Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
güzel bir kernele benziyor denemek lazım, yorumlara bakılırsada geneli kullanıcılar memnun çoğu yabancı forumlarda da öyle.

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
güzel bir kernele benziyor denemek lazım, yorumlara bakılırsada geneli kullanıcılar memnun çoğu yabancı forumlarda da öyle.
dostum sikintili ya. güzeldi ama bi süre sonra durduk yere reset atip durmaya basliyo

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
dostum sikintili ya. güzeldi ama bi süre sonra durduk yere reset atip durmaya basliyo

Bende şuan eu 12.02 üzerine kurdum bu kerneli açıkçası oyunlarda felan aşırı performanslı birde arayüz çok stabil hale geldi cihaz yağ gibi resmen ama bu reset sorunu kıllandırdı şimdi beni ne yapayım yedekten gerimi döneyim hocam. Birde YUKI kernel var diyorlar acaba onumu denesek ki ?

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
Bende şuan eu 12.02 üzerine kurdum bu kerneli açıkçası oyunlarda felan aşırı performanslı birde arayüz çok stabil hale geldi cihaz yağ gibi resmen ama bu reset sorunu kıllandırdı şimdi beni ne yapayım yedekten gerimi döneyim hocam. Birde YUKI kernel var diyorlar acaba onumu denesek ki ?
bence bekle kullanmaya devam et, eger sorun cikartirsa yedekten donersin ya da baska kernel denersin.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
bence bekle kullanmaya devam et, eger sorun cikartirsa yedekten donersin ya da baska kernel denersin.

Bekleyelim o vakit inşallah bir sorun yaşamam en sona magisk modülünü denerim oda olmadı YUKI yi deneriz artık ancak bu kernel gerçekten uygulandığında da farkettiriyor yada bilmiyorum ben mi fazla bir beklenti içerisine girdim ancak geçişler, animasyonlar felan sanki daha bi akıcı oldu gibi.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
roethlisberger, az önce bende de cihaz durup dururken yeniden başlattı kendini hocam. Bugün az önce öyle yapınca yedekten geri döndüm magisk modülünüde denedim agni için ama fayda etmedi tekrar yaptı artık YUKI kerneli deneyeceğim. Belki yeni sürümde felan çözer geliştirici bilmiyorum ama bazı forumlara felan baktım yaşayanlar var. Kernel sürümü 8.4 idi bu arada benimde.

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
roethlisberger, az önce bende de cihaz durup dururken yeniden başlattı kendini hocam. Bugün az önce öyle yapınca yedekten geri döndüm magisk modülünüde denedim agni için ama fayda etmedi tekrar yaptı artık YUKI kerneli deneyeceğim. Belki yeni sürümde felan çözer geliştirici bilmiyorum ama bazı forumlara felan baktım yaşayanlar var. Kernel sürümü 8.4 idi bu arada benimde.
hocam oyleyse yukiyi bi deneyin geri donus yaparsaniz ben de bi deneyeyim hic denemedim o kerneli merak ediyorum.

Üst Alt