- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi Note 9 pr
- Konular
- 2
hocam bu romda bağla felan yokaslan568, hocam versiyon guncellerken bağla kısmından hangileri tık olacak yada olmayacak
hoam bu arada bu son sürüm 21.2.3 te kamerayı 64 mp oalrak fixlemişler mutlaka bu sürüme güncelleyinaslan568, hocam versiyon guncellerken bağla kısmından hangileri tık olacak yada olmayacak
Teşekkür ederim hocam elinize sağlık mutlaka güncelliyeceğimhocam bu romda bağla felan yok
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdn en son çıkan 21.2.3 versiyonu indirin ardından şu talimatlar ile yükleyin hiç bir veri kaybolmadan cihaz açılır
1. Rom Dosyasını flashlayın
2.Vendor Dosyasını Flashlayın
3.Frimware dosyasını flashlayın
3.Magisk Dosyasını Flashlayın
4.Disable dm Verity Flashlayın
6.Permissiverv5 Flashlayın
7. Sistemi Yeniden Başlatın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
b
hoam bu arada bu son sürüm 21.2.3 te kamerayı 64 mp oalrak fixlemişler mutlaka bu sürüme güncelleyin
Hocam alt mesajda bahsettiğim hatayı deneme şansınız var mı? Eğer hata vermezse eu stabilden geçmek isterim. Bir de romun güncellemelerini nereden takip ediyorsunuz?hocam bu romda bağla felan yok
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdn en son çıkan 21.2.3 versiyonu indirin ardından şu talimatlar ile yükleyin hiç bir veri kaybolmadan cihaz açılır
b
hoam bu arada bu son sürüm 21.2.3 te kamerayı 64 mp oalrak fixlemişler mutlaka bu sürüme güncelleyin
ademsahin, hocam ben yeni sürümü yükleyeceğim deneyip buraya yazarım
hocam sadece rom dosyasını flashlasak olur mu diğer dosyaları zaten ilk kurulumda flashlamıştıkhocam bu romda bağla felan yok
b
hoam bu arada bu son sürüm 21.2.3 te kamerayı 64 mp oalrak fixlemişler mutlaka bu sürüme güncelleyinh
hocam 21.2.3 yükledim normalde firefox beta kullanmıyorum deneme amaçlı firefox beta yı play store den indirip kurdum hesap oluşturdum daha sonra veri temizledim ki hesap bilgileri kalmasın daha sonra uygulamaya giriş yapıp kullanıcı girişi yaptım hiçbir hata ile karşılaşmadım gönül rahatlığı ile bu roma geçebilirsinizTeşekkür ederim hocam haber bekliyorum sizden nedense içimden bir ses EU stabil yerine buna geçersem daha memnun olacağımı söylüyor
hocam tüm dosyaları kurmak dah sağlıklı oluyor o yüzden bu yönergeyi tavsiye ediyorum sadece rom dosyasını kurmak yeterli olmuyor malesefhocam sadece rom dosyasını flashlasak olur mu diğer dosyaları zaten ilk kurulumda flashlamıştık
hocam 21.2.3 yükledim normalde firefox beta kullanmıyorum deneme amaçlı firefox beta yı play store den indirip kurdum hesap oluşturdum daha sonra veri temizledim ki hesap bilgileri kalmasın daha sonra uygulamaya giriş yapıp kullanıcı girişi yaptım hiçbir hata ile karşılaşmadım gönül rahatlığı ile bu roma geçebilirsiniz
Hocam öncelikle uğraştırdım sizi kusura bakmayın lütfen ve çok teşekkür ederim. Bu arada daha önce eu stabil kullandınız mı ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz?hocam sadece rom dosyasını flashlasak olur mu diğer dosyaları zaten ilk kurulumda flashlamıştık
hocam 21.2.3 yükledim normalde firefox beta kullanmıyorum deneme amaçlı firefox beta yı play store den indirip kurdum hesap oluşturdum daha sonra veri temizledim ki hesap bilgileri kalmasın daha sonra uygulamaya giriş yapıp kullanıcı girişi yaptım hiçbir hata ile karşılaşmadım gönül rahatlığı ile bu roma geçebilirsiniz