Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

01halil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
16
Romu 1 haftadır yoğun kullandım hata çok yok.Yalniz multitasking berbat romun kötü olduğu anlamına gelmiyor çünkü 3GB ram ve eski bir işlemci fakat rom yağ gibi miui 11 şahane gerçekten çok kolaylık sağlanmis son kullanıcı için.Bendeki yapı kredi uygulaması her giriş için bilgilerimi istiyor bu sebepten ötürü bu roma veda etmek zorunda kalıyorum.Tekrar android 7 tabanlı roma döneceğim.Bu arada accubattery kesinlikle stabil çalışmiyor. halilgurbuz
Ekleme:Pil performansı çok çok güzel 1 günü rahat çıkartır.7-8 saat ekran süresi garanti ağır yük altında
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Miui 10 globalden root ve recovery kursam bu romu flaşlasam sorun olur mu?
Daha önceden gm rom işlerini yapıyordum da xiaomi farklı gibi geliyor

Hakanya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
4
Miui 10 globalden root ve recovery kursam bu romu flaşlasam sorun olur mu?
Daha önceden gm rom işlerini yapıyordum da xiaomi farklı gibi geliyor
Boatloader açıksa eğer, root gerek yok. Twrp recovery kurup romu anlatıma göre kurmanız yeterli. Açıldığında root geliyor.

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Boatloader açıksa eğer, root gerek yok. Twrp recovery kurup romu anlatıma göre kurmanız yeterli. Açıldığında root geliyor.
Çok farklıymış işte mesala diğer telefonlarda yok böyle. Hem rootsuz recovery nasıl kuruluyor? Ben çok mu eskide kalmışım :D

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Uzun bir sürenin ardından geri döndüm :) pip modu ile ilgili taktik isteyen arkadaşlar vardı onunla ilgili bir açıklama yapmak istiyorum bildiğimiz gibi romda gamebooster oyun modu mevcut biz buna normal oyunlar dışında da istedigimizi ekleye biliyoruz WhatsApp telegram YouTube gibi bunları kullanırken de oyun modu devreye giriyor ve sol cekmecesinden destekleyen uygulamaları pip yapabiliyor peki ana ekranda tamamen nasıl yapıcaz derseniz de bir launcher sayesinde launcherin bütün izinlerini verdikden sonra oyun modua ekliyor ve ayarlıyoruz sonra sol ve sağ cekmecesinden istediğimiz uygulamayi açıp pip olarak kullanıyoruz görsellerde ne nedir nasıl yapılır gosterecegim teşekkür ederim
Anlamayan veya yapamayan arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladığım kadarıyla benim Mac adresinde değişmiş normalde Mac adresi değişmiyor şirkete tekrar tanımlatacağım oyunlarda miui 11 global de oyunu arka plana atmıyordu bunda arka plana atıyor
Daha önce değiştirdiğiniz mac adresi ve sertifikalar twrp işleminde silinmiş olabilir

Bu arada yüz üstü bırakır diyen arkadaşlar ben cihazı cayır cayır iş yerimde kullanıyorum video editliyorum fotoğraf düzenliyorum 700 TL lik cihazdan bence bu performans muazzam bütçemiz yok diye bu cihazdan mi9 performansı beklemek güzel bazı şeylerden umudu kesmeyi bilmeklazim tuş ışıklarını tek seferde kurdum twrp güncel sürümü deneyin zaten forumun alabileceği sayısı kadar görsel yükledim elimde olsa video da ekleyeceğim de fırsat olmuyor Ankara içi bakmak isteyen arkadaşlar olursa elimden geleni yapmaya çalışırım beğenen arkadaşlarimin elleri dert görmesin inşallah batarya konusunda homojen testi yapamam sürekli cihazı kullanıyorum çünkü hatam olduysa affola iyi forumlar güzel insanlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-15-16-38-00-614_com.android.mms.jpg
    Screenshot_2019-12-15-16-38-00-614_com.android.mms.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2019-12-15-16-36-56-733_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-15-16-36-56-733_com.miui.securitycenter.jpg
    388,8 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2019-12-15-16-37-02-782_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-15-16-37-02-782_com.miui.securitycenter.jpg
    222 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2019-12-15-16-37-14-086_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-15-16-37-14-086_com.miui.securitycenter.jpg
    195,4 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2019-12-15-16-37-29-470_com.mi.android.globallauncher.jpg
    Screenshot_2019-12-15-16-37-29-470_com.mi.android.globallauncher.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2019-12-15-16-37-40-839_com.mi.android.globallauncher.jpg
    Screenshot_2019-12-15-16-37-40-839_com.mi.android.globallauncher.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2019-12-15-16-38-00-614_com.android.mms.jpg
    Screenshot_2019-12-15-16-38-00-614_com.android.mms.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

ozkan1979

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
xiaomi
Konular
10
Uzun bir sürenin ardından geri döndüm :) pip modu ile ilgili taktik isteyen arkadaşlar vardı onunla ilgili bir açıklama yapmak istiyorum bildiğimiz gibi romda gamebooster oyun modu mevcut biz buna normal oyunlar dışında da istedigimizi ekleye biliyoruz WhatsApp telegram YouTube gibi bunları kullanırken de oyun modu devreye giriyor ve sol cekmecesinden destekleyen uygulamaları pip yapabiliyor peki ana ekranda tamamen nasıl yapıcaz derseniz de bir launcher sayesinde launcherin bütün izinlerini verdikden sonra oyun modua ekliyor ve ayarlıyoruz sonra sol ve sağ cekmecesinden istediğimiz uygulamayi açıp pip olarak kullanıyoruz görsellerde ne nedir nasıl yapılır gosterecegim teşekkür ederim
Anlamayan veya yapamayan arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışırım

Daha önce değiştirdiğiniz mac adresi ve sertifikalar twrp işleminde silinmiş olabilir

Bu arada yüz üstü bırakır diyen arkadaşlar ben cihazı cayır cayır iş yerimde kullanıyorum video editliyorum fotoğraf düzenliyorum 700 TL lik cihazdan bence bu performans muazzam bütçemiz yok diye bu cihazdan mi9 performansı beklemek güzel bazı şeylerden umudu kesmeyi bilmeklazim tuş ışıklarını tek seferde kurdum twrp güncel sürümü deneyin zaten forumun alabileceği sayısı kadar görsel yükledim elimde olsa video da ekleyeceğim de fırsat olmuyor Ankara içi bakmak isteyen arkadaşlar olursa elimden geleni yapmaya çalışırım beğenen arkadaşlarimin elleri dert görmesin inşallah batarya konusunda homojen testi yapamam sürekli cihazı kullanıyorum çünkü hatam olduysa affola iyi forumlar güzel insanlar
arkadaşım öncelikle teşekkür ederim ilgin için sizden istediğim kullandığınız Google kamera linki atarsanız memnun olurum ben bunu kullanıyorum diye bir çok kamera var seçmek çok zor birde güncel twrp linki atarsanız sevinirim bizim gibi acemi insanlar için faydalı olur ben buton işıkları için yükledim fakat ilk dediğiniz 2 olanı yükledi diğerinde hata verdi ve olmadı belki dediğiniz gibi twrp den kaynaklıdır Mac adresi ni Mac adresi değiştirme programı ile değiştirdim iş yerine gidince deneme yapacağım bakalım teşekkürler

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Rom u kullanıp Google kamera arayanlar için bu mesaja uygulama ve fix dosyasını bırakmak istiyorum raqli001 hocam önermişti. ozkan1979 hocam benden eklememi istemişti.,

şu mesajdaki Google Cam derlemesi

Video da nasıl yapıldığı anlatılıyor aslında ama kısaca özet geçeyim.

APK yı kurduktan sonra izinleri verin, google kamera açıldıktan sonra kamera programını kapatın

Bigisayardan yada Telefonun dosya yöneticisinden girip ana dizinde sırasıyla aşağıdaki resimdeki gibi klasörleri oluşturun.

Dahili depolama-->GCam-->Configs Büyük küçük harflere dikkat edin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

verdiğim fix dosyasını bu klasörün (Config) içine kopyalayın ve sonra dosya yöneticisinden çıkın.

Google kamerayı açıp kamera çekim sanal butonu ile resimleri gördüğünüz hemen sağdaki yerin arasında kalan siyah boşluğa iki kez tıklayın

bir pencere açılacak. fix dosyasını seçin ve restore diyin. 2 kez yapacaksınız. uygulama sorunsuz çalışması lazım.

APK adresi

Ekli dosyalar

• fix.xml
    5,9 KB · Görüntüleme: 10

Hakanya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
4
Rom u kullanıp Google kamera arayanlar için bu mesaja uygulama ve fix dosyasını bırakmak istiyorum raqli001 hocam önermişti. ozkan1979 hocam benden eklememi istemişti.,

şu mesajdaki Google Cam derlemesi

Video da nasıl yapıldığı anlatılıyor aslında ama kısaca özet geçeyim.

APK yı kurduktan sonra izinleri verin, google kamera açıldıktan sonra kamera programını kapatın

Bigisayardan yada Telefonun dosya yöneticisinden girip ana dizinde sırasıyla aşağıdaki resimdeki gibi klasörleri oluşturun.

Dahili depolama-->GCam-->Configs Büyük küçük harflere dikkat edin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

verdiğim fix dosyasını bu klasörün (Config) içine kopyalayın ve sonra dosya yöneticisinden çıkın.

Google kamerayı açıp kamera çekim sanal butonu ile resimleri gördüğünüz hemen sağdaki yerin arasında kalan siyah boşluğa iki kez tıklayın

bir pencere açılacak. fix dosyasını seçin ve restore diyin. 2 kez yapacaksınız. uygulama sorunsuz çalışması lazım.

APK adresi

Teşekkürler, çalışıyor.

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
arkadaşım öncelikle teşekkür ederim ilgin için sizden istediğim kullandığınız Google kamera linki atarsanız memnun olurum ben bunu kullanıyorum diye bir çok kamera var seçmek çok zor birde güncel twrp linki atarsanız sevinirim bizim gibi acemi insanlar için faydalı olur ben buton işıkları için yükledim fakat ilk dediğiniz 2 olanı yükledi diğerinde hata verdi ve olmadı belki dediğiniz gibi twrp den kaynaklıdır Mac adresi ni Mac adresi değiştirme programı ile değiştirdim iş yerine gidince deneme yapacağım bakalım teşekkürler
Hocam ilk Fix2.zip yukledikten sonra ardından Fix.zip mi kurdunuz yoksa Fix.zip kurulumunda hata aldınız ve Fix2.zip geçip onu mu kurdunuz

ozkan1979

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
xiaomi
Konular
10
Hocam ilk Fix2.zip yukledikten sonra ardından Fix.zip mi kurdunuz yoksa Fix.zip kurulumunda hata aldınız ve Fix2.zip geçip onu mu kurdunuz
-Buton ışıkları için önce FİX2.zip ve ardından Fix.zip'i twrp aracılığı ile Flashlayınız.
ilk fix2 twrp ile kuruldu ama hemen ardından fix.zip kurarken ikincisi hata verdi kurmadı
ayrıca magısk modül kurarken hat verdi halil gürbüz hocamın verdiği linkteki 19.4 ile değiştim düzeldi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt