- Adım
- mesut
- Cihazım
- Mİ 9T Pro
- Konular
- 618
Fastboot rom İndirme bağlantısı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Banada güncelleme gelmemişti ben zip olan recovery bağlantısını indirdim kurdum şuan bir problem yok gibi. Hatta şarjı diğerine göre daha iyi diyebilirim. İnşallah sonraki otomatik güncellemeleri alır.Bana niye gelmedi güncelleme. Herkes yüklediğini söylüyor. Ben dışarıdan yükleme yapmak istemiyorum.
Gelmeme durumu da mı var?Banada güncelleme gelmemişti ben zip olan recovery bağlantısını indirdim kurdum şuan bir problem yok gibi. Hatta şarjı diğerine göre daha iyi diyebilirim. İnşallah sonraki otomatik güncellemeleri alır.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Selamlar sıkıntı olmaz yükleye bilirsiniz twrp ve root gider yeniden yüklemeniz gerekiyorArkadaşlar acil yardım lazım. Cihazım rootlu ve twrp yüklü. Normalde güncelleme gelmemesi lazım ama geldi otadan. Şimdi direkt otadan yüklesem sıkıntı olur mu? İlla twrpden mi yüklemek lazım? Sürümüm 11.0.11.0 QJWMIXM
Peki hocam twrpden flaşlayabileceğim rom dosyası yok mudur?Selamlar sıkıntı olmaz yükleye bilirsiniz twrp ve root gider yeniden yüklemeniz gerekiyor
Twrp olduğu için ota üzerinden güncelleme yapamazsınız.Arkadaşlar acil yardım lazım. Cihazım rootlu ve twrp yüklü. Normalde güncelleme gelmemesi lazım ama geldi otadan. Şimdi direkt otadan yüklesem sıkıntı olur mu? İlla twrpden mi yüklemek lazım? Sürümüm 11.0.11.0 QJWMIXM
Peki hocam twrpden flaşlayabileceğim rom dosyası yok mudur?
Evet hocam.Hay Allah razı olsun. Twrpden flaşlayıp twrpden tekrar çıkmadan root ederim sanırım olay çözülür.