Vanced manager üzerinden yüklenemiyor. Dolby yüklenemiyor. Kendi kendine açılıp kapanıyor. Menüler takılıyor.Bu roma geçtim ve Youtube Vanced programim silinmiş. Birdahada ne yaptımsa yüklenmiyor. Youtube vanced siz telefonda bolbol reklam izliyorum çok kötü oldu. Yukleyebilen varmı?
Miui 12.5 global betaya katılırsam güncelleme ne zamana gelir. Garanti gider mi? Beta bitince nasıl çıkarım betadan? Şuan telefon araması yapamıyorum.Bu versiyonda olan arkadaşlara, MIUI 12.5 Global Kararlı Beta Test'e kayıt olmalarını öneririm. Onaylanınca, cihazınıza büyük ihtimalle OTA ile Android 11 ve 12.0.3.0 gelecektir.
bende ses problemi yaşattı. sesim karşıdakine gitmiyorKullanan var mı? Öneri veya şikayeti varmı. Geçmeye değer mi???
Bendede aynı sorun var. 12.0.3'e güncelledim ama şuan android 11 falan yok.Otadan gelmedi.
12.0.3 güncellemesi bana 2.3 GB gelmişti fakat android 11 yoktu. Taşla mı doldurdunuz. Android 11 geldi 2.3 GB oda. Bu işte bir iş var.
Edit: Konuda 12.0.2 için gelmiş yazıyor. Niye 12.0.3e güncelledik. Ne zaman bizim için gelecek.
Android 11 sınırlı sayıda kullanıcıya test amaçlı beta olarak verildi. Herkese gelecek diye bir şey yok. Beta olduğu için oldukça sorunlu günlük kullanıma uygun bile sayılmaz. Takılmalar donmalar, telefon görüşmesi yapamama, yarıya inen pil ömrü ile tam bir hayal kırıklığı zaten.Bendede aynı sorun var. 12.0.3'e güncelledim ama şuan android 11 falan yok.