Herkese merhaba arkadaşlar. Redmi Note 9 Pro cihazıma denemediğim Rom kalmadı bunlardan görüşlerim şunlardır;
Miui Global Romlar geneli stabil pil zayıf lakin google uygulamaları çok fazla eğer onları kullanmak isteseydim miui cihaz almazdım.
Miui eu 11.0.7 ( Hız stabilite pil güzel ama görsellik malesef)
Miui eu 12.0.2 ( Hız çok fark edilmeyecek kadar düşük görsellik {uygulama simgeleri hariç} güzel stabilite orta derecede pil orta)
Miui 12.5 eu v21.4 (Hız orta görsellik güzel {uygulama simgeleri hariç} pil zayıf)
Miui 12.0.2 repack Bangsat ( hız orta stabilite düşük pil orta gereksiz takılmalar var görsellik güzel {uygulama simgeleri hariç})
Miui 12.5 eu v21.4 repack Bangsat ( Hız orta görsellik orta {uygulama simgeleri hariç} stabilite düşük pil orta)
Miui 12.0.4 Endonezya Rom ( Hız orta Görsellik yüksek {uygulama simgeleri dahil} pil orta stabilite yüksek)
Denediğim romlar bunlardır genel itibari ile zayıf ve ortalar mevcut bunları oyun ( LOL ) oynayan birisi olarak değerlendirdim. Redmi Note 9 Pro için en ideal Rom benim şahsi fikrim olarak Miui 12.0.4 Endonezya Romdur. İyi günler sağlıcakla kalın...