3 4 saat bluetooth açık mi band bağlıydı 40 45 dksı şarkı video izledim ve kalan ekran süresinde Azərbaycan dakı durumla alakalı vpn kullanıyorum sadece wifi açıktıDüzeltmenin yolu yok sanırsam. Siz ne kadar ekran görüntüsü alıyorsunuz?
3 4 saat bluetooth açık mi band bağlıydı 40 45 dksı şarkı video izledim ve kalan ekran süresinde Azərbaycan dakı durumla alakalı vpn kullanıyorum sadece wifi açıktı
Note 9 a baktığımızda bizimki yine iyi diye düşünüyorum bence ss alıb ata bilirmisiniz istatistikleri şuanŞarj performansında düşüklük yaşadım. Şu an %17'de ve toplam ekran açıklığı 11 saat 31 dk. Önceden bunu %25 civarında alırdım.
durum böyle bende, wp falan hiç kullanılmamış bendeNote 9 a baktığımızda bizimki yine iyi diye düşünüyorum bence ss alıb ata bilirmisiniz istatistikleri şuan
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parlaklığı ortadamı kullanıyorsunuz düşük gibi geldi bide oyun baya oynamışsınız bence şarjınız gayet iyi durumda görünüyor oyunlar pek sabit şarj yemiyor ondan olabilirdurum böyle bende, wp falan hiç kullanılmamış bende
Parlaklık daha da az... Gözümü alıyor fazla parlak kullanamıyorum evdeyken.Parlaklığı ortadamı kullanıyorsunuz düşük gibi geldi bide oyun baya oynamışsınız bence şarjınız gayet iyi durumda görünüyor oyunlar pek sabit şarj yemiyor ondan olabilir
Anladım teşekkür ederim)bende ortanın bir tık üstü veya ortada oluyor akşam tam ss atıcam bende şuan 45%lik var dahaParlaklık daha da az... Gözümü alıyor fazla parlak kullanamıyorum evdeyken.
Ben de teşekkür ederim.Anladım teşekkür ederim)bende ortanın bir tık üstü veya ortada oluyor akşam tam ss atıcam bende şuan 45%lik var daha