- Adım
- Ibrahim
- Cihazım
- RN 6 Pro
- Konular
- 3
Arkadaşlar BL kilidi açılınca Evofone'de sıkıntı oluyor mu ?
Hocam ben mi6 telefon kullanırken bl kilidi açıp 3 kere delta servisi olan garantiye gönderdim hiçbir şekilde sorun olmadı cihazım şimdi RN 9pro yine bl kilidi açık sorun olacağını düşünmüyorum ama siz yine de garantiye göndermeden önce bt kilidini kapatırsanız sorun olmazArkadaşlar BL kilidi açılınca Evofone'de sıkıntı oluyor mu ?
Delta sıkıntı yapmıyor fakat benimki Evofone olduğu için çekinceliyim.Hocam ben mi6 telefon kullanırken bl kilidi açıp 3 kere delta servisi olan garantiye gönderdim hiçbir şekilde sorun olmadı cihazım şimdi RN 9pro yine bl kilidi açık sorun olacağını düşünmüyorum ama siz yine de garantiye göndermeden önce bt kilidini kapatırsanız sorun olmaz
Net bilgiye nereden ulaşabiliriz ?evefone sıkıntı yapmıyor diye biliyorum
Hocam kesin bilgi zor niye diyeceksiniz çünkü cihazınız servise ulaştıktan sonra teknik servis personeli ile alakalı personel ona dikkat eder mi yoksa sadece sorunae mi bakıyorDelta sıkıntı yapmıyor fakat benimki Evofone olduğu için çekinceliyim.
Net bilgiye nereden ulaşabiliriz ?
İstediğiniz temayı mtz olarak indirip içe aktarma yapabilirsiniz watsapp Facebook simgeleri zaten temaya göre değişiyor istediğiniz icon paketini kullanabilirsiniz dısardan apk yüklemeye gerek yok sistem uygulamaları güncelleme ile sistem uygulamaları güncelleme yapılıyor temalarda global versiyona bu sekilde güncelleniyorEU rom güzel ama bazı eksiklikleri var çok büyük eksiklikler değil belki ama beni rahatsız etti. Temalar uygulaması çin temaları ile dolu indirdiğiniz çoğu temada çince yazılar kalıyor ve diğer romlarda olan temaları bulamıyoruz. Whatsapp, facebook ve birkaç uygulama simgeleri diğer romlardaki gibi değil sanki uygulamaların ilk çıktığı zamanki simgeleri gibi. En kötüsü de dışarıdan apk olarak xiaomi uygulamalarını yükleyememek sanırım. Temalar uygulamasının global versiyonunu yüklemek istedim izin vermiyor. bunlar yüzünden Endonezya rom a geri dönüş yaptım.
Rom u yükledikten sonra 2 gün kullandım ve güncelleme gelmedi bana. Uygulama simgelerinin orijinalleri çocuk güzel keşke orijinali olarak kalsa ama temalar eğer güncelleme ile global veya Endonezya sürümdeki temalara erişim sağlıyorsa ben bir yerde yanlış yaptım o zaman.İstediğiniz temayı mtz olarak indirip içe aktarma yapabilirsiniz watsapp Facebook simgeleri zaten temaya göre değişiyor istediğiniz icon paketini kullanabilirsiniz dısardan apk yüklemeye gerek yok sistem uygulamaları güncelleme ile sistem uygulamaları güncelleme yapılıyor temalarda global versiyona bu sekilde güncelleniyor