- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 84
çek sağa ayarlardan bildirimleri kapatBu uyarıyı neden veriyor bütün stabil romlarda bunu alıyorum
Hocam mirooma denediniz mi bu sürenin 2 saat fazlasını alabilirsinizçek sağa ayarlardan bildirimleri kapat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 9 se 20.1.31
22 saat kullanmışım 7 saat ekran süresi alabiliyorum hocam Revos'ta ve ayrıca Masik 'te ...Eu beta da aynı . Miroom da aynı olacak hocam pil belli sonuctaHocam mirooma denediniz mi bu sürenin 2 saat fazlasını alabilirsiniz
Siz yine de deneyin bunlarla birlikte ama22 saat kullanmışım 7 saat ekran süresi alabiliyorum hocam Revos'ta ve ayrıca Masik 'te ...Eu beta da aynı . Miroom da aynı olacak hocam pil belli sonucta
tamam hocam aklımda teşekkürlerSiz yine de deneyin bunlarla birlikte ama
Rehber - Akıllı ağ modu ( batarya bitmeyecek )
Merhaba sevgili MIUI ve Miroom severler size bu romun gerçekten pile katkısı olan ayarını göstereceğim, Öncelikle Bu Modun son güncelleme ile Geliştirici seçenekler içerisine alındığını belirtmek isterim ama stabil ve önceki betalar da Ana menü içerinde bulunan bağlantı & paylaşım sekmesinin...forum.miuiturkiye.net
Katılıyorum eu beta ya skorpi hocamın önerisi üzerine geçtim fakat arayüz kasıyordu tabii ki skorpi hocama bir şey diyemem çünkü onun cihazında iyiydi oda onerdi bende oxygen osa geçecektim arkadaşımla birlikte geçtik onda redmi 5 plus var bende note 7 benim cihazım muhteşem çalışıyor iken onun cihazinda buglar var kasıyor vs herkes kendine aradivi romu kendi bulmalı bana herkes miroom vs öneriyordu ben kendim aradım ve bu romu buldum çok da güzelGaliba bu bizim bakış açımızın çarpıklığı ile alakalı bir durum hocam. Bir rom fanatikliğidir tutturmuş gidiyoruz. Sanki bütün custom romlar bir tek Çin romunu baz almazmış gibi yada her Geliştiricinin ana rom üzerinde yaptığı ufak tefek optimizasyonları sanki büyük bir marifet zannedermiş gibi herkes kullandığı romu en iyisi zannediyor.
Fakat bilmiyor ki kendi cihazında kusursuz çalışan rom benim cihazımda tam randımanlı çalışmıyor. Yada benim için mükemmel olan bir başkası için tam bir hayalkırıklığıdır.
Bu tarz düşünen kullanıcılar eminim kullanım alışkanlıklarının farklı olduğundan bile bihaberdir...
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Hangi rom hocam ?Katılıyorum eu beta ya skorpi hocamın önerisi üzerine geçtim fakat arayüz kasıyordu tabii ki skorpi hocama bir şey diyemem çünkü onun cihazında iyiydi oda onerdi bende oxygen osa geçecektim arkadaşımla birlikte geçtik onda redmi 5 plus var bende note 7 benim cihazım muhteşem çalışıyor iken onun cihazinda buglar var kasıyor vs herkes kendine aradivi romu kendi bulmalı bana herkes miroom vs öneriyordu ben kendim aradım ve bu romu buldum çok da güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Artı olarak ekran surelerimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Oxygen OSHangi rom hocam ?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Link var mıOxygen OS