Hocam bu karnel şuan sıkıntılı sizi mağdur eder onun için tavsiye etmemCihazımda global rom yüklü ramı çok kullanıyor bu rom bu karneli kursam sorun yaşarmıyım kurabilirmiyim bu karneli
Hocam agni kernel mıuı romlarda suan da sadece Android 10 desteği veriyor android 11 romda çalışmaz aosp android 11 romlarda çalışıyor sadeceagni kernel 8.0 flashladım ve curtana cihazım boot ekranında takılı kaldı. kullanmayı düşünen arkadaşlara duyrulur. önceki sürümlerini kullandım ufak tefek sıkıntıları olsa da memnundum ancak yeni sürümü telefonu kitledi. telefona android 11 yükledim ve sonra agni kernelin yeni sürümünü flasladım bilemiyorum android 11le alakalı olablir mi? ama zaten aslan568 hocam sıkıntılı olduğunu artık tavsiye etmediğini söylemişti ben yine de denemek istedim. soranlara duyrulur.
Hocam ben bulamadım 8.1 i nereden bulabilirim8.1e bir şans vermek istedim ve 2. Günüm şu an sorun çıkarmadı. Çıkartırsa bilgi vereceğim. Pil değerleri çok iyi hiçbir kısıtlama yok parlaklık yüksek. 11-12 saatleri görüyorum.
Konudaki güncelleme takip bağlantısına tıklayın.Hocam ben bulamadım 8.1 i nereden bulabilirim