- Adım
- Hasan Salih
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 22
Hocam 8.1 sürümü link var mı
Bi üste yazdım konu başlığındaki güncelleme takip bağlantısına basın orada var.Hocam 8.1 sürümü link var mı
EyvallahBi üste yazdım konu başlığındaki güncelleme takip bağlantısına basın orada var.
Benim 3. Gün çok şükür kapanma kilitlenme olmadı şu ana kadarCihaz redmi note 9 pro 8.1 stabil de 2 günde 2 defa kapanma sorunu yaşadım
Hocam siz aosp rom kullaniyordunuz aosp a devam mı yoksa eu 21.2.3 mü kullanıyorsunuzBenim 3. Gün çok şükür kapanma kilitlenme olmadı şu ana kadar
Şu an 21.2.3teyim hocamHocam siz aosp rom kullaniyordunuz aosp a devam mı yoksa eu 21.2.3 mü kullanıyorsunuz
Aslında aosp denemek istiyorum ancak ingilizce sıfır bende onun için de aosp takı özelleştirmeleri bir türlü kullanamıyorum özelleştirmeleri Türkçe olan yok mu acabaŞu an 21.2.3teyim hocam
Bliss Türkçe diye biliyorum ama denemedim hocam.Aslında aosp denemek istiyorum ancak ingilizce sıfır bende onun için de aosp takı özelleştirmeleri bir türlü kullanamıyorum özelleştirmeleri Türkçe olan yok mu acaba
Konu varsa link paylaşabilir misiniz hocam bir deneyeyimBliss Türkçe diye biliyorum ama denemedim hocam.