QWJMIXM 12.0.3'deyim ve Android 10. Bunu indirip OTA üzerinden kurabilir miyim? Bunu kurunca Android 11 mi geliyor?Güncellemeyi beklemene gerek yok recovery dosyasını indirip ota ile güncelleyebilirsin.
Evet bunu kurabilirsin. Android 11 oluyor.QWJMIXM 12.0.3'deyim ve Android 10. Bunu indirip OTA üzerinden kurabilir miyim? Bunu kurunca Android 11 mi geliyor?
Animasyonlar daha güzel görünüyor.Bataryada. Çok değişiklik yok gibi. Twrp de uyum sorunu var bu arada.yükleyen arkadaşlar durum nedir farklar nelerdir yazarsa güzel olur? ben de port romdan geçip bi denemeyi düşünüyorum uzun zamandır stok kararlı rom kullanmıyodum biraz tedirginim açıkçası.
Biraz araştırdıktan sonra EU sürümü kullandığımı öğrendim. MIUI Global 12.0.2. (QJWEUXM) kodu. Global yazmasına rağmen EU geçiyor kod içinde. Bu konudaki linki hala kurabilir miyim peki ? EU > MI geçişi olur mu garanti dışı kalmadan?Güncellemeyi beklemene gerek yok recovery dosyasını indirip ota ile güncelleyebilirsin.
Peki hocam garanti dışı kalma durumu oluyor mu?Evet bunu kurabilirsin. Android 11 oluyor.
Animasyonlar daha güzel görünüyor.Bataryada. Çok değişiklik yok gibi. Twrp de uyum sorunu var bu arada.
Güncelleme kararlı beta olarak görünüyor. İsterseniz biraz bekleyin güncelleme ekranına düşünce yaparsınız. İki şekilde de garantiden çıkmaz.Peki hocam garanti dışı kalma durumu oluyor mu?
Hocam bildiğim kadarıyla garantili cihazlar eu olmuyor. Bl kilidi açık mı bir kontrol eder misiniz? Bu arada bu güncellemeyi yapamazsınız.Biraz araştırdıktan sonra EU sürümü kullandığımı öğrendim. MIUI Global 12.0.2. (QJWEUXM) kodu. Global yazmasına rağmen EU geçiyor kod içinde. Bu konudaki linki hala kurabilir miyim peki ? EU > MI geçişi olur mu garanti dışı kalmadan?