamadan olmuyor. Tamamen görsel tatmin. Romlar zaten birbirinin aynısı Kernel olarak. Evo x e de güncelleme gelecek. Yeni pe 11 i alıp evox 5.5 yapacaklar bekliyoruz.EvoX deyim değer mi hocam geçmeye? Özellikle sarj konusunda Evo dan çok memnunum.
ben .evo 5.5 sürümünü denedim, beğenmedim çünkü pixel experience plus'dan hiç bir farkı yok üstüne birde sözde özelleştirme eklemişler ama bir şeyi özelleştirdiği yok. pixel experience plus şu anda en iyisi bence. tertemiz ve en azından fazla kurcalanmamış bir rom.xorox hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirnasıldır? bir problem varmı? Ben şuan pixe plus dayım.