Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Hocam ben versiyon 22 deyim 23.5 nasıl

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an

22 ye göre kıyaslayamam tabii ama 23.5 dan 2.gün oluyor hiçbir şikayetim yok.Tereyağı gibi yönetiyor romu ve pili.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende supermad kernel yükledim telefon çökmüştü. Bir daha ya temkinli olarak yüklememe kararı aldım.
Benim de kernel hususunda kötü anılarım çok oldu.Hatta bu konuda bana bankacılık uygulaması açılmıyor diye kernel yüklemem tavsiye edilince stock roma döndüm yine yüklemedim.Sonra stock rom tatmin etmeyince,kernel olmadan bu rom işimi görmeyince spn çare olarak yükledim.Her ne kadar romun içine gömülü kernel de custom kernel (lineageos)olsa da kernel muhabbeti tamamen şans işi diyor ve kapatıyorum üstadım

Peki siz 22 de herhangi bir problem yaşadınız mı.Olur da problem yaşarsam bilgim olsun

Son düzenleme:

toprakart

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
redmi note 9s
Konular
4
Stabil kullanım için bu konudaki romu tavsiye ederim. Ama güncel rom olarak tavsiye edeceğim ve şuan test ettiğim rom,

Önce aşağıda ki adresten güncel firmware yi indirin. Wipe işlemlerinden sonra firmwareyi direk yükleyin

Rom adresi: miroom 11.0.6.0

Özellkleri: buton ışıkları, gps, volte (denemedim), private DNS ,wifi display (denemedim, miuipro tarzı durum çubuğu özelleştirmeleri, hızlı şarj, dual speaker.

Gerçekten çok güzelmiş, eskisinde resmen işkence çekiyormuşum buna geçince fark ettim. Tekrardan çok teşekkürler.

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
Şu an

22 ye göre kıyaslayamam tabii ama 23.5 dan 2.gün oluyor hiçbir şikayetim yok.Tereyağı gibi yönetiyor romu ve pili.

Benim de kernel hususunda kötü anılarım çok oldu.Hatta bu konuda bana bankacılık uygulaması açılmıyor diye kernel yüklemem tavsiye edilince stock roma döndüm yine yüklemedim.Sonra stock rom tatmin etmeyince,kernel olmadan bu rom işimi görmeyince spn çare olarak yükledim.Her ne kadar romun içine gömülü kernel de custom kernel (lineageos)olsa da kernel muhabbeti tamamen şans işi diyor ve kapatıyorum üstadım

Peki siz 22 de herhangi bir problem yaşadınız mı.Olur da problem yaşarsam bilgim olsun
Herhangi bir sorun yok şimdilik gayet iyi

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Gerçekten çok güzelmiş, eskisinde resmen işkence çekiyormuşum buna geçince fark ettim. Tekrardan çok teşekkürler.
Baya begendiginize göre bu konuda romdan dahaki iyi yanı bende port rom arayiwindayim artık pixel Roma dayanamıyorum çok sade diye miui okadar aliwmiwim ki ecir çevir en sonda miui donuyorum ;(

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Bugün ziraat mobile güncelleme geldi artık açılıyor

toprakart

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
redmi note 9s
Konular
4
Stabil kullanım için bu konudaki romu tavsiye ederim. Ama güncel rom olarak tavsiye edeceğim ve şuan test ettiğim rom,

Önce aşağıda ki adresten güncel firmware yi indirin. Wipe işlemlerinden sonra firmwareyi direk yükleyin

Rom adresi: miroom 11.0.6.0

Özellkleri: buton ışıkları, gps, volte (denemedim), private DNS ,wifi display (denemedim, miuipro tarzı durum çubuğu özelleştirmeleri, hızlı şarj, dual speaker.

Sıkıntısız bu bir şekilde kullanıyorum ama 4G yok maalesef, nasıl aktif edebilirim?

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
Sıkıntısız bu bir şekilde kullanıyorum ama 4G yok maalesef, nasıl aktif edebilirim?
Ayarlar- sim kartlar ve mobil ağlar- operatör ismine tıklayın oradan tercih edilen ağ tipi

deeppanda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
redmi note 4x
Konular
0
Hocam rom ne âlemde brick olma durumu varmı şuan çöp kutusunda yazıyor indirilmiyor benim merak ettiğim tüm gcam uygulamalarını tek rom a nasıl port ettiğiniz malûm bu konuda birçok çalışma vardır ama hepsi teknik olarak beta durumdan muzdarip sırf bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt