Yok hocam. Sadece ilk kurulumda parola oluştur diyor orda bir kaç kez ekran geliyor. Ben parola oluşturmadan ilk kurulumu yaptım daha sonra güvenlikten girip parola ve parmak izi koydum gayet stabil çalışıyorTeşekkürler güzel görünüyor deneyeceğim, xda sitesinde bug olarak fp belirtilmiş sanırım parmak izi demek istiyor. Parmak izinde sorun varmı?
Evet hocam. Telefonu 7 saat kesintisiz kullanabilme anlamına geliyorekran saati söylemini pek anlamadım ama şarjı fulken 7 saat dediğiniz yani bu romu kullanırken telefonun şarjı çok uzun ömürlümü olacak ?
Hocam farklı tarayıcıdan indirmeyi deneyin. Eğer mega hesabınız açıksa kapatın öyle deneyinmega dan download yapamadım ücret istiyor
Kesinlikle hocam size fazlasıyla katılıyorumarkadaşlar bir çok romu kurup denemiş biris olarak diyorumki ben bu romu çok sevdim android 11 e geçmeside cabası herkese tavsiye ediyorum mutlaka deneyin
Hocam ekran süresi demek cihazı hiç kilitlemeden kulanacağınız süreyi gösterir. Stabil yani stock MIUI 12 yazılımında 5-5.5 saat alan birisiydim. Bu romla 7 saate kadar çıktı. Buda bu Evolution romunun gayet başarılı bir yazılım olduğunu gösteriyor.ekran saati söylemini pek anlamadım ama şarjı fulken 7 saat dediğiniz yani bu romu kullanırken telefonun şarjı çok uzun ömürlümü olacak ?
Hocam gcam 8.1 sürümünü apk olarak yükleyin video çekiyor. Resim çekme olarak sorun yaşamadım aksine portre selfie çok iyiÖn kamera kafamı basık dikdörtgen olarak gösteriyor XD ayriyeten ön kamera video çekmiyor