Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Skorpi hocam kernel e şimdilik girme diyor ama bilemedim.
Saygı duyarım ama 12 saat ekran süresi aldım ve hiçbir problem yok.Orangefox 8.3 ile direk install yapıp başlattım.Memnunsanız tabi ki neden riske giresiniz,Skorpi haklı.Ama memnuniyetsizlik varsa karışık bir işlem yok

anarche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
anarche
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
Saygı duyarım ama 12 saat ekran süresi aldım ve hiçbir problem yok.Orangefox 8.3 ile direk install yapıp başlattım.Memnunsanız tabi ki neden riske giresiniz,Skorpi haklı.Ama memnuniyetsizlik varsa karışık bir işlem yok
Linkler buradan mı aldınız?

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Linkler buradan mı aldınız?

Evet buradan aldığım v20 dystophia olanı kullanıyorum

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Yeni çıkan bu romu kullanan oldumu dally user yazıyor yani günlük problemsiz rom ben şimdilik port romlara pek güvenemiyorum wu anda aex 5.8 deyim

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Yeni çıkan bu romu kullanan oldumu dally user yazıyor yani günlük problemsiz rom ben şimdilik port romlara pek güvenemiyorum wu anda aex 5.8 deyim
Uzak durun bence telegram dan takip ettiğim kadarıyla yüklerken bile bir sürü sıkıntı yaşayan oldu. Eleman çok iddialı konuşmuş hatta birgünde 60 civarı port yapmış ve test ettikten sonra yayınlamıştı. Ama hatalarla dolu bence mesela yüklediniz ikinci kez yeniden başlattınız cihaz bootlopa düşebiliyormuş. Ayrıca bu eleman romu modluyacağım diye çok kurcalıyor. Bir kere romunu yükledim herşey normal görünürken birgün cihaz öyle bir kasmaya başladıki sormayın.

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Uzak durun bence telegram dan takip ettiğim kadarıyla yüklerken bile bir sürü sıkıntı yaşayan oldu. Eleman çok iddialı konuşmuş hatta birgünde 60 civarı port yapmış ve test ettikten sonra yayınlamıştı. Ama hatalarla dolu bence mesela yüklediniz ikinci kez yeniden başlattınız cihaz bootlopa düşebiliyormuş. Ayrıca bu eleman romu modluyacağım diye çok kurcalıyor. Bir kere romunu yükledim herşey normal görünürken birgün cihaz öyle bir kasmaya başladıki sormayın.

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlıyorum hocam 3,4 aydır telegram bakmıyorum sadece YouTube baya iddialı gozukdu ayrinditili cevab için teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve şimdi hatirliyorumki bu rom yapanın 11.0.5.1 yuklemiwdim youtube-de most stable diye pawlawilmiwdi bende inanın yükledim ve az kurcaliyordumki kasmalar bawladi ve böyle böyle baya port romlar kurmuwlugum olmuwdur ama her bir ayrı dert en az hatalisini bulursma bu rom degiwmek hastalığından kurtulurum belki

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt