MIUI 12 Redmi Note 9S - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJWMIXM İndirme Bağlantıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinang34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
A50
Konular
0
Güncellemeyi beklemene gerek yok recovery dosyasını indirip ota ile güncelleyebilirsin.

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Güncellemeyi beklemene gerek yok recovery dosyasını indirip ota ile güncelleyebilirsin.
QWJMIXM 12.0.3'deyim ve Android 10. Bunu indirip OTA üzerinden kurabilir miyim? Bunu kurunca Android 11 mi geliyor?

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
yükleyen arkadaşlar durum nedir farklar nelerdir yazarsa güzel olur? ben de port romdan geçip bi denemeyi düşünüyorum uzun zamandır stok kararlı rom kullanmıyodum biraz tedirginim açıkçası.

sinang34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
A50
Konular
0
QWJMIXM 12.0.3'deyim ve Android 10. Bunu indirip OTA üzerinden kurabilir miyim? Bunu kurunca Android 11 mi geliyor?
Evet bunu kurabilirsin. Android 11 oluyor.
yükleyen arkadaşlar durum nedir farklar nelerdir yazarsa güzel olur? ben de port romdan geçip bi denemeyi düşünüyorum uzun zamandır stok kararlı rom kullanmıyodum biraz tedirginim açıkçası.
Animasyonlar daha güzel görünüyor.Bataryada. Çok değişiklik yok gibi. Twrp de uyum sorunu var bu arada.

AdemBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
note 9s 128 gb
Meslek
Muhasebe Yönetici
Konular
42
ben yükledim bir fark göremedim kullandıkca yazarım ama.
bildirimleri farklı tek gördügüm eu rom yukledim
sabah arama yapamadıgımı fark ettim tekrar flashladım sıkıntı yok şarj ilerleyen günlerde düzelecektir.

ouyaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hulusi
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
0
Biraz araştırdıktan sonra EU sürümü kullandığımı öğrendim. MIUI Global 12.0.2. (QJWEUXM) kodu. Global yazmasına rağmen EU geçiyor kod içinde. Bu konudaki linki hala kurabilir miyim peki ? EU > MI geçişi olur mu garanti dışı kalmadan?

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Evet bunu kurabilirsin. Android 11 oluyor.

Animasyonlar daha güzel görünüyor.Bataryada. Çok değişiklik yok gibi. Twrp de uyum sorunu var bu arada.
Peki hocam garanti dışı kalma durumu oluyor mu?

sinang34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
A50
Konular
0
Peki hocam garanti dışı kalma durumu oluyor mu?
Güncelleme kararlı beta olarak görünüyor. İsterseniz biraz bekleyin güncelleme ekranına düşünce yaparsınız. İki şekilde de garantiden çıkmaz.
Biraz araştırdıktan sonra EU sürümü kullandığımı öğrendim. MIUI Global 12.0.2. (QJWEUXM) kodu. Global yazmasına rağmen EU geçiyor kod içinde. Bu konudaki linki hala kurabilir miyim peki ? EU > MI geçişi olur mu garanti dışı kalmadan?
Hocam bildiğim kadarıyla garantili cihazlar eu olmuyor. Bl kilidi açık mı bir kontrol eder misiniz? Bu arada bu güncellemeyi yapamazsınız.

bjkmert45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Planlama Müdürü
Konular
3
Merhabalar, bu güncellemeyi cihazıma kurdum ancak ne arama yapabiliyorum nede arayanların çağrılarını açabiliyorum. Komple silip temiz kurulumda yaptım ancak sorun çözülmedi. Yardımcı olabilir misiniz?

naturklich

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note 9s 6/128gb
Konular
2
Ben yükledim hiçbir fark yok neredeyse. android 11 değil gibi sanki. bildirim geçmişi vs yok. sadece farklı uygulamaların ses düzeyini ayarlama olayını gördüm fark olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt