- Adım
- hilmi
- Cihazım
- Redmi not 9s
- Konular
- 12
Garantiyi bozmak istemiyorum hocamBl açın hocam costum r om kurun
Garantiyi bozmak istemiyorum hocamBl açın hocam costum r om kurun
Format atmaktan başka çareniz yok hocam. Garanti firmanız delta ise bl açıp rom kurabilirsiniz sorun olmaz.Garantiyi bozmak istemiyorum hocam
Aynı dertten muzdaripiz. İnş kısa bir süre de gelirde rahatlarızKeşke yüklemeseydim şu ROM'u güncelleme yoluyla. Garantiyi bozmak istemediğim için eski sürüme BL açıp dönemiyorum da. Yeni güncelleme ne zaman gelir acaba? MIUI 12.5 Global ROM Note 9S için dağıtıma başlandı dediler ama halen gelen giden yok.
Nasıl yani hem Android 11 hem de android 10 mu yayınlıyor Xiaomi? Son sürüm 12.0.3.0dı sonra android 11 ile 12.0.1.0 gelmişti.Redmi Note 9S Global V12.0.6 0 güncellemesi yayınlandı bilginizeResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Valla kardeşim ben note 9 pro kullanıyorum. Telegramdan bana tüm cihazların güncelleme linkleri geldiği için note 9S için gelen en yeni güncelleme sürümü bu geldi. Bilemiyorum artık android 10 mu 11 miNasıl yani hem Android 11 hem de android 10 mu yayınlıyor Xiaomi? Son sürüm 12.0.3.0dı sonra android 11 ile 12.0.1.0 gelmişti.
Size dediğim bir şey yok hocam şaşırdım sadeceValla kardeşim ben note 9 pro kullanıyorum. Telegramdan bana tüm cihazların güncelleme linkleri geldiği için note 9S için gelen en yeni güncelleme sürümü bu geldi. Bilemiyorum artık android 10 mu 11 mi
Anladım hocam teşekkürler arkadaşıma gelen buglarla dolu a11 betaydı o zaman. Ben kararlı olarak geldi sanmıştım, kararlı adı altında geliyor. O zaman da betayı neden kararlı olarak dağıtıyor onu da anlamış değilim. Hindistan 12.0.2.0daydı 12.0.3.0 gelmişti, zaten ondan sonra cihaz gün yüzü görmedi hatalar çökmeler.slm.ycl02, Karadenizli28,
Sürüm adına bakarak anlayabilirsiniz.
Bu konu başlığındaki sürüm adı
RJWMIXM
R=Android 11
JW=9S curtana (telefon modeli) MI = Global
arkadaşın belirttiği linkte 12.0.6.0 sürüm adı
QJWMIXM
Q= Android 10
Gerisini yazmaya gerek yok.
Redmi 9s için xiaomi MI (global) IN (Hindistan) RU (Rusya) ve TR (Türkiye) için 4 ayrı sürüm yayınlıyor. Çin satışı olmadığı için hepsi global yani bütün dilleri destekliyor. Her birinin miui sürümü ve android sürümü farklı.
Global ve Hindistan için BETA Android 11 vermeye başladı. Ayrıca birde Hint, Global ve Rusya için beta test sürümleri dağıtılıyor.
Bu konudaki sürüm beta android 11 ve 12.0.6 sürümünde android 10 oldugu için normal yollarla kuramazlar.