Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Merhaba.Halilgurbuz hocam begenince düşünmeden yükledim bu romu.Fakat Ziraat mobil uygulaması giriş ekraninda takılıyor.Acaba magiskle mi alakalı diye bişe seçeneği ile gizledim,verileri sildim,romu tekrar kurdum yedeksiz şekilde olay storeden Ziraat indirdim ama nafile.
Gerçekten çok güzel bir rom ama bankacılık uygulaması benim için olmazsa olmaz gibi bir şey.
Bu konuda çözüm önerisi olan bir arkadaş var mı acaba?
Magisk komple.kaldırsak(maglsk managerden kaldırdım olmadı) twrpden magisk uninstal zip flashlasam?
Zoraat mobil robot uyarısı vermiyor açılma belirtisi bile yok.Donuyor.Herkese saygılar

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
Merhaba.Halilgurbuz hocam begenince düşünmeden yükledim bu romu.Fakat Ziraat mobil uygulaması giriş ekraninda takılıyor.Acaba magiskle mi alakalı diye bişe seçeneği ile gizledim,verileri sildim,romu tekrar kurdum yedeksiz şekilde olay storeden Ziraat indirdim ama nafile.
Gerçekten çok güzel bir rom ama bankacılık uygulaması benim için olmazsa olmaz gibi bir şey.
Bu konuda çözüm önerisi olan bir arkadaş var mı acaba?
Magisk komple.kaldırsak(maglsk managerden kaldırdım olmadı) twrpden magisk uninstal zip flashlasam?
Zoraat mobil robot uyarısı vermiyor açılma belirtisi bile yok.Donuyor.Herkese saygılar
Öncelikle merhaba, sorun çözümünü şu şekilde,

- Ziraat bankası uygulamasının tüm verilerini sildikten sonra uygulamayı kaldırın.
- Magisk manegerin ayarlarını açıp Magisk Manageri gizkeyi tıklayın .Biraz bekleyin Magisk manager kendini yeniden kurum başlatacak ( Farklı bir paket adıyla kurulum yapıyor böylelikle banka uygulamaları paket adını kontrol edince magiski göremiyor

- Verdiğim linkten Ethereal Kerneli indirin ve Twrpden Flashlayın, cihazınızı yeniden başlatıp Ziraat Bank uygulamasını yükleyin ama açmayın. Magiski açıp Magisk gide tıklayıp ziraat bankasına tik koyun. Daha sonra uygulamayı sorunsuz kullanabilirsiniz ( Franco vb diğer custom kernellerde olur ama denemedim. Çoğu port rom lineage kernel ile geliyor Bu kernelde cihazınızda Magisk yüklü olmasa bile Ziraat Bankası kesinlikle çalışmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kusura bakmayın link eklemeyi unuttum. Daha doğrusu elimdeki linkte son sürümü var kernelin bunu test etmedim. 20 ve 21. versiyonunda çalışırken 22. versiyonunda çalışmamıştır.
Telegram gruplarından bulabilirsiniz. Eğer bulamazsanız akşama drive upload edebilirim

Romu kurdum ancak patch 1 i twrpden flashlarken 7 kodlu hatayı alıyorum. Sebebini bulamadım

Son düzenleme:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hocam bende iş Bankası Yapı kredi ve Kuveyt Türk uygulamaları var. Sorun çıkmadı.
Magisk den gizle dedim yeterli oldu.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Bu arada bizim mido için hızlı şarj destekli kernel varmış onu araştırıyorum :)
XDAda birkaç konu var ama.
Yapanlar sadece kendi şarj cihazı ile kerneli yapıp şarj etmişler. QC 3.0 adaptör kullanan olmamış.
Kernet atıp kendi 5v 2A şarj adaptörü ile şarj edince Max 2A ile şarj edebiliyor.
Kendi kernelinde Max 1.7 yada 1.8 oluyor. Gerçi aradaki fark çok değil ama.
QC 3.0 şarj cihazı alıp kerneli yapıp telefonu patlatsammı diyorum nıııhahahahahah :D

Link şu

Denemeye cesaret edenlere dosyalar bunlar.

TWRP den install ediliyor.

Ekli dosyalar

• Back-To-Stock-Universal.zip
    126,9 KB · Görüntüleme: 0
  • Quick-Charge-Mod-HMNote4.zip
    471,6 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Merhaba.Furkan Bey.
Ayrıntılı açıklamalarınız için çok teşekkür ediyorum.Dün gecemi sabah edişi ve kernel harici akla gelebilecek her kombinasyonu deneyerek verim alamadığım bu rom sebebiyle Cuma akşamına kadar telefonum felç oldu.Bana göre kernel konusu denemeye değmeyecek bir konu.Zira bu romu port eden geliştiricinin çözmesi gereken bir konudur.Bir yerden tıkanan delik kernel değişimlerinde diğer yerden patlıyor.
Bu romdaki tek sorun Ziraat mobil konusu da değil açıkçası.
Bir sonraki mesajımda romdaki şahsi tesbitlerimi paylaşmak isterim.

ozkan1979

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
xiaomi
Konular
10
Arkadaşlar romu kurdum çok beğendim fakat benim kullanmam için olmaz sa olamaz ip adresi hatası verdi iş yerimde wifi maç adresime tanımlı bir türlü bağlanmadı sertifika hatası verdi sürekli
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
screenshot_2019-12-14-00-38-43-564_com-android-settings-jpg.80913
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu hatayı çözmenin bir yolu varmı acaba

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-14-00-38-43-564_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-12-14-00-38-43-564_com.android.settings.jpg
    163,3 KB · Görüntüleme: 75
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt