- Adım
- Berke
- Cihazım
- RedmiNote10 Pro
- Konular
- 29
Şuan normal guncelleyiciden güncelleme geldi mi miui 12
21 Ekim denmişti galiba
21 Ekim denmişti galiba
Merhaba arkadaşlar bende bu rom var twrp den geçiş yapsam sıkıntı olurmu instal den flaslassam romu?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam selamlr konuda bahsedilen rom tr romu sizinki global surum global icin henuz cikmadi miui 12. Biraz daha bekleyecegiz galibaArkadaşlar cihazı yurt dışından getirdim global sürüm ve hala MIUI 12 gelmedi bana.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cevabınız için teşekkürler hocam, global versiyonun MIUI 12 çıkış tarihi hakkında bilginiz var mı?Hocam selamlr konuda bahsedilen rom tr romu sizinki global surum global icin henuz cikmadi miui 12. Biraz daha bekleyecegiz galiba
ROM is in beta testing make sure you ave signed in with a beta authorized xiaomi account
Aynı hatayı bende aldım ayrıca kendiliginden ota da güncelleme de çıkmıyor.guncelleme dogrulanamıyor
ROM is in beta testing make sure you ave signed in with a beta authorized xiaomi account
herseyi duzgun yaptım globaldan tr 11.0.2.0 roma gecip yukledim boyle hata verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ROM beta testinde, beta yetkili bir xiaomi hesabıyla oturum açtığınızdan emin olun napmam lazım yani