- Adım
- alper
- Cihazım
- 9 pro
- Konular
- 0
hocam böyle bir hata alıyorumRica ederim hocam
hocam böyle bir hata alıyorumRica ederim hocam
hocam böyle bir hata alıyorum
forum.miuiturkiye.net
rom dosyasını direk bilgisayarım c ye at mi flashtan c den seç romu sürücü imzası devre dışı bırak sorun çözülürhocam böyle bir hata alıyorum
Hocam bende de note 9 pro var nasıl geçiş yaptınız global rom yüklü bende 11.05Herşeyi yaptım hocam ne olursa olsun çok stabil değil ben beğenmedim endonezya 11.0.1 e geri döndüm görüşme kaydı olsun arama mesajlaşma uygulaması olsun herşeyiyle yağ gibi. Telefonu satacaktım ama endonezyaya dönünce vazgeçtim. O kadar stabil çalışıyor.
forum.miuiturkiye.net
hocam güncelleme geldi konuyu güncellerseniz sevinirim Redmi Note 9 Pro – Turkey Stable ROMGüncelleme YöntemleriResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Türkiye Kararlı V12.0.1.0.QJZTRXM
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
OTA İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirRecovery İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirFastboot İndirme Bağlantısı ;
-
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.