Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Geçmiş olsun üstadım.Haritalar uygulamasında konumunuzu tesbit etmiyor mu?
Normalde araçla işim yok hocam ama bugün İstanbul'da araçla Anadolu yakasında bir yere ve sonrada Avrupa yakasında bir yere gitmem gerekti. El mecbur navigasyon kullanmak zorunda kaldım. Hayatım toplu taşımada geçti benim :) ama yük olunca araba şart oldu. E yolda bilmem :) araba sürmeyi de sevmem.
Yandex açtım yok, haritalar açtım yok gps statüsü baktım fos hah dedim şimdi mokoko olduk :D sonra daldım foruma neyseki hızlıca buldum :)
İşlerimi hallettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kernel rom ile yani firmvare ile donanım arasındaki orkestra şefi üstadım.Ethereal yükleyin bence.Ethereal 20dystopia.efsane şarz süresi ve mükemmel performans var.Ses kalitesi de şahane olmuş.

Bir de Halil hocam süper bir gcam apk buldum.Ekte trgcam ile çektiğim resim ve bulduğum gcam arasındaki farkı göstereceğim(Akşam çekimi)Kameranın içinden resmen canavar çıktı.Sabri sanıyorduk Ronaldoymuş.
Hocam kurdum kamerayı ama çalışmadı bende. Ethernal kernel mi lazım acaba. Bana kernel yükleteceksiniz yani :D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Normalde araçla işim yok hocam ama bugün İstanbul'da araçla Anadolu yakasında bir yere ve sonrada Avrupa yakasında bir yere gitmem gerekti. El mecbur navigasyon kullanmak zorunda kaldım. Hayatım toplu taşımada geçti benim :) ama yük olunca araba şart oldu. E yolda bilmem :) araba sürmeyi de sevmem.
Yandex açtım yok, haritalar açtım yok gps statüsü baktım fos hah dedim şimdi mokoko olduk :D sonra daldım foruma neyseki hızlıca buldum :)
İşlerimi hallettim.

Hocam kurdum kamerayı ama çalışmadı bende. Ethernal kernel mi lazım acaba. Bana kernel yükleteceksiniz yani :D
Henüz Kernel aşamasına gelmediniz...langsam, langsam bitte

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Henüz Kernel aşamasına gelmediniz...langsam, langsam bitte

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bu dediğiniz üzerine şu eski ama güzel film geldi aklıma. Piano piano bacaksız :)

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
İşlerimi hallettim.

Biliyorsunuz miroom kullanıyorum. Ve benimde sizin gibi araçla pek işim olmaz. Bugün GPS i test edeyim dedim ne göreyim tamamen mefta halbuki bu romda gayet iyi çalışıyordu. Buradan şunu anladım yukarıda bahsetmiş olduğum önce aosp yükleyip sonra MIUI yüklenince sorun olmuyor konusu vardı ya, bunu teyit etmiş oldum bir nevi . GPS i çalışmayan bir rom yükleyince nekadar format atsakta daha sonra yükkediğimiz romlarda GPS problemi ortaya çıkıyor demek ki ilginç

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Biliyorsunuz miroom kullanıyorum. Ve benimde sizin gibi araçla pek işim olmaz. Bugün GPS i test edeyim dedim ne göreyim tamamen mefta halbuki bu romda gayet iyi çalışıyordu. Buradan şunu anladım yukarıda bahsetmiş olduğum önce aosp yükleyip sonra MIUI yüklenince sorun olmuyor konusu vardı ya, bunu teyit etmiş oldum bir nevi . GPS i çalışmayan bir rom yükleyince nekadar format atsakta daha sonra yükkediğimiz romlarda GPS problemi ortaya çıkıyor demek ki ilginç

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam o anlattığınız şekilde de çözüm olabilir tabiki. Allah'tan ben o şekilde uğraşmadım. Dışarda arabada çok şükür çözüme hemen ulaştım. Bende GPS ayarları altında resimdeki yerler var. Gerekli düzenlemeleri yapınca GPS şak diye geldi.
Telefonun GPS ayarları altından bu alana hızlıca ulaşıp linkini verdiğim konudaki ayarları yapınca düzeldi de yola devam ettim çok şükür.
Bu arada baya bi GPS kullandım şu anda bile hala % 38 şarj var. Pil anlamında gerçekten mükemmel rom. Keşke bide yeni pil bulabilsek.
Ne yazıktır ki bulamıyoruz. :(

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-25-21-00-18-691_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-12-25-21-00-18-691_com.android.settings.jpg
    244 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2019-12-25-21-00-28-049_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-12-25-21-00-28-049_com.android.settings.jpg
    161,6 KB · Görüntüleme: 20

mkgolpek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M
Cihazım
Redmi note 4
Konular
0
Hocam o anlattığınız şekilde de çözüm olabilir tabiki. Allah'tan ben o şekilde uğraşmadım. Dışarda arabada çok şükür çözüme hemen ulaştım. Bende GPS ayarları altında resimdeki yerler var. Gerekli düzenlemeleri yapınca GPS şak diye geldi.
Telefonun GPS ayarları altından bu alana hızlıca ulaşıp linkini verdiğim konudaki ayarları yapınca düzeldi de yola devam ettim çok şükür.
Bu arada baya bi GPS kullandım şu anda bile hala % 38 şarj var. Pil anlamında gerçekten mükemmel rom. Keşke bide yeni pil bulabilsek.
Ne yazıktır ki bulamıyoruz. :(

Hocam sen yazana kadar GPS sorununu farketmemiştim sayende sorun yaşamadan hallettik teşekkürler

ozkan1979

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
xiaomi
Konular
10
Kaç aydır romu kullanıyorum çok memnunum pil harika miui 11 ve pil çok süper fakat söyle hatalar oldu
WiFi açtığımda otomatik hemen bağlantı kurmuyor wifi girip aratıyorum ondan sonra wifi buluyor bağlanıyor
Birde aliexpress uygulaması çalışmıyor açıyor kendiliğinden kapanıyor sürekli aynı şekilde reset atar gibi yapıyor sildim yükledim kaç kez olmuyor romla alakası varmı bilemiyorum
Bu romu kullanmaya devam

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Kaç aydır romu kullanıyorum çok memnunum pil harika miui 11 ve pil çok süper fakat söyle hatalar oldu
WiFi açtığımda otomatik hemen bağlantı kurmuyor wifi girip aratıyorum ondan sonra wifi buluyor bağlanıyor
Birde aliexpress uygulaması çalışmıyor açıyor kendiliğinden kapanıyor sürekli aynı şekilde reset atar gibi yapıyor sildim yükledim kaç kez olmuyor romla alakası varmı bilemiyorum
Bu romu kullanmaya devam
Kernel değişsen üstadım.Ben erhereal v20 kullanıyorum hiç sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt