Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleyküm arkadaşlar bende kurdum parmak izi bende de çıkmıyor pixel imprint adıyla da cikmiyo yeniden kurulum yapsam bütün verileri kaybeder miyim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim yani tekrardan wipe data ve cache ve format data yapmam gerekiyor mu ?
Selamun aleyküm arkadaşlar bende kurdum parmak izi bende de çıkmıyor pixel imprint adıyla da cikmiyo yeniden kurulum yapsam bütün verileri kaybeder miyim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim yani tekrardan wipe data ve cache ve format data yapmam gerekiyor mu ?
Parmak izinde sorun yok 5.4 te de 5.5 te de sorunsuz çalışıyor.
Pixel imprünt olarak geçiyor. Kurulumda da ayarlanıyor sonradan da ayarlardan ayarlanabiliyor.
Parmak izinde sorun yok 5.4 te de 5.5 te de sorunsuz çalışıyor.
Pixel imprünt olarak geçiyor. Kurulumda da ayarlanıyor sonradan da ayarlardan ayarlanabiliyor.
İşte ayarlarda da görünmüyor pixel imprint olarak da gözükmüyor bana kurulum da da gelmedi maalesef eğer yeniden kurulum yapmam gerekirse format daya yapmam gerekiyor mu ?
Arkadaşlar son sürümü yükledim 5.7 idi galiba 2 gündür kullanıyorum parmak izi düzelmiş 5.4 te parmak izi ekleyemiyordum ben de. Rom çok güzel her türlü ayar ve görsellik var pixel Roma göre daha görsel ve işlevsel. Geçecek arkadaşlar twrp en güncel sürümü yükledim ve yüklemeden twrp den rom yükleme ile ilgili videoları izlesin. Bir şeyi yanlış yaparsanız cihaz sıkıntıya girer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
EvolutionX_5.7_sirius-11-20210512-1147-UNOFFICIAL link bu modem flaşlamayı unutmayın
evolution 5.7. yi az önce indirdim flash larken hata verdi error 1 hatası pitchblack orangefox twrp son sürüm ve shrp 3.1 ile devam eden bi flash lama programı daha vardı bunlarla denedim hep aynı hatayı aldım sebebini bilen varmı acaba?
evolution 5.7. yi az önce indirdim flash larken hata verdi error 1 hatası pitchblack orangefox twrp son sürüm ve shrp 3.1 ile devam eden bi flash lama programı daha vardı bunlarla denedim hep aynı hatayı aldım sebebini bilen varmı acaba?
Orange fox veya shrp ve twrp 3.5 ile denedim hepsiyle flashlanıyor. Öncesinde format data ve full wipe yapmadın büyük ihtimalle bu nedenle flashlarken hata alıyorsun.