- Adım
- Enes
- Cihazım
- Redmi Note 9s
- Konular
- 7
Öylemi doğrudur hocam android 11 roma pek hakim değilim sorunu çözmenize sevindimaslan568 hocam sorun firmware kaynaklıymış. eski sürüme geçmeden önce biraz araştırayım dedim ve buldum şu an açıldı cihaz. kullanıp bakacam sıkıntı varsa yazarım burdan.
kullandığım firmware dosyasının linkini de bırakayım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam joyeuse a MIUI 12.5 ile mi gelicekti android 11Öylemi doğrudur hocam android 11 roma pek hakim değilim sorunu çözmenize sevindim
Çalışmıyor.arkadaşlar bende kamera filigranı çalışmıyor sizde çalışıyor mu ?
bu modül nasıl kullanılıyor. ekstra yapmamız gereken bir şey var mı yüklemek istiyorum? dediğiniz gibi gerçekten kasıyomuş gibi geliyo ve tuhafı tam anlamıyla kasıp kasmadığını da anlıyamuyoruz insanı buga sokuyo kafayı yedim takılıyo mu takılmıyo mu diye izlemektenRomu kurdum hocam şu anlık güzel. Ek olarak bir şey paylaşmak istiyorum kullanan arkadaşlardan da farkeden olmuştur MIUI launcherda 30 fps kilidi var bu yüzden animasyonlarda sanki kasıyor gibi görünüyor. Bu modül 30 fps kilidini kaldırıyor konuya eklerseniz bence çok yararlı olacaktır.
Magiskten flaşlamanız yeterli hocam. Çok şaşıracaksınızbu modül nasıl kullanılıyor. ekstra yapmamız gereken bir şey var mı yüklemek istiyorum? dediğiniz gibi gerçekten kasıyomuş gibi geliyo ve tuhafı tam anlamıyla kasıp kasmadığını da anlıyamuyoruz insanı buga sokuyo kafayı yedim takılıyo mu takılmıyo mu diye izlemekten