- Adım
- İlker
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 25
Hocam bunu ilk yüklendiği zaman kurmuştum uygulama girişleri yavaştı kaldırdım direkt. V2 falan mı çıkmış
Hocam o güncelleme üstüne baya güncelleme geldi vendorda aynı Şekilde güncelleme aldı suan son durumu iyi diye biliyorumHocam bunu ilk yüklendiği zaman kurmuştum uygulama girişleri yavaştı kaldırdım direkt. V2 falan mı çıkmış
Adım adım yapın sorun olmaz hocam. Konuda cihaza zarar verecek bir dosya da yok zatenTelefonumda global yazılım kurulu çok fazla ram harcıyor bu rom oyun oynarken dahi oyundan atıyor kilit açık söylediklerini tek tek yapınca kurabilirim değilmi bu romu. Daha önce farklı bir eu rom kurmaya çalışmıştım yalnış işlem yapmıştım telefon açılmamıştı
eu kurun tek dosya daha rahat bu rom pek iyi değilTelefonumda global yazılım kurulu çok fazla ram harcıyor bu rom oyun oynarken dahi oyundan atıyor kilit açık söylediklerini tek tek yapınca kurabilirim değilmi bu romu. Daha önce farklı bir eu rom kurmaya çalışmıştım yalnış işlem yapmıştım telefon açılmamıştı
hocam resmi olmadıgı için ota desteği yok romun yani port oldugu için geliştirici haftalık gelen güncellemeye göre editliyor romu ve kendi sitesinde ve telegram grubunda paylasıyor güncel versiyonu çinde etkinlik mi yılbasımı ne oldugu için beta 2 haftadır yayınlanmıyor önümüzdeki hafta 25 ve 26 sı gibi güncel versiyon gelirHerkese selam birşey sormak istiyorum
Bu Roma güncelleme gelmiyor mu ?
Ayarlar bölümünde güncelleme yerine girmiyor da bu konuda bilgi rica ediyorum
hocam henüz joyeuse cihaz için android 11 yok sadece curtana versiyona geldi android 11 joyeuse hala android 10bu son güncellemeyle sanırım android 11 desteği geldi. çünkü bayadır 21.2.3 versiyonu vardı zaten. ama android 11 için vendor linki göremedim. hep a10 var.