- Adım
- alper
- Cihazım
- 9 pro
- Konular
- 0
Fastboot İndirme Bağlantısı ; ne zaman yüklenecek arkadaslar
Globale geldikten sonraFastboot İndirme Bağlantısı ; ne zaman yüklenecek arkadaslar
Hocam redmi note 8 için tr rom var mı bende global varsa nasıl geçebilirim cihaz Evkur dan alınma bu aradaBelli bir tarihten itibaren Türkiye sürümü ile satılmaya başlandı cihazlar
Yok hocam TRye note 9 serisinden itibaren başladılar. Belki ileride gelir hiç bilmiyorumHocam redmi note 8 için tr rom var mı bende global varsa nasıl geçebilirim cihaz Evkur dan alınma bu arada
Sağolun hocamYok hocam TRye note 9 serisinden itibaren başladılar. Belki ileride gelir hiç bilmiyorum
Hayır, bootloader kilidini açmanız lazım veya XiaomiTool ile yükleyebilirsiniz.Merhabalar öncelikle Note 9 pro global sürüm yüklü telefonumda Türk sürümünü indirip güncelleme ayarlarından manuel olarak yükleyebilirmiyim bilgi verirseniz sevinirim ☺
Hocam test sureclerinin devam ettiğini okumuştum piunakaweb den. Ufak ufak bölge bolge çıkıyor aslında romlar globale de sıra gelir galiba.Cevabınız için teşekkürler hocam, global versiyonun MIUI 12 çıkış tarihi hakkında bilginiz var mı?
AIDA64 uygulamasını indirin play store dan cihazınız joyeuse ise kurabilirsiniz.merhaba model kısmında m2003j6a1l bu şekilde yazıyor bu romu kurabilirmiyim