Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

ilker013

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilker
Cihazım
Note 9S
Konular
0
Bu tarz eklentiler ile uğraşmak yerine EU stabil rom yükleyin keyfinize bakın. Note 9S imde curtana EU 11.08 yüklü ve şuan hem şarj hem ram kullanımı çok iyi. Boştaki ram bazen 4.2 , 4.3 leri görüyor. Yaklaşık 2 aydir kullanıyorum. EU romlarin birde şöyle güzellikleri var. Xiaomi nin kendi arama, mail, tarayıcı, kişiler, SMS vb. Uygulamaları yüklü geliyor. Google ile uğraş mıyorsunuz. Zaten bilgilerinizi alan ve çok şarj yiyen uygulamaların büyük çoğunluğu Google kaynaklı. Şiddetle tavsiye ederim. Üstten olursa da rom, twrp vb. Konularda bilgi paylaşımı yapabilirim.

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

frhtzkn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
0
Bu tarz eklentiler ile uğraşmak yerine EU stabil rom yükleyin keyfinize bakın. Note 9S imde curtana EU 11.08 yüklü ve şuan hem şarj hem ram kullanımı çok iyi. Boştaki ram bazen 4.2 , 4.3 leri görüyor. Yaklaşık 2 aydir kullanıyorum. EU romlarin birde şöyle güzellikleri var. Xiaomi nin kendi arama, mail, tarayıcı, kişiler, SMS vb. Uygulamaları yüklü geliyor. Google ile uğraş mıyorsunuz. Zaten bilgilerinizi alan ve çok şarj yiyen uygulamaların büyük çoğunluğu Google kaynaklı. Şiddetle tavsiye ederim. Üstten olursa da rom, twrp vb. Konularda bilgi paylaşımı yapabilirim.

Merhaba, neden 11.0.11 sürümünü kullanmıyorsunuz ? 08 olan 11 e göre daha mı stabil denediniz mi ?

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25

Konu sahibi aslan568 hocamızın Eu rom rehberi de twrp rehberi bütün her şeyi mevcut. İsteyen eu rom kurar isteyen bu kerneli de yükler. olan şeyi neden paylaşmayalım.

ilker013

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilker
Cihazım
Note 9S
Konular
0
Merhaba, neden 11.0.11 sürümünü kullanmıyorsunuz ? 08 olan 11 e göre daha mı stabil denediniz mi ?
Aynen 11.08 ve 11.11 kullandım. Ama önceki sürümleri denemedim. Diğer başlıklarda da 11.08 i çok duymuştum. Yaklaşık 2 aydir kullanıyorum çok memnunum. Ram performnasi pil kullanımı vb. Çok iyi ve stabil bir rom dur.

frhtzkn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
0
Aynen 11.08 ve 11.11 kullandım. Ama önceki sürümleri denemedim. Diğer başlıklarda da 11.08 i çok duymuştum. Yaklaşık 2 aydir kullanıyorum çok memnunum. Ram performnasi pil kullanımı vb. Çok iyi ve stabil bir rom dur.

Demek istediğim 11 sürümü varken neden 08 olanı kullanıyorsunuz 11 e göre daha mı stabil :)

ilker013

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilker
Cihazım
Note 9S
Konular
0
Demek istediğim 11 sürümü varken neden 08 olanı kullanıyorsunuz 11 e göre daha mı stabil :)
Beklentinize bağlı. Benim için az ram tüketmesi, pil ve ekran süresinin uzunluğu, kasma ve donma olmaması önemli olduğu için bu rom u tercih ettim. Son romu yüklemek daha mantıklı olsaydı her güncelleme de telefonlar kasmaz donmaz daha performanslı olurdu sizin mantığınıza göre. Benim önceliğim performans ve uzun pil olduğu için tercihim bu yönde oldu.

frhtzkn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
0
Beklentinize bağlı. Benim için az ram tüketmesi, pil ve ekran süresinin uzunluğu, kasma ve donma olmaması önemli olduğu için bu rom u tercih ettim. Son romu yüklemek daha mantıklı olsaydı her güncelleme de telefonlar kasmaz donmaz daha performanslı olurdu sizin mantığınıza göre. Benim önceliğim performans ve uzun pil olduğu için tercihim bu yönde oldu.

Teşekkürler hocam şuan aosp rom kullanıyorum tekrar eu ya geçersem bahsettiğiniz sürümü yükleyeceğim.

izolluofficial02

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Salih
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
22
Hocam eu rom kullanıyorum android 10 sürüm burada uygun karnel olup olmadığını nasıl anlarım cihaz note 9 pro joyeuse

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular