Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Arkadaşlar merhaba
3 gündür Note9 pro kullanıyorum.
Telefonda ekran kilidi olarak parmak izi şekil ve yüz tanıma açık kullanıyorum.
Telefonu açmak istediğimde Kulaklık alanını kapatmayınız uyarısı alıyorum.
Cep fonksiyonu açık ama ekranı kapatan hiçbir şey olmamasına ragmen bu hatayı alıyorum.
Telefonu resetlediğimde düzeliyor ama yarım saat sonra yine aynı.
Bence başka bir yazılım sorunu var.Bu hatayı vermesine sebep olacak bir durum yok.
Aynı durum başına gelen arkadaş var mı?
Cep modunu kapatın.
Ayarlar/Talkblack kapatın

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0
Arkadaşlar selamlar telefon dün elime geçti 11.01 rom ile geldi, 11.04 ota geldi ama ben zaten indirdiğim için güncellemeden 11.04 e yükselttim.
Turkcell kullanıcısı olduğumdan ve daha önce kullandığımdan kodlar ile volte ve wowifi açtım ikiside aktif oldu.
Kendi mi note 3 telefonumda wowifi hep aktifken, note 9 pro da arada nediren de olsa iptal olduğunu gördüm. wifiyi açıp kapatınca geri geliyor. Panel huaxing olarak gelmiş. Güncellemelerle daha da stabil olur inşallah.

pronto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AHMET
Cihazım
XAOMI NOTE9 PRO
Konular
0
Bugünkü aklım olsa bu telefonu almam.Bir markanın Amiral gemisi olarak çıkarttığı model böyle yalap şap yazılım ile piyasaya sürülmemeli.
Gün içinde en az 4-5 kere cihazda kulaklık girişini kapatmayın hatası veriyor hep reset atmak zorunda kalıyorum.
Bu fiyatta bir telefon için bence fiyasko.

Tuncayy89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
0
Bugünkü aklım olsa bu telefonu almam.Bir markanın Amiral gemisi olarak çıkarttığı model böyle yalap şap yazılım ile piyasaya sürülmemeli.
Gün içinde en az 4-5 kere cihazda kulaklık girişini kapatmayın hatası veriyor hep reset atmak zorunda kalıyorum.
Bu fiyatta bir telefon için bence fiyasko.
HOCAM o hatayı bende alıyorum ayarlara girip cep modunu kapatın bir daha o uyarıyı almazsınız bende öyle yaptım çıkmıyor artık

immortal26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi band 4
Konular
4
1 haftadır note 9 proyu kullanıyorum ancak benim sürümüm 11.0.1 hergün kontrol ediyorum 11.0.4 gelmedi. Benden başka gelmeyen varmı yoksa sorun benimlemi alakalı acaba ?

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
1 haftadır note 9 proyu kullanıyorum ancak benim sürümüm 11.0.1 hergün kontrol ediyorum 11.0.4 gelmedi. Benden başka gelmeyen varmı yoksa sorun benimlemi alakalı acaba ?
Manuel olarak güncelleyebilirsniz forumda konusu mevcut.

emiryowski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
redminot9pro
Konular
0
beyler aranızda hiç deneyeniniz oldu mu bilmiyorum fakat bende bluetooth ve wifi aynı anda kullanırken wifi hızında inanılmaz yavaşlama oluyor. Var mı bi çözüm yolu bilen ??

mesuterdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut Erdem
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
0
benimki de 11.0.1 ve hala gelmedi 11.0.4 siz nasıl hallettiniz acaba vpn felan değiştirsek konumu gelir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimki de 11.0.1 ve hala gelmedi 11.0.4 siz nasıl hallettiniz acaba vpn felan değiştirsek konumu gelir mi

karakule

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
karakule
Cihazım
mi5 S
Konular
0
Merhaba,

Bende Note 9 Pro aldım, tabi ki sıkıntılar oldu menüler gelmiyordu telefonu açınca sonra Wifi kopuyordu ortalama günde 7-8 kere kopuyordu.
Güncelleme geldi bu sorunlar düzeldi, MIUI 11.0.4.0 ile şuan kafam rahat.
Hocam bende de wifi sorunu var.Güncelleme yapacağım ama bende gelmiyor.ürün yurt dışı global.kendim dosyayı indirip nasıl yükleyebilirim?

Xalle11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
8
Arkadaşlar merhaba mi 8se kullanıyordum satım şimdi redmi note 9 pro aldım böyle bir şey olamaz harika bir TLF mükemmel şarz inanılmaz. Yani bu kadar kesinlikle almak gibi bir niyetiniz varsa alın sorulara cevap veririm

Üst Alt