Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
Anlıyorum hocam 3,4 aydır telegram bakmıyorum sadece YouTube baya iddialı gozukdu ayrinditili cevab için teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve şimdi hatirliyorumki bu rom yapanın 11.0.5.1 yuklemiwdim youtube-de most stable diye pawlawilmiwdi bende inanın yükledim ve az kurcaliyordumki kasmalar bawladi ve böyle böyle baya port romlar kurmuwlugum olmuwdur ama her bir ayrı dert en az hatalisini bulursma bu rom degiwmek hastalığından kurtulurum belki
Şöyle stabil böyle stabil diye bahseden kişilerin romlarını yüklemiyorum genelde, mutlaka sorun çıkıyor. Mesela bu konuda geçen romu portlayan elektronics13 telegram da hiç sesi çıkmaz sadece romu paylaşır gayette stabildir romları bu romda olduğu gibi

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Arkadaşlar romda bemi rahatsız eden ilk problemi yaşadım.Uzun sürem görüşmelerde görüşme kalitem düşüyor ve kapama tuşuna bastığımda görüşme ekranı 4-5 saniye donuyor.Ana ekran veya geri tuşu da çözüm olmuyor.Kısa süreli telefon görüşmelerinde sorun yok.Bu problemi yaşayan var mı benden başka?

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Arkadaşlar romda bemi rahatsız eden ilk problemi yaşadım.Uzun sürem görüşmelerde görüşme kalitem düşüyor ve kapama tuşuna bastığımda görüşme ekranı 4-5 saniye donuyor.Ana ekran veya geri tuşu da çözüm olmuyor.Kısa süreli telefon görüşmelerinde sorun yok.Bu problemi yaşayan var mı benden başka?
Hocam üstüne bastın ayağını kaldır :)
Bugün çok sevdiğim bir arkadaşım aradı. Tam 1 saat 28dk görüştük. Tabi bu görüşmeyi kulaklık kullanarak yaptım.
Valla hiç sorun yaşamadım. :)
Umarım bu konuda kimse beni yanlış anlayıp trol damgası vurmaz :)
Yaşadığım iki sorun sadece biri tuş ışıkları ki onu zaten aştık. Diğeri de gece karanlıkta ekran parlaklığının, ekran kapanmadan bi tık yükselmesi.

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Hocam üstüne bastın ayağını kaldır :)
Bugün çok sevdiğim bir arkadaşım aradı. Tam 1 saat 28dk görüştük. Tabi bu görüşmeyi kulaklık kullanarak yaptım.
Valla hiç sorun yaşamadım. :)
Umarım bu konuda kimse beni yanlış anlayıp trol damgası vurmaz :)
Yaşadığım iki sorun sadece biri tuş ışıkları ki onu zaten aştık. Diğeri de gece karanlıkta ekran parlaklığının, ekran kapanmadan bi tık yükselmesi.
Estağfurullah üstadım.Trollük ne kelime.Bilgi ve tecrübeleri paylaşıp en ideali yakalamamız için her zaman paylaşım şart.
Şu durumda kernel versiyonumu değiştirmem gerekecek gibi
Ziraat mobil çalışsa zaten Kernel yüklemezdim.Ethetealden başka franco filan nasıl olur araştıracağım

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Şöyle stabil böyle stabil diye bahseden kişilerin romlarını yüklemiyorum genelde, mutlaka sorun çıkıyor. Mesela bu konuda geçen romu portlayan elektronics13 telegram da hiç sesi çıkmaz sadece romu paylaşır gayette stabildir romları bu romda olduğu gibi

Bu geliştirici telegramdan başka bir platformda yokmu? Yada telegramda ingilizce yazılan yorumlara dönüş yapıyormu? ilgili alakalı birimi yoksa rom yapıp geçiyormu?

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
Bu geliştirici telegramdan başka bir platformda yokmu? Yada telegramda ingilizce yazılan yorumlara dönüş yapıyormu? ilgili alakalı birimi yoksa rom yapıp geçiyormu?
Telegram da MIDO MIUI PORTS byelektronics13 diye bir kanalı var sadece rom paylaşıyor, kanala yazamıyoruzda. Ancak 4pda da konuları var asıl paylaşımlar ve yorumlar orada oluyor.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Telegram da MIDO MIUI PORTS byelektronics13 diye bir kanalı var sadece rom paylaşıyor, kanala yazamıyoruzda. Ancak 4pda da konuları var asıl paylaşımlar ve yorumlar orada oluyor.

Orası da komple Rusça. Translate düzgün çeviri yapmıyor.
Yamdex çeviri de düzgün çeviri yapmıyor.
Nasıl anlaşıcaz bu adamlarla :D
Rusça mı öğrensek :)

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
Orası da komple Rusça. Translate düzgün çeviri yapmıyor.
Yamdex çeviri de düzgün çeviri yapmıyor.
Nasıl anlaşıcaz bu adamlarla :D
Rusça mı öğrensek :)
Hocam 4pda ya üye olmak bile sıkıntı. Captcha yı geçmek biraz sıkıntı. Matematik işlemi soruyor cevabınıda Rusça yazıyla istiyor. Gerçi yöntemleri var ama biraz uğraştırıyor. Ayrıca çok tuhaf bir site tüm rom paylaşımları tek bir başlık altında konu nerede başlıyor nerde bitiyor karışıyor bazen

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hocam 4pda ya üye olmak bile sıkıntı. Captcha yı geçmek biraz sıkıntı. Matematik işlemi soruyor cevabınıda Rusça yazıyla istiyor. Gerçi yöntemleri var ama biraz uğraştırıyor. Ayrıca çok tuhaf bir site tüm rom paylaşımları tek bir başlık altında konu nerede başlıyor nerde bitiyor karışıyor bazen

Aynen hocam. O nasıl bir düzen öyle. Tek başlık altında kaç tane konu var. Çok garip.

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
Aynen hocam. O nasıl bir düzen öyle. Tek başlık altında kaç tane konu var. Çok garip.
Rusçada baya bir zor dil hocam zaten.
Örnek:
Kelebek : babochka
Babaanne: babushka

Arkadaşın biri kız arkadaşına kelebeğim demek isterken babaanne dedi teleffuzlarıda benzer. Adamlar bizden başkası konuşamasın hatta biz bile zor konuşalım diye bir dil geliştirmişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt