- Adım
- mrtbhdr
- Cihazım
- note 9/8 pro
- Konular
- 8
Agni 8.5 miui q değil mi joyeuse için. Çünkü joyeuse r firmware almadı.
Evet hocam 8.5 miui q
Agni 8.5 miui q değil mi joyeuse için. Çünkü joyeuse r firmware almadı.
Sürekli olarak en çok güncelleme alan ve sorun olduğu zaman en çabuk fikslenen olduğu için benim tercihim de Agni den yana.Yukiyi yükledim dün birkaç el oyun felan attım ama bir farklılık göremedim, Agniyi yüklediğim andan itibaren arayüz olsun, animasyonlar felan olsun fark ettiriyordu. Şimdi 8.5 agni yükleyip tekrar reboot fix modulünü deneyeceğim inşallah sıkıntı yaşamam. Sanırım bizim cihaz için en iyi kernel agni gibi görünüyor.
Sürekli olarak en çok güncelleme alan ve sorun olduğu zaman en çabuk fikslenen olduğu için benim tercihim de Agni den yana.
Doğrudur hocam. Ben şuan forumda yer almayan farklı bir custom rom üzerinde kullanıyorum gayet memnunum. Rom ile birlikte daha iyi bir performans sağlarsa bunu da bir konu açarak paylaşmak istiyorum.8.5 ile kullanacağım bakalım inşallah sıkıntı yaşamam modülüde içine entegre etmiş geliştirici iyi olmuş arka sayfalarda bir arkadaş söylemişti. Yukide bir değişiklik fark edemedim ama dediğim gibi Agni ilk uygulanmadan itibaren farkı hissettiriyor.
Ben şimdi kontrol ettim de bende bu modül yüklü değil? Nerden yükleyebilirim?Son güncelleme de reboot fix modülü dahil etmiş. Tekrar o modülü yüklemenize gerek yok hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
evet ben de kurdum şimdi 8.5i bende de yüklü değil. audio clarity diye bi modül de geldi ama inaktif şekildeydi. onu da aktif ettim sesle alakalı bi modül ama ne gibi bi değişim oldu bilmiyorum.Ben şimdi kontrol ettim de bende bu modül yüklü değil? Nerden yükleyebilirim?
Buradan hocam :Ben şimdi kontrol ettim de bende bu modül yüklü değil? Nerden yükleyebilirim?
Açıkçası ben ne işe yaradığını bile bilmiyorum. Arkadaşlar dönüş yapsınlar ona göre ne yapacağımıza bakalım.evet ben de kurdum şimdi 8.5i bende de yüklü değil. audio clarity diye bi modül de geldi ama inaktif şekildeydi. onu da aktif ettim sesle alakalı bi modül ama ne gibi bi değişim oldu bilmiyorum.
Buradan indirebilirsiniz :evet ben de kurdum şimdi 8.5i bende de yüklü değil. audio clarity diye bi modül de geldi ama inaktif şekildeydi. onu da aktif ettim sesle alakalı bi modül ama ne gibi bi değişim oldu bilmiyorum.
Bende Dolby ve viper yüklü. Bu tam olarak ne işe yarıyor hocam?Buradan hocam :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir