- Adım
- Memo
- Cihazım
- Mi8 se
- Konular
- 1
Nasıl bir sorununuz var krdşÖnceden geldiğini yazdım, hatta bir sorunumun düzeleceğini umut etmiştim. Üstte de buna yerdim.
Nasıl bir sorununuz var krdşÖnceden geldiğini yazdım, hatta bir sorunumun düzeleceğini umut etmiştim. Üstte de buna yerdim.
100'den 95'e 15 dk içinde hızlı şarj düşüşü.Nasıl bir sorununuz var krdş
Nasıl sizce arkadaşlar
Nasıl sizce arkadaşlar
Bildiğim kadarıyla bizim telefonlarda karanlık mod etki etmiyor amoled ekran olmadığı için100'den 95'e 15 dk içinde hızlı şarj düşüşü.
En başta karanlık modda değildi, çift kullanıyorsunuz, parlaklık benimkinden fazlaydı; bunlara rağmen iyi sayılır. Karanlık modda kullanmaya başladıktan sonra bir gün boyunca çok etki edip etmeyeceğini de paylaşırsanız iyi olur. Merak ettim.
Bildiğim kadarıyla bizim telefonlarda karanlık mod etki etmiyor amoled ekran olmadığı için
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl 5-6 saat? O kadar az olması mümkün mü?Miui 11 de aldığım değerler ben bu sürüm globalde en fazla 5-6 saat görmüştüm bana göre oldukça iyi.
Nasıl 5-6 saat? O kadar az olması mümkün mü?
Revos ne ki açıklaya bilirmisiniz farkı neAndroid sistem %40 lara kadar dayanmıştı çünkü bende telefonu ben kullanmıyorum sistem kullanıyor gibiydi yani kurulum sonrası hard reset attım,miflash ile yeniden tekrar fastboot kurulum yaptım herşeyi denememe rağmen çözemedim Monalte hocamın tavsiyesi ile Revos'a geçtim memnunum şuan.
Revos ne ki açıklaya bilirmisiniz farkı ne
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi