Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toprakart

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
redmi note 9s
Konular
4
Telegram da MIDO MIUI PORTS byelektronics13 diye bir kanalı var sadece rom paylaşıyor, kanala yazamıyoruzda. Ancak 4pda da konuları var asıl paylaşımlar ve yorumlar orada oluyor.

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncel olarak paylaştığı romu kullanıyor musunuz?

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
Güncel olarak paylaştığı romu kullanıyor musunuz?
Uzun süre kullandım. Bu konudaki romunu, miroom 9.11.14 portunu ve birkaç miuipro portunu Ancak şu anda farklı geliştiricinin romunu deniyorum. Elektronics13 ün güncel portlarını kullanmamamın sebebi son zamanlarda hep MIUI kosmos, MIUI sv ve miuipro portlaması , ilk 2 romun çeşitli versiyonlarını denedim sıkıntılıydı, miuipro dada çeşitli çözülemeyen sorunlar var mesela Türkçe kullanılamaması gibi. Özetleyecek olursam. Eu yada miroom dan portladıkları genelde sıkıntısız oluyor.

Sıkıntıların sebebi portladığı cihazlardan da kaynaklanıyor mesela son zamanlarda whyred den port yapıyor, tuş ışıkları çalışmıyor çünkü whyredin tuşu yok ,fixle çözülebiliyor ancak doğal ve stabil olmuyor.
Bu konudaki rom Mimax3 ten port diğer kullandığı m miroom keza öyle ve ikiside günlük kullanıma uygun. Mi Max 3 android 10 a geçtiği için şimdilik bu cihazdan port gelmiyor

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toprakart

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
redmi note 9s
Konular
4
Uzun süre kullandım. Bu konudaki romunu, miroom 9.11.14 portunu ve birkaç miuipro portunu Ancak şu anda farklı geliştiricinin romunu deniyorum. Elektronics13 ün güncel portlarını kullanmamamın sebebi son zamanlarda hep MIUI kosmos, MIUI sv ve miuipro portlaması , ilk 2 romun çeşitli versiyonlarını denedim sıkıntılıydı, miuipro dada çeşitli çözülemeyen sorunlar var mesela Türkçe kullanılamaması gibi. Özetleyecek olursam. Eu yada miroom dan portladıkları genelde sıkıntısız oluyor.

Sıkıntıların sebebi portladığı cihazlardan da kaynaklanıyor mesela son zamanlarda whyred den port yapıyor, tuş ışıkları çalışmıyor çünkü whyredin tuşu yok ,fixle çözülebiliyor ancak doğal ve stabil olmuyor.
Bu konudaki rom Mimax3 ten port diğer kullandığı m miroom keza öyle ve ikiside günlük kullanıma uygun. Mi Max 3 android 10 a geçtiği için şimdilik bu cihazdan port gelmiyor

Anladım hocam, peki önereceğiniz güncel rom var mı?

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211

Eu rom gerçekten güzel.
Eu beta olsa bile çok stabil çalışıyor.
Mi room ve benzeri uç tasarıma sahip port romlarda mutlaka dediğiniz gibi bazı sıkıntılar var. Bug yok yazmış olsalar bile günlük kullanımda mutlaka birşeyler çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Acr

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
Anladım hocam, peki önereceğiniz güncel rom var mı?
Stabil kullanım için bu konudaki romu tavsiye ederim. Ama güncel rom olarak tavsiye edeceğim ve şuan test ettiğim rom,

Önce aşağıda ki adresten güncel firmware yi indirin. Wipe işlemlerinden sonra firmwareyi direk yükleyin

Rom adresi: miroom 11.0.6.0

Özellkleri: buton ışıkları, gps, volte (denemedim), private DNS ,wifi display (denemedim, miuipro tarzı durum çubuğu özelleştirmeleri, hızlı şarj, dual speaker.

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Eu rom gerçekten güzel.
Mi room ve benzeri uç tasarıma sahip port romlarda mutlaka dediğiniz gibi bazı sıkıntılar var. Bug yok yazmış olsalar bile günlük kullanımda mutlaka birşeyler çıkıyor.
Kesinlikle katılıyorum.Bu cihaza üst modellerin görüntüsünü ve performans artışını sıkıntısız şekilde sağladı bu rom.Mi 9T düşünüyordum aklımdan tamamen çıktı. Resmen telefonu tekrar sevdirdi.

toprakart

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
redmi note 9s
Konular
4
Stabil kullanım için bu konudaki romu tavsiye ederim. Ama güncel rom olarak tavsiye edeceğim ve şuan test ettiğim rom,

Önce aşağıda ki adresten güncel firmware yi indirin. Wipe işlemlerinden sonra firmwareyi direk yükleyin

Rom adresi: miroom 11.0.6.0

Özellkleri: buton ışıkları, gps, volte (denemedim), private DNS ,wifi display (denemedim, miuipro tarzı durum çubuğu özelleştirmeleri, hızlı şarj, dual speaker.

Çok teşekkürler, deneyeceğim.

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
Eu rom gerçekten güzel.
Çok fazla özelleştirme olan romlar sıkıntı çıkarıyor zaten hocam. En sıkıntısız eu daha sonra miroom bence.

Ama bazı küçük özelleştirmelerde şart hocam, mesela arama ekranında maksimum parlaklık, bu konudaki romda yok, otomatik parlaklık ayarlıyken karanlık bir ortamda telefon gelirse hoş olmuyor aramayı sonlandıracaksın kapatma tuşu zor görünüyor bazen.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Kesinlikle katılıyorum.Bu cihaza üst modellerin görüntüsünü ve performans artışını sıkıntısız şekilde sağladı bu rom.Mi 9T düşünüyordum aklımdan tamamen çıktı. Resmen telefonu tekrar sevdirdi.
Kesinlikle hocam. Benim kafamdada Mi 9T vardı. Bizim telefon zamanının ötesinde gerçekten. Firmaların derdi yeni cihaz satmak tabi. Sistemin dönmesi için şart ona katılıyorum aslında. Ancak telefonun gerçek potansiyelinide biliyoruz. Örnek Google pixel serisi biliyorsunuz. Tek kamera ile neler olacağını google gösterdi. Her şey yazılımda saklı. Bizim telefon Android 10 da alır 11 de alır 12 de alır. MiUi 15 de alır. Çokmu abarttım :) bence abartmadım ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt