Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hocam sende 9 saati gördün daha ne istiyosun bi dur hele
Daha dahaaaa nnnnıııahahahahahah :D
Şaka bi yana merak ediyorum pil tam kapasite olsa ne süre verir acaba. Android sistemi inanılmaz az yiyor. Android 7 MIUI 11 de en düşük %19 larda dolaşan sistem şimdi Android 9 MIUI 11 de %9 larda.
Android 9 olduğu için mi yoksa custom ROM un güzelliği mi bilmiyorum.
Yeni pil AliExpress de orjinal var. En çok satan satıcı. Ayrıca yorumların neredeyse hepsi olumlu. Ama maalesef Türkiye'ye gönderim yapmıyor satıcı :(

Burak13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
6
Daha dahaaaa nnnnıııahahahahahah :D
Şaka bi yana merak ediyorum pil tam kapasite olsa ne süre verir acaba. Android sistemi inanılmaz az yiyor. Android 7 MIUI 11 de en düşük %19 larda dolaşan sistem şimdi Android 9 MIUI 11 de %9 larda.
Android 9 olduğu için mi yoksa custom ROM un güzelliği mi bilmiyorum.
Yeni pil AliExpress de orjinal var. En çok satan satıcı. Ayrıca yorumların neredeyse hepsi olumlu. Ama maalesef Türkiye'ye gönderim yapmıyor satıcı :(
Hocam yanlış anlamayın ama size nedense çok kanım ısındı ya :) Bayadır böyle konularda denk geliyoruz miui11 haberlerinden beri hatta uzun bir süre tartışma olmuştu redmi note4 gelecek mi filan diye. Neyse hocam geceniz güzel geçsin demek istemiştim iyi geceler.
Umarım batarya bulabilirsiniz

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hocam yanlış anlamayın ama size nedense çok kanım ısındı ya :) Bayadır böyle konularda denk geliyoruz miui11 haberlerinden beri hatta uzun bir süre tartışma olmuştu redmi note4 gelecek mi filan diye. Neyse hocam geceniz güzel geçsin demek istemiştim iyi geceler.
Umarım batarya bulabilirsiniz

Teşekkür ederim hocam. Bilmukabele :)

ozkan1979

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
xiaomi
Konular
10
Merhaba arkadaşlar diyelim bu romu kurdum üzerinde miui 11 global rom var android 7 memnun değilim bu romu kursam android 9 tekrar android 7 dönmek istesek Bi sorun oluyormu teşekkürler

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Merhaba arkadaşlar diyelim bu romu kurdum üzerinde miui 11 global rom var android 7 memnun değilim bu romu kursam android 9 tekrar android 7 dönmek istesek Bi sorun oluyormu teşekkürler
Sil baştan kurmak gerekiyor.
şöyleki.
Android 7 ye düşeceğiniz için full format, hem dahili ne var ne yoksa hemde şu meşhur wipe işlerini yapıp tertemiz yükleme yapmanız lazım. Yada fastboot temiz yükleme.
Ama size garanti veririm ki bunu tertemiz yükleyin bi daha dönmezsiniz Global e. :) Dönsem ben dönerdim hocam. Beni bilen bilir forumdan pipirikliyimdir custom rom olaylarında :)
kurun ve keyfini çıkarın derim.

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Beyler bu pip özelliği chrome da çalışıyor başka uygulamada çalışıyor mu kullanan varmı?

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Beyler bu pip özelliği chrome da çalışıyor başka uygulamada çalışıyor mu kullanan varmı?
Konu sahibi arkadaş söylemişti. Google haritalarda da çalışıyor. (denedim) Rotayı çıkarıp navigasyonu başlatıp ana ekrana dönebiliyorsunuz.
Bide bişeyler yaparak Youtube çalıştırmada varmış. Ana Konuya ekleyecekti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam anlamı ile çalışan Portre çekim, Gece çekimi, Sarsıntısız video çekimi, yapabilen google kamera varmı
Ben bulamadım. Birinde olan özellik diğerinde olmuyor. :(

Son düzenleme:

ozkan1979

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
xiaomi
Konular
10
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Arkadaşlar romu bu video da anlatılan gibi yükliycem dimi bende twrp Türkçe ondan soruyorum teşekkürler

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Konu sahibi arkadaş söylemişti. Google haritalarda da çalışıyor. (denedim) Rotayı çıkarıp navigasyonu başlatıp ana ekrana dönebiliyorsunuz.
Bide bişeyler yaparak Youtube çalıştırmada varmış. Ana Konuya ekleyecekti.

Tam anlamı ile çalışan Portre çekim, Gece çekimi, Sarsıntısız video çekimi, yapabilen google kamera varmı
Ben bulamadım. Birinde olan özellik diğerinde olmuyor. :(
merhaba hocam yazdiklarinizi okudugum kadariyla tomdan baya memnunsunuz ama ben olamadim fazla rem tuketimi ve arada sanki takilircasina yapmasi beni pixel roma goturdu neyse sizin icin arayib buldum gcam https://forum.miuiturkiye.net/uyeler/escobar1945.7805/ paylawdigi benimde keyifle android 9.0 kullandigim sadece ozcekim kamersi biraz kumlanma yapiyor okadar inwallah beyenirsiniz

birde yeni cikan bu var bunuda videoda harfiyle yaparsiniz buda olmazsa eger ben sizin icin gece cekikimi olmayan bir gcam paylawirim wahsi her romumda kullandigim

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
merhaba hocam yazdiklarinizi okudugum kadariyla tomdan baya memnunsunuz ama ben olamadim fazla rem tuketimi ve arada sanki takilircasina yapmasi beni pixel roma goturdu neyse sizin icin arayib buldum gcam https://forum.miuiturkiye.net/uyeler/escobar1945.7805/ paylawdigi benimde keyifle android 9.0 kullandigim sadece ozcekim kamersi biraz kumlanma yapiyor okadar inwallah beyenirsiniz

birde yeni cikan bu var bunuda videoda harfiyle yaparsiniz buda olmazsa eger ben sizin icin gece cekikimi olmayan bir gcam paylawirim wahsi her romumda kullandigim

Doğrudur hocam. Pixel daha sade olduğu için Ram kullanımı daha iyidir.
Bu TrCamera yı denedim ama pek beğenmedim
şimdi 2 tane google kamera kurulu. Birinde portre çekimler ve gece çekimi iyi, diğerinde de sarsıntısız (EiS) video çekimi var.
Dİğer çekimler için zaten kendi kamerasını kullanıyorum.
İlginize teşekkürler.

Redmi Note 7 de Google camera enfes çalışıyor ama benim telefon için herşeyi düzgün çalışan bir Gcam malesef yok.
Geliştiricilerin pek umrunda değil artık malesef.
Neyse böyle idare edicez. Sonuçta profesyonel çekim yapmıyoruz dimi :) raqli001

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt