Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Kesinlikle hocam. Benim kafamdada Mi 9T vardı. Bizim telefon zamanının ötesinde gerçekten. Firmaların derdi yeni cihaz satmak tabi. Sistemin dönmesi için şart ona katılıyorum aslında. Ancak telefonun gerçek potansiyelinide biliyoruz. Örnek Google pixel serisi biliyorsunuz. Tek kamera ile neler olacağını google gösterdi. Her şey yazılımda saklı. Bizim telefon Android 10 da alır 11 de alır 12 de alır. MiUi 15 de alır. Çokmu abarttım :) bence abartmadım ama.
3 boyutlu ağır online oyunlar oynamıyorsa bu telefonun kullanıcısı,evet Android 13 bile alır.Tüketim toplumu.olduk.Yeni ve gereksiz bir cihaza verilecek para ile bir yoksulu,yetimi velhasıl ihtiyaç sahibi insanları sevindirip içsel bir haz ve (inananlar için) Allahın rızasını umabiliriz.Döngü varsın sağlanmasın.Kapitalist döngünün düşmanı Redmi-note 4 mido.:D

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
3 boyutlu ağır online oyunlar oynamıyorsa bu telefonun kullanıcısı,evet Android 13 bile alır.Tüketim toplumu.olduk.Yeni ve gereksiz bir cihaza verilecek para ile bir yoksulu,yetimi velhasıl ihtiyaç sahibi insanları sevindirip içsel bir haz ve (inananlar için) Allahın rızasını umabiliriz.Döngü varsın sağlanmasın.Kapitalist döngünün düşmanı Redmi-note 4 mido.:D
Fikirlerinize tamamen katılmakla birlikte bence mido fiyat performans konusunda en iyi telefonlardan biri. Batarya konusunda çoğu mi serisinden bile iyi.

Not: Hocam port rom tavsiyeleri diye bir konu açtım ancak yanlışlıkla redmi serisinin ana dizininde açmışım, taşıyamıyorumda yetkiniz varsa bi el atarsanız sevinirim

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Fikirlerinize tamamen katılmakla birlikte bence mido fiyat performans konusunda en iyi telefonlardan biri. Batarya konusunda çoğu mi serisinden bile iyi.

Not: Hocam port rom tavsiyeleri diye bir konu açtım ancak yanlışlıkla redmi serisinin ana dizininde açmışım, taşıyamıyorumda yetkiniz varsa bi el atarsanız sevinirim

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malesef yetkim yok anasayfada forum yöneticileri mevcuttur.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Kahrolsun kapitalist düzen hocam :)

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Kahrolsun kapitalist düzen hocam :)
Kahrolmaz hocam.Yıllardır kahrolsun israil diye bağırıyor müslümanlar Kahrolmayacak işte..Biz kahredersek kahrolacak.Allah sözü gereği müdahale etmiyor,misyonu müminlere yüklüyor.Neyse derin konular :)

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Birde şu telefona pil bulabilsek facepalm~~
Normalde android 7 de kaldığım için yakında yeni bir telefon alırım diyordum. Ama şu anda 9 da olduğum için ve MiUi 11 özellikleri bana yettiği için, ayrıca pil sürem iyi olduğu için, bide google kamera var say say bitmiyor :) bu telefonu rahat 2 yıl daha kullanırım. Tek dert pil bulmak. Yan sanayi pillerin ise şu andaki pilden daha iyi olacağını sanmıyorum. Orjinal takıyorum diyen güvenilir insanlar var. Güvenilir insanlar ama pil güvenilir değil. Orjinal olup olmadığını anlamak çok zor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kahrolmaz hocam.Yıllardır kahrolsun israil diye bağırıyor müslümanlar Kahrolmayacak işte..Biz kahredersek kahrolacak.Allah sözü gereği müdahale etmiyor,misyonu müminlere yüklüyor.Neyse derin konular :)
Girmeyelim oraya girmeyelim. :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Normalde android 7 de kaldığım için yakında yeni bir telefon alırım diyordum. Ama şu anda 9 da olduğum için ve MiUi 11 özellikleri bana yettiği için, ayrıca pil sürem iyi olduğu için, bide google kamera var say say bitmiyor :) bu telefonu rahat 2 yıl daha kullanırım. Tek dert pil bulmak. Yan sanayi pillerin ise şu andaki pilden daha iyi olacağını sanmıyorum. Orjinal takıyorum diyen güvenilir insanlar var. Güvenilir insanlar ama pil güvenilir değil. Orjinal olup olmadığını anlamak çok zor.

Mido için PİL Uzmanımız Sayın KyhnVrgli41 hocam ile özelden görüşün, onun bu konuda epey bir birikimi ve tecrübesi var hocam

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5

Son ekran süreniz 9.5 saati bulmuştu.Gerçekten yeni pil ihtiyacınız var mı hocam.Her yer priz dolu.Acil bir durumda ultra tasarruf ile 15-20 gün iletişim açık.Bilemedim :)

ozkan1979

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
xiaomi
Konular
10
arkadaşlar benim gps navigsyon problemi var galiba gps bulundugum geri hemen buluyor fakat araba ile giderken çubuk takip etmiyor takılı kalıyor bulundugu yerde bu romdan galiba siz nasıl çözdünüz ben anltıln uygulmy giriyorum bişey çıkmıyor yrdımcı olurmusunuz

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Son ekran süreniz 9.5 saati bulmuştu.Gerçekten yeni pil ihtiyacınız var mı hocam.Her yer priz dolu.Acil bir durumda ultra tasarruf ile 15-20 gün iletişim açık.Bilemedim :)
Yeni pilin vereceği süreyi merak ediyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt