Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Yukiyi yükledim dün birkaç el oyun felan attım ama bir farklılık göremedim, Agniyi yüklediğim andan itibaren arayüz olsun, animasyonlar felan olsun fark ettiriyordu. Şimdi 8.5 agni yükleyip tekrar reboot fix modulünü deneyeceğim inşallah sıkıntı yaşamam. Sanırım bizim cihaz için en iyi kernel agni gibi görünüyor.
Sürekli olarak en çok güncelleme alan ve sorun olduğu zaman en çabuk fikslenen olduğu için benim tercihim de Agni den yana.

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Sürekli olarak en çok güncelleme alan ve sorun olduğu zaman en çabuk fikslenen olduğu için benim tercihim de Agni den yana.

8.5 ile kullanacağım bakalım inşallah sıkıntı yaşamam modülüde içine entegre etmiş geliştirici iyi olmuş arka sayfalarda bir arkadaş söylemişti. Yukide bir değişiklik fark edemedim ama dediğim gibi Agni ilk uygulanmadan itibaren farkı hissettiriyor.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
8.5 ile kullanacağım bakalım inşallah sıkıntı yaşamam modülüde içine entegre etmiş geliştirici iyi olmuş arka sayfalarda bir arkadaş söylemişti. Yukide bir değişiklik fark edemedim ama dediğim gibi Agni ilk uygulanmadan itibaren farkı hissettiriyor.
Doğrudur hocam. Ben şuan forumda yer almayan farklı bir custom rom üzerinde kullanıyorum gayet memnunum. Rom ile birlikte daha iyi bir performans sağlarsa bunu da bir konu açarak paylaşmak istiyorum.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Son güncelleme de reboot fix modülü dahil etmiş. Tekrar o modülü yüklemenize gerek yok hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben şimdi kontrol ettim de bende bu modül yüklü değil? Nerden yükleyebilirim?

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
Ben şimdi kontrol ettim de bende bu modül yüklü değil? Nerden yükleyebilirim?
evet ben de kurdum şimdi 8.5i bende de yüklü değil. audio clarity diye bi modül de geldi ama inaktif şekildeydi. onu da aktif ettim sesle alakalı bi modül ama ne gibi bi değişim oldu bilmiyorum.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
evet ben de kurdum şimdi 8.5i bende de yüklü değil. audio clarity diye bi modül de geldi ama inaktif şekildeydi. onu da aktif ettim sesle alakalı bi modül ama ne gibi bi değişim oldu bilmiyorum.
Açıkçası ben ne işe yaradığını bile bilmiyorum. Arkadaşlar dönüş yapsınlar ona göre ne yapacağımıza bakalım.

İsko68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsko
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
0
Buradan indirebilirsiniz :
Audio clarity modülü dolby yada Viper yüklü mü telefonuzda ?

Üst Alt