Teşekkürler hocam, sağolunElinize sağlık hocam
Evet hocam temiz kurulum gerekli.Türkiye kararlı romdan bu roma geçerken format data yapmak gerekir mi?
Cihazlara sırayla geliyor hocam size de bugün yarın gelir.Güncelleme note 9s gelmedi herhalde. Bir kaç arkadaş geldi demiş ama bende tık yok.
Hocam bir /iki gün kullanın, şarj durumu iyice oturaklı hale gelecektir.Şimdi yoğun kullanınca pil süresinden gram memnun kalmadığımı farkettim miui 11'e göre düşüşü hissedebiliyorum. Bl kilidi açılınca bi eu rom atar tekrar denerim olmazsa yada miui 11'e geri dönüş yaparım kuşta kondurmuyor nasıl olsa. Ama arayüz, animasyonlar ve hız iyi zaten şu animasyonlar en büyük düşman ya oda ayrı konu.
Hocam 9 pro'yu ilk güncellediğimde de şarjım su gibi akıyordu, ardından cihazı tam şarj ettikten sonra 12 saat ekran süresi aldım 12.0.1 'de bence biraz kullanın ardından geçersinizŞimdi yoğun kullanınca pil süresinden gram memnun kalmadığımı farkettim miui 11'e göre düşüşü hissedebiliyorum. Bl kilidi açılınca bi eu rom atar tekrar denerim olmazsa yada miui 11'e geri dönüş yaparım kuşta kondurmuyor nasıl olsa. Ama arayüz, animasyonlar ve hız iyi zaten şu animasyonlar en büyük düşman ya oda ayrı konu.
Yok ya bence şarj fena değil ben daha kötü bekliyordumŞimdi yoğun kullanınca pil süresinden gram memnun kalmadığımı farkettim miui 11'e göre düşüşü hissedebiliyorum. Bl kilidi açılınca bi eu rom atar tekrar denerim olmazsa yada miui 11'e geri dönüş yaparım kuşta kondurmuyor nasıl olsa. Ama arayüz, animasyonlar ve hız iyi zaten şu animasyonlar en büyük düşman ya oda ayrı konu.