MIUI 12 Redmi Note 9S - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJWMIXM İndirme Bağlantıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Dün gece saatlerinde güncellemeyi manuel olarak yaptım. Telefonumu normalde sanal tuşlarla değil, hareketlerle kullanıyordum (geri gitmek/çıkmak için kenarlardan yana kaydırma gibi). Güncellemeyi yaptıktan sonra telefonum otomatik olarak tuşlu sisteme geçmiş. Ben de tekrar hareketlerle kullanmak için ayarları değiştirdim ancak hareketler çalışmıyor. "Öğren" kısmında bu hareketleri yapabilirken, normal kullanımda yapamıyorum.

Bu sorun sadece bende mi var? Aynı sorunu yaşayan oldu mu? Çözümü nedir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sinang34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
A50
Konular
0
Dün gece saatlerinde güncellemeyi manuel olarak yaptım. Telefonumu normalde sanal tuşlarla değil, hareketlerle kullanıyordum (geri gitmek/çıkmak için kenarlardan yana kaydırma gibi). Güncellemeyi yaptıktan sonra telefonum otomatik olarak tuşlu sisteme geçmiş. Ben de tekrar hareketlerle kullanmak için ayarları değiştirdim ancak hareketler çalışmıyor. "Öğren" kısmında bu hareketleri yapabilirken, normal kullanımda yapamıyorum.

Bu sorun sadece bende mi var? Aynı sorunu yaşayan oldu mu? Çözümü nedir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Aynı sorunu poco launcher ile yaşıyordum. Sistem launchere geçince çözüldü.

Paralor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
4
Kurdum ve hiçbir fark yok. Sistem başlatıcısını ayrıyetten güncellemem mi gerek? YouTube'da gelen özelliklere baktım biraz, ses değiştirme yeri aynı, hdr yapma özelliği yok. Ne zaman gelecek bunlar.

Byerdo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
RN 9 pro 6/128
Meslek
Kimya Teknisyeni
Konular
2
Dün akşam Miui 12,5 Global Kararlı Beta Test'e kayıt olmuştum. Cihazım QJWİNXM 12.0.2.0 idi.
Bugün gelen OTA güncelleme ile, cihaz RJWINXM 12.0.3.0 oldu. Android 11'e geçtik.

Paralor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
4
Gördüklerimi yazıyorum.

Bildirim çubuğunda olan, android sürümleri bölümünden açılan, kedi kontrol özelliği baya sıkıntılı. Telefonu donduruyor tamamen. Telefonu tuşa uzun basıp kapatıp açıyorum anca öyle çözülüyor.

Ses değiştirme yeri değişecekti. Değişmemiş aynı.

HDR açma özelliği gelecekmiş, bir videoda gördüm, gelmemiş.

Bildirimler ayrı ayrı gözükecek önemliler üstte, önemsizler altta olacaktı. Öyle birşey yok.

Temizleyici tasarımı hala aynı. Fark yok.

Uygulama değiştirme barı sıkıntılı. Video izlerken açık kalıyor. Can sıkıcı.

Yeni özellik olarak şunları gördüm,

Ses menüsü gelişmiş. Aynı anda youtube ve Spotify açılabiliyor. Youtube un sesini kısıp spotifyın sesini arttırabilirsiniz. Oldukça faydalı.

Yukarıdan gelen bildirim değişmiş. Daha güzel duruyor fakat yazı kayması vesaire var. Yarım yamalak yapılmış.

Başka yok galiba. Bu ses menüsü sadece işime yaradı. Fakat hiç öyle aman aman özellik yok. Beğenmedim ben bu güncellemeyi. Kesinlikle ek güncelleme gerekiyor.

Edit: Tam yazıyı paylaştım bildirimlere baktım kedi gelmiş. Tıkladım hemen sol üstte kedi simgesi. İsmini değiştim. Başka birşey yok. Uygulama ismide android r Easter egg :D başka hiçbir şey yapılmıyor. İsmi değişiyor sadece.

hilmimedine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
12
Dün akşam Miui 12,5 Global Kararlı Beta Test'e kayıt olmuştum. Cihazım QJWİNXM 12.0.2.0 idi.
Bugün gelen OTA güncelleme ile, cihaz RJWINXM 12.0.3.0 oldu. Android 11'e geçtik.
Telefon modeliniz nedir acaba

hilmimedine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
12
Bizim Redmi Note 9s olarak bildiğimiz, Hindistan'da Redmi Note 9 Pro olarak bilinen 6/128 GB olan cihaz. Versiyon ismi yukarıda yazdığım gibi.
Miui 12.5 için 9s Ler deneme kapsamında değil diye okumuştum. Nasıl kayıt yaptığınızı merak ettiğim için sordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt